Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şu erkek psikolojisini bana açıklayın pls.

Bella

Öne çıkan mesajlar

evet.
bir konuda fikrinizi ve neden öyle düşündüğünüzü merak ediyorum.

şimdi diyelim ki kız arkadaşınızla yürüyosunuz,gündüz, tehlikeli görünen bir tip geldi iri falan 10 kuruş istedi. siz de isteme biçiminden vs vermek istemediniz, adam da neden falan diye zaten zorunda olmadığınız birşeyi sorgulama hakkı duydu. adamın tarzı pek güzel değil. siz adamla ağız dalaşındayken kız arkadaşınız adama 10 kuruş verse;

tepkiniz ne olur?

danan dan da dan.
şu dandirik olay için itiş kakışa gerek var mı.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

şöyle bir düşündüm de.. böyle bir duruma düşmem herhalde ne bileyim basar giderdim hiç dalaşa da girmezdim parayı da vermezdim

ama karar süreci benim tasarrufumda olan herhangi bir x olayında benim yapmamayı seçtiğim bir şeyi bana danışmadan haber vermeden yaparsa arıza çıkarırım

ulan sunu yazmaya calisiyorum 5 dakkadir.
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

bu tarz bir konuda kendini ezsirirsen ileride ben bilmem beyim bilire kadar yolu var.

ya ben verdim 10p olay uzamasın diye.

gerçekten de erkek arkadaşımın kendini savunamayacağından vs değil, diğer adam zenci iri yarı bi tipti. hani arkadan bir yumruk bile atsa görmeden ne gerek var di mi? ama o bunu, benim onun kendisini savunamicağını düşündüğümden yaptığımı falan düşündü.
ya erkek psikoloji anlamıyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

şöyle bir düşündüm de.. böyle bir duruma düşmem herhalde ne bileyim basar giderdim hiç dalaşa da girmezdim parayı da vermezdim

ama karar süreci benim tasarrufumda olan herhangi bir x olayında benim yapmamayı seçtiğim bir şeyi bana danışmadan haber vermeden yaparsa arıza çıkarırım

+1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...