Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimya veya Gıda Mühendisi arıyorum (ödeme yapacağız)

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

Durumu özetlemek gerekirse;

Bozcaada'da butik şarap imalathanemiz var, üretim iznimiz var ama satış iznini tek bir imza yüzünden halledemedik.

Dosyamız Çanakkale tarım-il müdürlüğünde açık halde bekliyor, beklediği şey de sadece bir kimya mühendisi veya gıda mühendisi imzası.

Peki neden bir imza bulamıyoruz;
1 aylık üretim işi için konuştuğumuz kişiler 12 aylık para istiyor ki bu bize fazla geliyor bizim üretim süreci itibariyle 12 aylık bir üretim yapma şansımız zaten yok.

eskiden bu mühendisler 5 yere kadar çalışma izinleri varken bu sayı 2 ye indirilmiş ve daha önce ayarladığımız mühendis arkadaşla da kota sorunu oldu.

son olarak çanakkaleye gelmeye gerek olmasa bile bursadaki marmara bölge müdürlüğünden bir evrak alınması gerekiyor ki bulduğum diğer mühendisler buna zaman ayıramadıkları için işi çözemedik.

bana ne lazım;
-gıda veya kimya mühendisi
-odaya kayıtlı
-yeni mezun veya işsiz
-çalışıyorsa bursa bölgeden yazı alabilecek vakti olan (bursada olması daha iyi olur)
-bu iş için iki gününü ayırabilecek (bir gün bölge müdürlüğünden bir gün de noterden vekalet işlemleri için, hoş ikisi bir günde de bitebilir)

ne verebiliyoruz;
-nakit ödeme
-bursaya gidilecekse yol masraflarının karşılanması
-şarap
ve eğer ki dönemleri ayarlayabilirsek bozcaada da konaklama

etrafınızda bu özelliklere uygun tanıdığınız varsa haber verin hem o kazansın hem biz

şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
3-4 yıl kadar önce kimya mühendisliğinde okuyan çok yakın bir arkadaşım vardı, bölüm değiştirdi sonra. Ona sorayım tanıdığı var mı, pek sanmıyorum çıkacağını (pek ilgisi yoktu bölümdeki adamlarla) ama çıkarsa bir ö.m. atarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ne üretiyorsunuz bu arada? Bu sene Bozcaada'ya filan uğrarsam tatma imkanım olur mu?

Her ne kadar sevmediğini bilsem de Bozcaada şarabı olarak Corvus'dan başka bulamıyoruz Ankara'da, özellikle internetten satış yasaklanalı beli. Onların da bir Rarum ile Blend'leri güzel kategorisinde.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Ne üretiyorsunuz bu arada? Bu sene Bozcaada'ya filan uğrarsam tatma imkanım olur mu?

Her ne kadar sevmediğini bilsem de Bozcaada şarabı olarak Corvus'dan başka bulamıyoruz Ankara'da, özellikle internetten satış yasaklanalı beli. Onların da bir Rarum ile Blend'leri güzel kategorisinde.

corvus o paraya değen bir şarap değil tamam diğer bir iki markaya göre iyi şarap da.. değmez adam direk etiket satıyor eheh

sen gel aynı zamanda adada olursak şaraphaneyi de gezdirirm sana tadarız da :)

üretimler de cabarnet-sauvignon, caranet-kuntra-karalahna kupajı, karalahna, vasilaki, çavuş, kuntra-karalahna kupaj

ki 8-9 senden genç değil bu rezerv ve cabarnet özellikle hâlâ olgunlaşıyor hani şişelesen bi 6-7 sene daha dinlendirebilirsin

abi elimizde adanın en iyi malı var (üretim limitimiz az olduğundan az ama öz üretebiliyoruz eheh) ama satamıyoruz :/ şu iş olsun zaten istanbul'da da tadım günü yapacağız
Sosyal ağlarda paylaş

yok olmaz o geçtiğimiz aylarda zaten satış yapmadığımız halde birileri ihbar etmiş geldiler kaçakçılık ve organize işlerden arama yaptılar sonuç olarak hiç bir şey çıkmadığından savcı dosyayı kapattı

adamlar adadaki eve gelip köpek mamalarının içine kadar baktılar, basıl etiket ve palette istiflenmiş şişe arıyorlarmış, arama bitince arama yapan polisler "sizden bir şey çıkmadı savcı soruşturmayı kapatır rahat olun" dediler ki zaten öyle de oldu eheh

çok sıkı kontrol var, devlet baba vergisini istiyor

hallederiz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...