Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 eğer sırf inatlaşma olsaydı, karışmazdım. diğer adamın birşey yapabileceğini sezdim. yahu binbir çeşit insan var hala da haksızsam, girselerdi birbirlerine adamın yanında bıçak olsa bişi olsa saplasa o zaman daha manntıklı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 o zaman miktarlarda yanlışlık var gaspçı önlerini kesmiş.bellada cıkarıp 100tl vermiş kaçmışlar gerçek hikaye bu herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Gururunu okşa dövüşçünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ya tamam opusun barisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 şu bella psikolojisini açıklar mısınız peki? konu aç. hatalı olduğunu içten içe de bil ve bunu şıklara da koy. sonra millet d haksız ve hatalı olduğunu söylesin. ama buna rağmen inat et, geri adım atma, ders alma. bariz haksızsın. bariz hatalısın. en azından ders al da tekrar etmesin durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 eğer öyle bir endişe varsa yapman gereken çkarıp para vermek diil "aşkım korkuyorum uzatmayalım" cücenin dediği gibi koluna sarılıp "aşk boşver uğraşma" falan demen lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 sen parayi uzatirken elini kesse ne yapacaktin peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Olay 10 penny ya da çıkartıp para vermen değil. Olay arkadaşın olayı para verip geçiştirmek yerine bulunduğunuz bölgeden ekmek çıkaramayacağını sert bir şekilde söylemeye çalışırken sen lol al sana para yapmışsın. Olay o. Nutellaya çevirmişsin adamı ayaküstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 kadın kafası işte iyi sen 10p çıkarırken cebinden cüzdanından şöle bi kaat 50 lik ucu falan gözükmemiş o zaman o zenci arkadaşın pıçaanı yumruğunu cidden tadabilirdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bicak cekseydi, bicagin onune atlardin o zaman. madem bi yerden olaya mudahele olucan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 dasaaa said: şu bella psikolojisini açıklar mısınız peki? konu aç. hatalı olduğunu içten içe de bil ve bunu şıklara da koy. sonra millet d haksız ve hatalı olduğunu söylesin. ama buna rağmen inat et, geri adım atma, ders alma. bariz haksızsın. bariz hatalısın. en azından ders al da tekrar etmesin durum. ben bi noktada hatalı olduğumu kabul ediyorum, para vermek yerine çekiştirmeliydm gidelim diye ama o sırada aklıma gelmedi. ama beni para vermem kötü şeyleri de engellemiş olabilir yaşamadan bilemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 gercek ask budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bariz adamı ezmişsin o anda. adamı 10p ye satmışsın yani. yaşamışsın ve öğrenmişsin. özür dile, cidden böyle yapmamalıydım ama gereksiz yusuf yusuf sırasında düşünemedim. bir daha olmaz de. bi daha da tekrar etme işte. dert değil bunlar ama ufak şeylerde adamı satmamış olursun gelecekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 adamdan korkup ona israr edemeyince ben hakliyim diye, gelmis foruma sarmis gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 adamdan niye korkiym be ahah sadece merak ettim herkes mi rahatsız olurdu diye, de rahatsız olmazdim diyen bir kitlenin olması da rahatlatıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 erkek konusurken kadin susacak aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 dasaaa said: bariz adamı ezmişsin o anda. adamı 10p ye satmışsın yani. yaşamışsın ve öğrenmişsin. özür dile, cidden böyle yapmamalıydım ama gereksiz yusuf yusuf sırasında düşünemedim. bir daha olmaz de. bi daha da tekrar etme işte. dert değil bunlar ama ufak şeylerde adamı satmamış olursun gelecekte. 10p verdi diye adam mı ezilir ? Olsa olsa çocuk ezilir ağlar OMO BÖN VÖRÖYÖCÖKTÖMMMM :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 hah logic eksikliği dediğim olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ayrica o eli alir kirarim cok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ben bu olaya tanik olsam, adami gazlar birlikte sana kafa goz dalardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 copry said: 10p verdi diye adam mı ezilir ? Olsa olsa çocuk ezilir ağlar OMO BÖN VÖRÖYÖCÖKTÖMMMM :( valla sevgilim dedigin adam ne yapinca nolur onu sen biliceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 baa mi dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 aquila git topiğimden artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Empati yapıyorum da bana ısrar edecek kadının biri ben para vermiycem , ben kadınla konuşurken sevgilim uzatıcak vericek parayı ben de kavga çıkarıcam . lol Erkekler gerçekten geç olgunlaşıyor , aynı durumda babam kalkıp olay çıkarmaz şahsen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 baban sevgilin deil çünkü, onu aşşağıladığını düşünmez. Kaldı ki, empati yapıcaksan cücenin verdiği örnekten yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar