Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gs; Türk Telekom'da Bjk oynasın ama Euroleague'i de bize versin.

SuperCandalf

Öne çıkan mesajlar

ahmedinejad said:

galatasaraylılar neden istemiyor bunu ben hala anlamadım. interle milan aynı stadı paylaşmıyor mu? bir hafta biri oynuyor bir hafta diğeri. şampiyonlar ligi de ona göre ayarlanıyor.

çok mu zor çimleri falan güçlendirmek. neden bunu bu kadar namus meselesi yapıyor galatasaray?

bana kalsa kadıköy'de oynasın beşiktaş. ama kadıköy fenerle özdeşleşmiş bi semt, maç günleri kavga çıkabilir vs. arena'nın etrafında in cin top oynuyor maç dışında galatasaraylı taraftar yok. en iyi yer orası.

beşiktaş gelip arkadaşım böyle böyle zor durumdayız, yardım eder misiniz dedi mi? medyada hiç göremedik öyle bir yaklaşım
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca fakirlik ne kötü şeymiş
iyi ki ünal başgan geldi / seyrantepe de olsa stad çözüldü

stadyum gibi bir şeyle en değerli arazileri katletmeye gerek yok ulaşım sorunu olmadıktan sonra
ama beşiktaş ta kümesim olsa gider otururdum

beşiktaş resmen devlet bizim stadımızı alsın yıksın, canı ne isterse onu yapsın, biz ikitelliye gideriz diye kaşınıyor
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

ahmedinejad said:

galatasaraylılar neden istemiyor bunu ben hala anlamadım. interle milan aynı stadı paylaşmıyor mu? bir hafta biri oynuyor bir hafta diğeri. şampiyonlar ligi de ona göre ayarlanıyor.

çok mu zor çimleri falan güçlendirmek. neden bunu bu kadar namus meselesi yapıyor galatasaray?

bana kalsa kadıköy'de oynasın beşiktaş. ama kadıköy fenerle özdeşleşmiş bi semt, maç günleri kavga çıkabilir vs. arena'nın etrafında in cin top oynuyor maç dışında galatasaraylı taraftar yok. en iyi yer orası.

beşiktaş gelip arkadaşım böyle böyle zor durumdayız, yardım eder misiniz dedi mi? medyada hiç göremedik öyle bir yaklaşım

abi pms tribi mi atıyorsunuz yani şimdi?
Sosyal ağlarda paylaş

bjk cok merakliysa verir inonuyu tt arena seref bey stadini dikerler random bi lokasyona. (zaten spor bakaninin/devletin derdi de bu. besiktas inonuden ciktiginda siz oranin restore edilecegini mi saniyorsunuz. besiktas bu maddi cokuntu icinde iken buraya stad olmuyor diyerek devlet konacak araziye, besiktasa da yeni stad dikecekler. ama nasil bir histeriye kapildiysa besiktas bunu goremiyor ve arenada oynuyacaz nihoho diye hala ugrasiyor).

sadri senerin stad isteyen versiyonu cikti fikret orman resmen. hayir diyoruz adam bi tur daha gorusucez diyor ahaha.

e kusura bakmayin da ali samiyene, metin oktaya kufreden, sahaya gs futbolcusu dovmeye giren adamlari da kendi stadimda gormek istemem. sorry.

tl;dr besiktas kalsin inonude. hic basina dert almasin bi ton baska derdi varken zira semt de gidecek elinizden cikarsaniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Fikret Orman olaya cok acemice yaklastı. Bu sekilde GS'den olumlu cevap alması zaten imkansızdı. Gaza geldi kendi kendine, milleti de gaza getirdi, bu forumda da var bi kac tane. GS'ye sormadan stada konabilecegini sandı ama yemedi iste. Yine avuclarını yalamıs oldu BJK.

Stadı verilmemesinin bir suru sebebi var. Sampiyonluk yolundaki rakibin taraftarın getirecegi hasılat geliri ile GS'nin gelirine bu konuda ortak olması mesela stadın paylasılmaması icin bir neden. Ayrıca taraftarın stada verecegi zararın da altından kalkılamaz. Her hafta koltukların yenilenmesi, tuvaletlerin yapılması, duvarların boyanması gerekecekti. Localar da sorun.

Ya amaan, zaten İnonu'nun yıkıldıgı falan yok. Bu ise Suat Kılıc'ın falan el atmasının tek sebebi o stadın arazisinden faydalanılmak istenmesi. Carsı cocukları hala aynı yere yeni stad hayali ile takılmaya devam etsin. Bu sene de İnonu'desiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Arena'dan rakibimizin aynı geliri elde etmesi nedeni biraz yakışıksız olur, öyle düşündüğünü sanmıyorum. Zaten durumumuz ortadayken bu sene bile bize geçilirseniz zaten takımı dağıtın. Ormanın niyeti loca geliri orası belli yoksa inönü bile tam dolmuyorki.

Sırf durumunuz düzelmesin diye stadı paylaşmıyoruz lafı sencede gereksiz olmamışmı? Biz ve fener olmasın o zaman siz her sene şampiyon olun mis gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

abi cidden düşünmeden girişiyorsunuz bazı şeylere, bjk orada oynasa ve taraftarı zarar verse stada gs mi ödeyecek diye düşünüyorsunuz? ne bilim stadyumun kullanımının ardından bütün bakımı gs mi yapacak sanıyorsunuz? cidden bu kadar basit mi düşünüyorsunuz? stad paylaşılırsa anlaşma yapılır, herkes üstüne düşeni yapardı.

zaten arena'da oynamaya karşıydım, yapılacaksa ya fenerbahçe gibi parça parça yapılmalı stad ya da gidip kimsenin olmayan bir stadyumda oynanıp bir duruş ile kendi stadımızı yapmamız gerekiyordu.

şu olayların bu seviyeye gelmesinin tek sebebi müteahhitlerdir. BJK yönetiminin aklında Arena'da oynamak yokken herkesi ateşleyen de Ahmet Çebi'dir. Daha önce dedim, yine diyorum. Çebi ailesi Arena'nın inşaasında milyonlarca doları iç etmişlerdir. Bu ülkede hükümete en yakın duran ailedir, yancılarıdır. Bu adam Arena'da bu kadar ısrar ettikten sonra hükümette inatla Beşiktaş orada oynayacak diyorsa bu adamların bir çıkarı vardır. Artık yeni stad inşaasında ne çevireceklerse bilinmez ama kulüp olarak BJK'de bir oyunun içine çekiliyor, en azından piyon içinde kullanılıyor.

BJK taraftarı da Arena'yı istemiyor çoğunlukla, tamam semte yakın rahat ulaşım vs. var ama İnönü'de parça parça yapalım diyor çoğu, Arena isteyenlerin çoğu da Adnan Öztürk ve destekçileri zihniyetindeki "Arena'ya gidip direklerini size sokacağız, çimlerde biz topumuzu oynayacağız" tarzında düşünen salaklar. Bu adamlardan her takımda var, saçma sapan konuşmaları dikkate alınmamalı zaten.

Adnan Öztürk'te kahraman ilan edilmişte Arena sadece GS'nindir dediler, başka kimseye stadın kapılarını açmayız diyor Öztürk ama Türkçe Olimpiyatları'nda ve AKP kongresinde kapıda karşıladıkları adamları da hatırlatalım. Sadece taraftarın nefret duygusuna hitap edip, onları çoşturarak destek topluyor ve bundan besleniyor adam resmen. Bu ülkede işe yarıyor ama kendisi gibi kör taraftarlara hitap etmek onu güzel örneklendiriyor. Galatasaray Ruhu diye bahsedip Adnan Öztürk'ü onun yanında koymak kadar büyük rezillik var mı son dönemlerde bilinmez. Zaten ruh olayı da komple saçma birşey takım fark etmeksizin de neyse ...

Fikret Orman'ın artık ısrar etmemesi gerekiyor. Kendi taraftarı istemiyor, Galatasaray taraftarı istemiyor. GS yönetimi zaten en başından beri hiç istemiyordu. Çıkıp kişilerin istekleri doğrultusunda kulübün adını kullanarak artık ağlayıp zırlamaması gerekiyor. Tabii kendisinin de bir çıkarı varsa projeden bilemem, kovalar sonuna kadar.

Beşiktaş'ı da semtten çıkaramazlar. Burada GS-Devlet-Stad ilişkisinde söylenenlere hikaye diyen adamlar çıkıp okuyunca gülünecek şeyler yazıyorlar. Bir dönün yine okuyun, bunlara inanıyorsanız kendi bildiklerinizi bir sorgulamaya ihtiyacınız var demektir. Sorgulama yetenekleri olsa gerçi öyle konuşulmaz neyse :)

Ayrıca Beşiktaş sürekli zor durumdaymış, mağdurmuş gibi gösteriliyor da sanki stadı yıktık, sezon açılışına acilen stada ihtiyacımız varda bulamıyoruz gibi bir hava estiriliyor. İnönü yerinde duruyor, oynayacak yer bulamazsa takım gider yine orada oynar, taraftarın istediği olur belki Fenerbahçe gibi parça parça yaparız. En azından kendimiz yaparız, oluşumuna bizzat destek verip tanık oluruz.
Sosyal ağlarda paylaş

ay hala turkce olimpiyatları diyor adam ya. cemaatin yuvasıyız ok. stad da tayyib'in oglunun, canı isterse gelir ibadet yeri yapar.

ayrıca stada verilen zararı tabi ki zararı veren taraf karsılayacak. ama ben bunun altından kalkılamayacagını soyledim. bjk'de zaten para yok, bi de bunları haftası haftasına yetistirecek oyle mi? kombine bileti olan gs'li gelecek koltuk yerinde yok. olur anam.

gelir konusunda bjk'ye zorluk cıkarmak istemez kimse de, ama haksız oluyor oradaki kazanc biraz. ozellikle localardan malı goturmek.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

ay hala turkce olimpiyatları diyor adam ya. cemaatin yuvasıyız ok. stad da tayyib'in oglunun, canı isterse gelir ibadet yeri yapar.

ayrıca stada verilen zararı tabi ki zararı veren taraf karsılayacak. ama ben bunun altından kalkılamayacagını soyledim. bjk'de zaten para yok, bi de bunları haftası haftasına yetistirecek oyle mi? kombine bileti olan gs'li gelecek koltuk yerinde yok. olur anam.

gelir konusunda bjk'ye zorluk cıkarmak istemez kimse de, ama haksız oluyor oradaki kazanc biraz. ozellikle localardan malı goturmek.

kafayı cemaat suçlamasına kitlemiş başka şey düşünmüyorsun sende, o kadar cümlenin içinden çıkarıp. Türkçe Olimpiyatları ve AKP kongresi üst üste yapılıyor ama çıkıp başkan yardımcının burada GS futbol takımından başka hiçbir takım organizasyonda bulunamaz diyor. AKP kongresinin nasıl düzenliğinin de haberleri çıkmıştı hiç rerörerö yapmayın çıkıp şurada, kendi tayfanız dışında cidden komik oluyorsunuz. Adamlar bizzat kendileri çıkıp Arena sözleşmesini ortaya koymadılar mı? Koydular, halen şu konuda konuşmak saçma...

Birde ne kafası yaşanıyor bilmiyorum da BJK'nin hiç parası yok, kasa sıfır milletten para dileniyor gibi bir hava estiriliyor. Kulübün parası var, kulübün artık saçma şeylere harcayacak ekstra parası yok.

Planlanan bir bütçemiz var. Bunda tahmini giderlerde düşünülüyor, gelirlerde. Ekstra gelirleri olacaktır ne bilim belki ekstra bir sponsor bulunacaktır. Adamlar stad yıkıp tamamen kendi paramızla ve sponsor desteği ile stad yapmayı düşünüyorlar ama taraftar olası bir olayda Arena'ya zarar verecekte Beşiktaş parası olmadığı için hasarı karşılamayacak mı? Kafanız mı güzel abi sizin, bazen cidden saçma konuşuyorsunuz. Bazı gerçekleri göz ardı edip, medyanında poh pohlamasıyla kendi hayal dünyanıza göre yorumlamışsınız.

Loca konusunda haklısınız, zaten burada kaç kişi dedi loca olayı yatar, olmaz saçma diye. Öyle şey olmaz, büyük haksızlık olur. BJK çıkıp localara tak diye konup oradan azda olsa gelir elde edemez, etmemeli.
Sosyal ağlarda paylaş

ya kardesim akp cıkıp dese ben turkce olimpiyatlarını inonu'de yapıcam diye ne olacak zannediyosun? yonetiminiz gelip yok burada sadece biz olimpiyat yaparız mı diyecek? teyallaam ya.

diger yazdıgın yerleri de hızlıca okudum. bundan once yazdıgın son 6 mesajın tamamen aynısını yazıp gecmissin yine. cebi'ler cok pis para kaldırmıs, kulup stadı parca parca yapsınmıs... yapın abi parca parca yapın, 2023'e yetisirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Birde anladığım kadarıyla Arena üzerinde birden fazla sözleşme var. GS yönetimi çıkarıp kendi sözleşmelerinde kimse bize burada bizim iznimiz olmadan kimseyi yerleştiremez diyor. Haklı, imzalanmış bir sözleşme var. Diğer taraftan Suat Kılıç belge çıkarıyor. Bizim hakkımız var karar vermeye diyor, haklı diyorsun.

Önce konunun GS tarafındaki çok başlılığı bir açıklığa kavuşmalı. GS yönetimi de bu konuda BJK ile uğraşıp taraftara oynayacağına önce stadın hakları neymiş, kim ne söylüyor tam tamına ne olabilir iyice araştırıp bir açıklığa kavuşturması gerekiyor. Aksi takdirde yeni sezona kadar bu tartışma devam edecek. Her gün gazetelerde bir haber çıkacak, her gün böyle saçma sapan tartışmalara gireceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Dostça bir toplantı oldu. Bakan Suat Kılıç iki tarafıda dinledi. Stat konusu bir kez daha görüşülecek" dedi. Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, toplantının ardından basın mensuplarına açıklama yapmadan binadan ayrıldı.

Bizim herifde amma inatçı çıktı ya, hem beceriksiz hem inatçı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...