Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 evet. bir konuda fikrinizi ve neden öyle düşündüğünüzü merak ediyorum. şimdi diyelim ki kız arkadaşınızla yürüyosunuz,gündüz, tehlikeli görünen bir tip geldi iri falan 10 kuruş istedi. siz de isteme biçiminden vs vermek istemediniz, adam da neden falan diye zaten zorunda olmadığınız birşeyi sorgulama hakkı duydu. adamın tarzı pek güzel değil. siz adamla ağız dalaşındayken kız arkadaşınız adama 10 kuruş verse; tepkiniz ne olur? danan dan da dan. şu dandirik olay için itiş kakışa gerek var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ben vermiyorum derken o cıkarıp verirse mevzu cıkabilir adamla ne kadar tartıstıgıma baglı ben inat edip vermemişsem o neden veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ben direk verirdim laf dalaşına girmezdim yoksada derdim varmı sende (hatuna sorardım) yoksa kusura bakma derdim.. hatun varken laf dalaşiına gerek yok.. kavgayada girilmez. hatunumu kollucan kendinimi. verirler bağırsakları eline valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 kızı adama verir giderim. Kendi diyetini kendi ödedi derim üstüne de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 pekmezini akitirim kiz arkadas falan dinlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 kızmazdım ben açıkçası. maçoluk taslamaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 kizi adama teslim eder arkama bakmazdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 kızın vermesiyle kalsa tamam da o verdikten sonra adam istemeye devam eder bence .. yoksa verip kurtulunacaksa problem yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bu tarz bir konuda kendini ezsirirsen ileride ben bilmem beyim bilire kadar yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 şöyle bir düşündüm de.. böyle bir duruma düşmem herhalde ne bileyim basar giderdim hiç dalaşa da girmezdim parayı da vermezdim ama karar süreci benim tasarrufumda olan herhangi bir x olayında benim yapmamayı seçtiğim bir şeyi bana danışmadan haber vermeden yaparsa arıza çıkarırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 baslik niye ıııı diye cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 BabacumMostors said: şöyle bir düşündüm de.. böyle bir duruma düşmem herhalde ne bileyim basar giderdim hiç dalaşa da girmezdim parayı da vermezdim ama karar süreci benim tasarrufumda olan herhangi bir x olayında benim yapmamayı seçtiğim bir şeyi bana danışmadan haber vermeden yaparsa arıza çıkarırım ulan sunu yazmaya calisiyorum 5 dakkadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bu olaylarda çok net hayır diyip sonrasında sorulan sorulara da hayır hayır hayır hayır diye cevap verebiliyorum. kıza da parayı uzatırken hayır hayır hayır der. burnuna vururdum hafifçe. eğitim çok önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Ya erkek arkadaşına neden benim yanımda olayı uzatıyorsun diye kızacaksın yada o parayı vermeyeceksin. Eğer sonradan yanımda niye ağız dalaşına giriyorsun milletle dediysen haklısın eğer öyle demeyip de parayı verdim oldu bitti işte dersen haksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 direk kızardım. Çünkü orda kızın yaptığı şu "aman be fakir ben veririm 10 kuruş ne üşendin haa" demek. Yani ben öyle algılarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Myshkin said: Ya erkek arkadaşına neden benim yanımda olayı uzatıyorsun diye kızacaksın yada o parayı vermeyeceksin. Eğer sonradan yanımda niye ağız dalaşına giriyorsun milletle dediysen haklısın eğer öyle demeyip de parayı verdim oldu bitti işte dersen haksızsın. yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 elesso said: bu tarz bir konuda kendini ezsirirsen ileride ben bilmem beyim bilire kadar yolu var. ya ben verdim 10p olay uzamasın diye. gerçekten de erkek arkadaşımın kendini savunamayacağından vs değil, diğer adam zenci iri yarı bi tipti. hani arkadan bir yumruk bile atsa görmeden ne gerek var di mi? ama o bunu, benim onun kendisini savunamicağını düşündüğümden yaptığımı falan düşündü. ya erkek psikoloji anlamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 çeker vururdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Sudan ucuz sebepler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 yine de trip yapıyorsundur niye bana trip yaptı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 BabacumMostors said: şöyle bir düşündüm de.. böyle bir duruma düşmem herhalde ne bileyim basar giderdim hiç dalaşa da girmezdim parayı da vermezdim ama karar süreci benim tasarrufumda olan herhangi bir x olayında benim yapmamayı seçtiğim bir şeyi bana danışmadan haber vermeden yaparsa arıza çıkarırım +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 e pek luzumsuz oldu şimdi bu derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Hiç bir söz etmeden yampışsan bu davranışı düşüncesizlik etmişsin. En omurgasız erkek bile bozulur böyle bir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ula herkez kıza atarlanıyor haa hiç mi aklınıza gelmiyor adamın bıcak falan çekiceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 BİZ DE EMANETLE DOLAŞIYORUZ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar