aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 cok sinirlendim ben ya, senin ne haddine orda adamin halletmeye calistigi ise karisip, yapmamaya ugrastigi seyi yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 salak mısın kızım. ota boka neden maydonoz oluyorsun sen? de mi demez mesela.. keza ota boka maydonoz diye bir atasözü de var ki. atalarımız erkekti hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 dün benzer bişey başıma geldi, 15 yaşında bi kız çocuğu sakız satıyo, almıycam hadi uza dedim. sigara ver o zaman dedi. (masada duruyo sigara) sigara da yok dedim. var masada dedi. ikili vermiycem dedim kız durumu kabullenmişken tam, kız arkadaşım sigaramı alıp çantasına koydu, ben içicektim sigaramı niye koyuyosun çantana diye baktım suratına erkek psikolojisi budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 aquila said: copry said: 10p verdi diye adam mı ezilir ? Olsa olsa çocuk ezilir ağlar OMO BÖN VÖRÖYÖCÖKTÖMMMM :( valla sevgilim dedigin adam ne yapinca nolur onu sen biliceksin. Ne kadar süredir sevgili olduğuna bağlı o insanı bir anda tanımıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Suark said: baban sevgilin deil çünkü, onu aşşağıladığını düşünmez. Kaldı ki, empati yapıcaksan cücenin verdiği örnekten yap. Babamla ben değil lol babamla annem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathdream Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 yaptığın şey özünde doğru olsa da uygulamada yanlış. adam yeterli olduğu bir konu olarak düşündüğü olayda, senin katkılarınla kendini yetersiz hissetmiş. ne kadar kızsa haklıdır diyeceğim malesef değil :) seviyorsa adam gibi bunu bir daha yapmaman gerektiğini ve sebebini erkeklik gururunu arkaplana bırakarak açıkca söyleyebilir. gerçi aranızdaki samimiyete de bağlı. yine iyi çocuk bi süre sonra dinginleşip affeder de sen aynı şekil başka dallarda da fail olursan ömür billah eli eline değmez :) erkeklerin gururunu kırarken dikkatli olmak gerek, genelde afları olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 copry said: Suark said: baban sevgilin deil çünkü, onu aşşağıladığını düşünmez. Kaldı ki, empati yapıcaksan cücenin verdiği örnekten yap. Babamla ben değil lol babamla annem annen bu hareketi yapmaz yalniz, onu da dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 beyler güncel arıyor, ırzını geri istiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 copry said: Suark said: baban sevgilin deil çünkü, onu aşşağıladığını düşünmez. Kaldı ki, empati yapıcaksan cücenin verdiği örnekten yap. Babamla ben değil lol babamla annem taam şöyle yapalım, baban araba alıcak, pazarlık yapıyor. sonra annen o sırada satıcının tarafını tutuyor falan. buna uyuz olabilir mesela, bu da benzer bir durum. Karışmamak gerek, adamın bi bildiği var onun da aklı yetiyordur herhalde durumun tehlikeli oldugunu kavramaya. Yetmiyosa niye çıkıonuz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 abi lutfen baska bir konu uplayin yapacak isim yok daha guzel bisey okumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Nerden tanıyosun annemi? Yapar mı yapar çok yufka yüreklidir kendileri de olay annemin ne yaptığı değil sudan ucuz sebeplerden olay çıkarmakta usta insanlar belli ediyor rengini zaten. Olay kavgalık bi olay değil , keskin sirke küpüne zarar relax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 yalnız şunu atlıyorsunuz zenci diyor abi.adam kavgayı doğuştan kazanmış bence bellanın erkek arkadaşı görünürde kızsada eve gidince tanrım hayattayım çok şükür bella dmeiştir hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 aklina gelen bisey varsa da, direk ona soyle, ne atliyosun. ayni seyi ben baskasina yapsam, kadin veya erkek, sonra tepki gosterse hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Red said: yalnız şunu atlıyorsunuz zenci diyor abi.adam kavgayı doğuştan kazanmış bence bellanın erkek arkadaşı görünürde kızsada eve gidince tanrım hayattayım çok şükür bella dmeiştir hahaha olay ingilterede geciyor, baya dogal bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bence erkek arkadaşı başını bellaya sokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Suark said: copry said: Suark said: baban sevgilin deil çünkü, onu aşşağıladığını düşünmez. Kaldı ki, empati yapıcaksan cücenin verdiği örnekten yap. Babamla ben değil lol babamla annem taam şöyle yapalım, baban araba alıcak, pazarlık yapıyor. sonra annen o sırada satıcının tarafını tutuyor falan. buna uyuz olabilir mesela, bu da benzer bir durum. Karışmamak gerek, adamın bi bildiği var onun da aklı yetiyordur herhalde durumun tehlikeli oldugunu kavramaya. Yetmiyosa niye çıkıonuz zaten Ohooo ben hiç anlatamamışım kendimi anlattıklarımdan çiftler birbirine destek değil köstek olmalı , kadın erkeğini desteklemediği her durumda erkek susmalı tartışmamlı falan demiyorum . Bu olay üzerine konuşuyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 badumtis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Kadınların çok anlarmış gibi her olaya atlamalarına gıcık oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Fly said: Red said: yalnız şunu atlıyorsunuz zenci diyor abi.adam kavgayı doğuştan kazanmış bence bellanın erkek arkadaşı görünürde kızsada eve gidince tanrım hayattayım çok şükür bella dmeiştir hahaha olay ingilterede geciyor, baya dogal bir durum THANK GOD falan demiştir o zaman.. ingilizce de mi bilmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 copry said: Empati yapıyorum da bana ısrar edecek kadının biri ben para vermiycem , ben kadınla konuşurken sevgilim uzatıcak vericek parayı ben de kavga çıkarıcam . lol Erkekler gerçekten geç olgunlaşıyor , aynı durumda babam kalkıp olay çıkarmaz şahsen . Tespit süper kendinin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 nomsaR said: bence erkek arkadaşı başını bellaya sokmuş. OUCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Akhlaur said: copry said: Empati yapıyorum da bana ısrar edecek kadının biri ben para vermiycem , ben kadınla konuşurken sevgilim uzatıcak vericek parayı ben de kavga çıkarıcam . lol Erkekler gerçekten geç olgunlaşıyor , aynı durumda babam kalkıp olay çıkarmaz şahsen . Tespit süper kendinin mi ?Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Empati olayında sıkıntıların var becerememişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 nomsaR said: bence erkek arkadaşı başını bellaya sokmuş. illa terbiyesizleşin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 SABAH SABAH COK SINIRLENDIM YA, BELLA HEM KONUDA HAKSIZSIN, HEM DE BENI SINIRLENDIRDIGIN ICIN HAKSIZSIN, BI DE KADIN OLDUGUN ICIN HAKSIZSIN, GENEL OLARAK BI HAKSIZLIK DA YOK DEGIL ZATEN. SINIRLENDIGIM BELLI OLSUN DIYE BUYUK HARFLERLE YAZIYORUM, CINSIYETI ERKEK OLAN ARKADASLARDAN OZUR DILERIM RAHATSIZ ETTIYSEM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar