ostrich Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Bu haftaki shonen jump da duyuruldu. Generations, sadece online moda odaklanılan bir oyun olduğu için storm 3 ün erkenden duyurulması sürpriz olmadı. 2013 de gelecekmiş merakla bekliyorum. http://images.saiyanisland.com/data/598/Storm-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Anime den önce yakalayacaklar manga yı bu hızda giderlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 En son cikan generations un demoyu oynadim sadece. Eski oyunlari falan mi almak gerekiyor bunda direk son oyuna abanmak yetiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 ooo sandaime'nin kapışması filan süper olmuş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 valla generations'da iyice yardırdık artık, dövmedik adam, yapmadım kombo kalmadı. fakat klasik tarzdan biraz uzaklaşmaları ve daha yaratıcı olmaları lazım artık yapımcıların, tamam iyi alıp oynuyoruz her çıktığında aylarca da yeni bir şeyler beklemek de hakkımız be yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 GEd said: En son cikan generations un demoyu oynadim sadece. Eski oyunlari falan mi almak gerekiyor bunda direk son oyuna abanmak yetiyor mu? gerek yok yahu niye gerek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Ne bileyim abi story mtory vardır komple :) Generationsu da alıcaktım, amazondaki yorumları okuyunca vazgectim.^^ Artık bu yeni çıkanı alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 adeta seks https://www.youtube.com/watch?v=JYt3blJE1gM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=kpKJdnNVww0&feature=g-all-u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konsol alma sebebi bu oyun be. PC çıkmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 yukarıda aynı soru sorulmuş fakat tekrar sorma gereği hissettim. şimdi ninjastorm 1, ninjastorm 2 ve generations var. bu oyunları çıkış sırasına göre tek tek alıp mı oynamak gerekir yoksa direk sonuncuyu mu alalım? yani esas sormak istediğim şey, mesela ninjastorm 1 ile 2 arasında ne kadar fark vardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Hikaye ilerliyor, ona göre karakterler değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 o zaman sırasıyla oynamak gerekir yani? öyle anlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 animeyi ya da mangayı hiç bilmiyorsan sırayla oynaman daha iyi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 anime 3. sezondayım ve oyundan da spoiler yemek istemiyorum o yüzden bikaç sezon daha ilerliyip öyle başlarım heralde oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Story mode da da zaten arcade combat halinde gitmiyor musun ? Bir tek demosunu oynamıstım son çıkanın. Bu çıkınca alırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Shippuden ninja storm serisini hiç oynamadım da merak ettim (ps2 deki normal ninja storm serisi 2d gibiydi) , bu kamera açılarıyla offline multiplayer oynamak zor olmuyormu ? Yoksa kamera açısı mı değişiyor offline multiplayer oynayınca ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 yok ama kamera çok iyi takip ediyor ve açısı hep düzgün çok temiz 2p atılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 tsu..na..de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 demo cıkmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 http://steamdb.info/sub/26350/ WHAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 knox said: tsu..na..de.. Tsu..na..de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 TOOOOOOO OLD 60 yasındaki kadından tahrıkmı oluonuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 50 filan tsunade ama çakrası saolsun 30dan fazla göstermiyo valla kütür kütür hatun begenicez tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar