paspatur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 düşünüyorum taşınıyorum işin içinden çıkamıyorum.Kadroya tek tek bakıyorum oynayan oynamayan herkes iyi topçu.(objektifim).Ama olmuyo bi türlü.Ortada futbol yok,defans yok orta saha yok. Bence Daum devre arasında gönderilmeli.Yerinede Aykut Kocaman gelmeli.[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 size de 1 hagi lazım :) :)[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum, çiğneyip geçtiği yolu olurdum. bi ömür aşkıyla dolu olurdum, ne yazık bunlar bilmeden gitti...
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 hagi her eve lazım.[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 bence 5-6 yıl sonra oğuz getirilsin ama şu an için bi yorum yapamıyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Efecik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: MoMo, 29 Ekim 2004 09:37 tarihinde demiş ki: size de 1 hagi lazım :) :) allah korusun tövbe de :-).[signature][hline]Manchester Ich bin Efe Genç Fenerli'yiz. Herşeyi göze alıp geleceksen,Bi daha yaparsan affetmem.
Patos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 momo eger teknik direktor olarak dediysen hagiyi gerek yok yani aykut felan varken, ama futbolcu olarak diosan gercekten her eve lazim:) holy: lutfen, fenerbahcenin kotu doneminin tek sorumlusudur kendisi, mumkunse fenerbahce ile adi tekrar bi araya gelmesin, gerekceleri saymakla bitmior :([signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 fenerbahçe eskiden fenerbahçeydi. oğuzun aykuta paslayıp aykutun ne yapıp ettiği, gol attığı yıllar... artık fenerbahçe 30 tane maradona yetiştirse birşey farketmez.[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di.
Logan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 zaten fenerbahçe çoğu maçını futbolcularının kaliteli olması sayesinde alıyor, örnek; gençlerbirliği maçı. bencede fb'ye düzgün bir td lazım. hoş daum'un kalması bizim için daha hayırlı ama :)..
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Bence aykut cok idael bir secenek fakat suan bunları konusmaya gerek yok yani ole yada bole takım iyi giderken bu tarz konularla gundem yaratıp takımın havasını bozmak anlamsız.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ace dude lazım bize[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Takım sadece LİGDE iyi gidiyor maalesef.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 daum cidden almanya'nın başına geçmek istiyor olabilir[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
einsof_totor23 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 yahu gitsin nereye gidecekse be kardeşim düşsün yakamızdan artık. Burdan başkana sesleniyorum;başkan başkan gönder artık Daum'u. Aha seslendim!!!;)[signature][hline]rüzgara karşı işeyen adam
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 bende katiliyorum gonderilmeli[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Gonderince yerine kim gelcek hele hele sezon ortasi tkd degistirmek kolaymı? bence en azında sezonu bitirmeli fenerin durumu cokda kotu deil arkadaslar abartmayin..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 fener szeon ortasi td degiştirirse garanti şampiyon oluruz gerçi gene şampiyonuz ama böle biraz zorlarlar :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
moonwalker77 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 daumla bi cacık olmaaaz...[signature][hline]YAN MI GELDİ?
moonwalker77 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 geçen sene de Daumun bi katkısı yok bence.BJK çuvallamasaydı biraz zor şampiyon olurdu bu takım.[signature][hline]YAN MI GELDİ?
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 zaten gecen sene daumdan ne bekliordunuz yapabileceginin en iyisini yaptı yatın kalkın dua edin adama tmamane sıfırdan kurulan ve de gecn agırlıklı olan bir takımı sampion yaptı suanda ligde namaglup gidior bir mac daha kazanirsa rekor kıracak beraber kalırsa egale edecek biraz insaf bea olay avrupa ise Manchester ve O.lyon maclarini gecin zatenkaliteli takımlar feneri yenmeleri cok dolag ve zaten fener 2 macinda 1 yarında kanımca iyi futbol oynadı her sey sıp die olmaz avrupada kupa bekliorsaniz daha cok beklersiniz. Sabredin az daha..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 kadro biraz yoksun..defansın f si yok.. bi ümitle bu iş yürümez..[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki: -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu?
Bief_Lord Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Peki Sadece Bir Sey Soyluyorum Adamlar Nasıl Kazanıyor Macları Daum Hadi Cok Kotu Bir Teknik Direktor Futbolcular Evde Calısıp Mı Geliyor.Boyle Seylere Gerek Yok Kaliteli Adam Bence ...[signature][hline]Bir Gun Karanlık Tamamiyle Aydınlanacak. Bir Gun Tum Galatasaraylılar Fenerli Olacak. Bir Gun İnsanlar Ultimaya İnanacak...!
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 adamda sorun yok sorun kadroda.. aslında kadroda ii fakat kullanamıyolar.. işte burda suçlu daum oluyo.[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki: -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu?
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 demek ki neymiş? sorun Daum daymış...[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!!
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 kotu oynanan maclarda bence en buyuk suc oyuncularda Lyon macında Umit soıldan 1231238 tane orta yypti hepsini trubune yolladi Servetin kisisel hatali yuzunden pozisyon verioruz sagda serkanın pas hataları alexin hic savunma yapmayısı ve kosmayısı bunlara daum ne yapsın uyarmak ve kulagini cekmekten baska[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Öne çıkan mesajlar