ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 alınmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 oha, 800 900 ne ya, o paraya samsung nexus 10 alırsınız bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 850 liraya 8gb modeli kaktıracakki zaten sdcard girişide yok alette. ttnet müşterilerine olcak sanıyoduk telekomculara koymuşlar ttnette yok kanpanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 istanbulbilisimde 32gblik olanı 707lira http://www.istanbulbilisim.com.tr/google-nexus-7-32-gb-google-tablet-pc-en-ucuz-fiyatlari,36622.html güvenilirmi buraya garantisi var diyo 2yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 32GB'ligi 729 TL http://www.istanbulbilisim.com.tr/google-nexus-7-32-gb-google-tablet-pc-en-ucuz-fiyatlari,36622.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 bunu kampanyasız direkt piyasada satmak için getirmeyecek mi bu mal asus ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 o istnbulbilisim güvenilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 şu istanbulbilişim de bi güven sağlayamadi gitti. Ben dahil bi çok kişi güvenilirliğini sorguluyor. Kendi garantilerini kendileri sağlıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 istanbul bilimiş kaçakçı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Adamlar bandrol konusunda vergi kaciriyorlarmis, yakalanmislardi. Ama hakkini vermem lazim adamlarin, zamaninda agridayken aldigim lcd yi 2 gunde teslim ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 erdalz said: istanbulbilisimde 32gblik olanı 707lira http://www.istanbulbilisim.com.tr/google-nexus-7-32-gb-google-tablet-pc-en-ucuz-fiyatlari,36622.html güvenilirmi buraya garantisi var diyo 2yıl 3g degil meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 yok aga inatlan getirmeyecejkler bunu ülkeye belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 acerın 7inç jellybean'i alcam artık ben, 500+ kağıt vermişken ips olsun diyodum ama bu nexus gelse de kazıklayacaklar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 bi de şu var aklımda gerçi, http://www.teknobiyotik.com/notebook-laptop-dizustu/tablet/hi-level-t9701-rockchip-6066-cortex-a9-1-6-ghz-cift-cekirdek-islemcili-1gb-ddr3-bellekli-16gb-dahili-hafizali-ips-panelli-9-7-wifi-android-tablet-siyah-kilif-hediyeli.html hem ips, hem 10 inç hem de dual-cpu neredeyse tegra3ler kadar iyiymiş performansı. amme android 4.0. ainoldan ağzım yandı yine çin tabletlerini hayatta almam diyordum ama bunun özellikler fiyatına göre baya iyi aklımı çeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 türk telekom'unki kampanya değil zaten, sokak arasında 24 ay senetle beyaz eşya satan kafanın aynısı. mesela istanbul bilişimden 24 taksit yaparsan 839'a geliyor, aynı işte. istanbul bilişim bile bu fiyata getiriyorsa yarın teknosa bimeks vatan getirince daha ucuza getirir gibime geliyor. en kötü aynı fiyat olur. kasım ortasına gelir diyolardı diğer teknomarketlerde gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 türkiye için konuşuyorum bence 3gsiz tablet alınmaz hiç bi şekilde. adım başı wifi yok diğer ülkeler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 ^ valla beni de en çok düşündüren şey bu. iPad Mini ya da Nexus alayım diyorum da, hem 10 inç değil acaba küçük mü gelir derdindeyim, hem de 3G olmadan böyle bir yerde ne yaparım diyorum. Gerçi benim işyerinde de, evimde de WiFi var ama, dışarıda kullanmak için sıkıntı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 3g'siz tablet almayın kesinlikle. Ben aldım ev dışında kullanamıyorum neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 telefonu hotspot olarak gösterip dışarda da(metro dışında :'( ) kullanıyorum ben 7" çin malı tabletimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 hotspotu açık dolaşmak telefonun pil ömrünü çok etkiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 hiç gözlemlemedim onu ya, vapurda ve okulda kullanıyorum sadece. çötenk diye düşmüyo pil onu biliyorum ama ne kadar etkiliyo pek bi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 wifi kullanımından biraz daha çok yiyo, 1 saat wifi ile pil bitiyosa yani 45 dk hotspotla gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 benim nokia acayip ısınıyo mesela hotspotta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 bunun gelme ihtimali var mı yahu hala nedir durumlar? ttnet hariç ofc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 gelir illaki de 800 900 gümletecek yine asus kendi fiyatlandırmasıyla. ben valla 420'ye aynı donanımlı hacer aldım, gelsin keyfime bakarım arkadaşşş >:D<:X:o dh efektimi de koyarım böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar