Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 3 yıl uzattım işsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 hocayla konuş böyle böyle hocam geçmem lazım kesin de geçirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 aquila said: be 32 yasindayim, hala baslamadim ise, kafami nereye vurmami tavsiye edersin? Senin SSK'n da yoktur şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 uzadi. yordu. sıktı. yeter be arkadas dedim kasiyorum. hayattaki herseye engel olum okul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 "roket adam" said: YANLIŞ ANONS: kaldım dediğim dersten geçmişim muhahhahha. okulu +2 uzatabilecek 3 sınav kaldı, onları da halledersem 1 seneyi kurtarıyorum. hadi bakalımm. Hadi bakalım tebrikler ve başarılar. Al roket şu topiği oku, benzer bi yoldan geçmiştim heh. Gerçi hatırlarsın belki, sen de mesaj atmışsın oraya. http://forum.paticik.com/read.php?20,2040439 Sonuç olarak tercümanlıktan gelen paraları biriktirdim biraz da katkıyla bi araba aldım, ne biliyim ingilizce pratikte baya işime yaradı ilk işimde. Şimdi ikincisinde de yarıyor. Wow mow falan oynadım galiba o dönemde o da eğlenceliydi. Öyle süper yaratıcı kendimi geliştirecek bi hede yapmadım aslında, ama hayat bi yöne çekiyor öyle erken bitmiş geç bitmiş o zaman hissettiğim sıkıntının onda biri kadar bile etkilemedi bu gecikme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 axedice seninki de ne drammış arkadaş allah belasını versin bu yönetmeliklerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Anons verdiren dersten geçtim, bugün yine +2 uzatabilecek bir sınavım kötü geçti. Bakalım ya, ama muhtemelen uzadı. Axedice, hakkaten sağlam nostalji oldum. Ben o sene yeni başlamıştım okula ahah, şimdi bitirmeye uğraşıyoruz. Dediğin gibi hayat bir yola sokuyor insanı illa ki, birkaç gündür düşünüyorum da yapacak çok şey var cidden, iyi bile olabilirmiş. İşte bi tek o bitirme tezi olayının yalan olması çok koyacak, bildiğin kitap gibi yazıcaktım yani, çok heveslenmiştim, Kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 "roket adam" said: lisede hazırlık okudum, üniversiteye 17'de başladım ama. okula 5 yaşında mı ne başlamışım öyle bişi. 17'de başladım, 1 hazırlık, 4 normal süre, +1 ve +1 oldu sana birbirinin neredeyse aynı şeylerle dolu, insana çok da bir şey katmayan 7 sene. roket adamın okul yıllarından bir enstantane http://img520.imageshack.us/img520/4562/imga0032uk7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 teknosaya kaç yaşında girdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 geldi yine lc waikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Okullu uzaylılar sinemalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 goldbären said: teknosaya kaç yaşında girdin? ahahhaahah ya OFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 bende uzattım bir sene. uzatınca kafayı toplamak zor oldu. bodoslama kpss filan girip memur oldum. Stajdan geçtim diğer tüm son sınıf dersleri kaldı ; altlardanda üç tane var. Daha bayağı uzayacak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Askerlik tecil sorusu geliyor sayın patiler sıkı durun. İlla orjinal diploma mı gerekiyor yoksa mezuniyet bildiren başka belgelerle de tecil ettirebiliyor muyuz bu mereti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 diploma gerekiyor. Eskiden mezuniyet belgesi falan oluyormuş ama artık sadece diploma gerekliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ben geçici mezuniyet belgesi ile gittim 2011 ağustos dönemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Eveet. Kritik 6 dersim olduğunu söylemiştim, 5'ini efsanevi bir biçimde yardıra yardıra geçtim çalışıp (vizesi 10 falandı bazılarının, bir diğerinden geçen koca bölümde 5 kişi vardı vs), ama biri kaldı. Mühendislik matematiği adlı dandik dersten kalmış ve okulu 2 yerine 3 dönem uzatmış durumdayım. O sınavın olduğu günde 3 sınavım vardı, diğer ikisinden geçmişim, en sonuncusu oydu saat üçte, kafa kalmamış demek ki. Hayırlı uğurlu olsun. Belki iyi de oldu, staj yapmak istediğim firmalar vardı, onlara giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 3 dönem uzatmıssın nası iyi olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 dusuncelihayvan said: diploma gerekiyor. Eskiden mezuniyet belgesi falan oluyormuş ama artık sadece diploma gerekliymiş. Diplomam 3 senede çıktı onu ne yapıcaz dsfghj Geçici mezuniyet belgesiyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 "roket adam" said: Mühendislik matematiği adlı dandik dersten. Mühendislik matematiği dandik filan değil epey ağır baba bir derstir yalnız. mühmat olarak da geçer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 kaldığı için dandik diyorum, geçmiş olsam ohaa çok zor ders diyecektim :) off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 bende cakmis olabilirim. bugün ögrenicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 mezuniyet sonrasi istege bagli tecil 1 yil mi oluyordu? Gecen hafta mezuniyet islemlerini hallettim kimligi falan verdim geri ogrenci degilim artik hahay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 2 yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 tenks, bi geciciyi alam da gidem subeye gec olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar