BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Durumu özetlemek gerekirse; Bozcaada'da butik şarap imalathanemiz var, üretim iznimiz var ama satış iznini tek bir imza yüzünden halledemedik. Dosyamız Çanakkale tarım-il müdürlüğünde açık halde bekliyor, beklediği şey de sadece bir kimya mühendisi veya gıda mühendisi imzası. Peki neden bir imza bulamıyoruz; 1 aylık üretim işi için konuştuğumuz kişiler 12 aylık para istiyor ki bu bize fazla geliyor bizim üretim süreci itibariyle 12 aylık bir üretim yapma şansımız zaten yok. eskiden bu mühendisler 5 yere kadar çalışma izinleri varken bu sayı 2 ye indirilmiş ve daha önce ayarladığımız mühendis arkadaşla da kota sorunu oldu. son olarak çanakkaleye gelmeye gerek olmasa bile bursadaki marmara bölge müdürlüğünden bir evrak alınması gerekiyor ki bulduğum diğer mühendisler buna zaman ayıramadıkları için işi çözemedik. bana ne lazım; -gıda veya kimya mühendisi -odaya kayıtlı -yeni mezun veya işsiz -çalışıyorsa bursa bölgeden yazı alabilecek vakti olan (bursada olması daha iyi olur) -bu iş için iki gününü ayırabilecek (bir gün bölge müdürlüğünden bir gün de noterden vekalet işlemleri için, hoş ikisi bir günde de bitebilir) ne verebiliyoruz; -nakit ödeme -bursaya gidilecekse yol masraflarının karşılanması -şarap ve eğer ki dönemleri ayarlayabilirsek bozcaada da konaklama etrafınızda bu özelliklere uygun tanıdığınız varsa haber verin hem o kazansın hem biz şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 onca yıldır şu forumdayım bi şarabını içmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 3-4 yıl kadar önce kimya mühendisliğinde okuyan çok yakın bir arkadaşım vardı, bölüm değiştirdi sonra. Ona sorayım tanıdığı var mı, pek sanmıyorum çıkacağını (pek ilgisi yoktu bölümdeki adamlarla) ama çıkarsa bir ö.m. atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ben daha odaya kayıt olmadım ama olunca haber veririm. eger hala bulamamıs olursanız. (kimya muh btw.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Ne üretiyorsunuz bu arada? Bu sene Bozcaada'ya filan uğrarsam tatma imkanım olur mu? Her ne kadar sevmediğini bilsem de Bozcaada şarabı olarak Corvus'dan başka bulamıyoruz Ankara'da, özellikle internetten satış yasaklanalı beli. Onların da bir Rarum ile Blend'leri güzel kategorisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Dynun var kimyadaydı mezun olmuştur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Bir arkadaşıma iletiyorum hemen, kimya-biyoloji mühendisi kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 GERGE said: Ne üretiyorsunuz bu arada? Bu sene Bozcaada'ya filan uğrarsam tatma imkanım olur mu? Her ne kadar sevmediğini bilsem de Bozcaada şarabı olarak Corvus'dan başka bulamıyoruz Ankara'da, özellikle internetten satış yasaklanalı beli. Onların da bir Rarum ile Blend'leri güzel kategorisinde. corvus o paraya değen bir şarap değil tamam diğer bir iki markaya göre iyi şarap da.. değmez adam direk etiket satıyor eheh sen gel aynı zamanda adada olursak şaraphaneyi de gezdirirm sana tadarız da :) üretimler de cabarnet-sauvignon, caranet-kuntra-karalahna kupajı, karalahna, vasilaki, çavuş, kuntra-karalahna kupaj ki 8-9 senden genç değil bu rezerv ve cabarnet özellikle hâlâ olgunlaşıyor hani şişelesen bi 6-7 sene daha dinlendirebilirsin abi elimizde adanın en iyi malı var (üretim limitimiz az olduğundan az ama öz üretebiliyoruz eheh) ama satamıyoruz :/ şu iş olsun zaten istanbul'da da tadım günü yapacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 çeto reyiz kimyacıydı ona bi sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 bende gıda müh var tanıdık bartındaydı en son bi arayim ama 3 şişe şarabınızı alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 hoca satsana burdan patiden işte kasa kasa alırız işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 bende alırım denemek için 1-2 şişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 burda ofiste şarap hastası çok hatta ada şarabını bilen eden de var kamyonla bile alabiliriz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Valla bende alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 satış izni çıksın satmayan şahdamar ajdar olsun :) geri dönüşler için teşekkürler en kısa sürede şu işi de halledelim hepinize benden İNDİRİM!! (henüz beleş verme sözü veremiyorum mal benim değil ahah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 çekiliş yap 2-3 şanslı patiye beleşe gönder iyi reklam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Sat burdan diyonuz da patiden biri ispiklese hapse düşse Babacum, içinizden biri temiz don götürmez adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 internetten satacağım demedim ki? müşteri buradan bağlanır, aracı tekelden mal teslim edilir faturalı ve temiz eheh kanun dışı iş yok bizde, faturaysa fatura kadeveyse kadeve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Hacı ben antalyadayım bana da gelecek mi ? Sözü verdin artık söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ya kılıfına uydururuz ya tr burası tanıtım amaçlı eşantiyon dersin falan fişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 kosgeb'e git, %60'ını veeriyorlar mühendislerin maaşının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 bozcaada ve gökçeadaya destek yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 BabacumMostors said: internetten satacağım demedim ki? müşteri buradan bağlanır, aracı tekelden mal teslim edilir faturalı ve temiz eheh kanun dışı iş yok bizde, faturaysa fatura kadeveyse kadeve Adamlar el altından sat diyor gerekli izinleri almadan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 yok olmaz o geçtiğimiz aylarda zaten satış yapmadığımız halde birileri ihbar etmiş geldiler kaçakçılık ve organize işlerden arama yaptılar sonuç olarak hiç bir şey çıkmadığından savcı dosyayı kapattı adamlar adadaki eve gelip köpek mamalarının içine kadar baktılar, basıl etiket ve palette istiflenmiş şişe arıyorlarmış, arama bitince arama yapan polisler "sizden bir şey çıkmadı savcı soruşturmayı kapatır rahat olun" dediler ki zaten öyle de oldu eheh çok sıkı kontrol var, devlet baba vergisini istiyor hallederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Gökte ararken yerde buldum ya. Ben her türlü alıcıyım hacı. İşler yoluna girince haber et ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar