Suark Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 e dün şey dedi gk başkanı - füzeyle düşürülmedi, uçaklar algılardı yoksa - uçak uluslar arası hava sularında düşürüldü. neyde düşürdüler acaba ben hala ortada uçak falan olmadığını düşünüyorum. Bizimkiler bi oyun yaptılar. Esadda çıkıp bilmiyorum bi bilgim yok biz vurmadık dıyemedı, çünkü bilio erdoğan pişkin çıkıp "adama bah daha vurduğunu bilmio" falan dicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Gayet casusluk yaparken düşürülmüş gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 ne fail ülkeyiz lan. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 geçen hafta birileri rus gemisi ateş açtı diyordu kimse üstüne gitmedi unutuldu yada unutturuldu rusların modern donanımlı 6 savaş gemisi var suriyede, ortada füze yoksa 18 km den uçak düşürücek uçaksavar varmı dünyada? askeri uzmanlara göre barut ateşlemeli mermilerin 4000mt den sonra uçak düşürücek enerjisi kalmıyormuş. ortada büyük oyun dönüyor işte plan tıkır tıkır işliyo, büyük israil projesi, pardon büyük ortadoğu projesi demek istedim... benim kafamı kurcalıyan soru su basıncı ne kadar bir etki yapabilir insan üzerinde? ki botlar ve kask takılı olduğu yerden ayrılsın su yüzeyine çıksın sualtındaki basınçla vucüt ne kadar küçülebilirki yumuşak dokular basınçla hacmi küçülse bile kemikler var ? bence bi terslik var pilotların kullandığı malzemelerin su yüzeyinde bulunması ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 rus gemisinden füze veya uçaksavar ateşi açılmış olması teorisi gayet güçlü aslında, tamam füze ile vurulduğuna dair bir belirti yok diyorlar halen ama, şimdi de man operated missile gibi bişeler gevelemeye başladılar haberlerde orada birçok rus gemisi olduğu hatta üssü olduğunu biliyoruz, işin bu kadar örtbas edilmesinin, Tay-yeap'in ve amerikalı dostlarının "detayları biliyoruz ama söylemeyiz" triplerine girmelerinin sebebi de bu olabilir karşılıklı görüşmeler ve restleşmeler olmuş olabilir biz o mu bu mu derken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Banu Avar sayfasında bunu yayınlamış, Kan Dondurucu Okur Mektubu: said: Banu hanim, bu hesap sahte degilse; dusen ucagimiz ve sehitlerimizle ilgili birkac bilgi verecegim. Hatay sahil guvenlikte calisan bir personelim, Kamuoyuyla paylasmaniz dilegiyle. Kasklar ve botlar once bulundu. Fakat resmen inceleme yapilmamasi icin temizlenmis bi sekilde bulundu. Kasklardan birinde yanma izi vardi o da tiner vb bir maddeyle temizlenerek geldi. Ayri bir bacak bulundu ve naaslar gonderilirken bulunan kopuk bacak konmadi. Nautilus'daki lakayt Amerikalilar naaslara kopek muamelesi yaptilar, ceset torbalarina konurken naaslardan birinin boynu kirildi. Sas komandolarimiza aldirmadilar naaslari. ... Simdiye kadar cok kez ceset aldim.1 haftalik cesetler dagilir gider normalde. Naaslar 1200 metrede bozulmadan cikmisti. Birkac darbe disinda. Umarim anlamissinizdir demek istedigimi. Naaslar ucak dustukten hemen sonra bulundugu ve daha sonra denize agirliklarla beraber atildigi bilgisi suriyeli balikcilar tarafindan tarafimiza rapor edilmesine ragmen bununla ilgili bir rapor gondertilmedi. Saygilarimi sunarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Bu mektup sağlammış eğer doğruysa oha yani olay boka sarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 BlackRose said: rus gemisinden füze veya uçaksavar ateşi açılmış olması teorisi gayet güçlü aslında, tamam füze ile vurulduğuna dair bir belirti yok diyorlar halen ama, şimdi de man operated missile gibi bişeler gevelemeye başladılar haberlerde orada birçok rus gemisi olduğu hatta üssü olduğunu biliyoruz, işin bu kadar örtbas edilmesinin, Tay-yeap'in ve amerikalı dostlarının "detayları biliyoruz ama söylemeyiz" triplerine girmelerinin sebebi de bu olabilir karşılıklı görüşmeler ve restleşmeler olmuş olabilir biz o mu bu mu derken... omuzdan atılan füzeyle vurulmuşsa ya ısı güdümlü ya lazer güdümlüdür. Isı güdümlü olsa egzos içinde veya hemen dışında patlaması gerekir ve görüntülerde olduğu gibi motor sağlam çıkmaz. Laser güdümlü Suriye'nin elinde varmıdır bilmiyorum. Olduğunu sanmıyorum olsa bile sağlam operatör gerekiyor ileri teknoloji olanlarının devamlı hava aracını işaretlemesi gerekmese bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 omuzdan ateşlenen güdümlü füzelerin range'i uçaksavar kadar aşağı yukarı. adamlar uçaksavarla daha garanti bir atış yapmak varken neden omuzdan ateşlenen bir şeyle vurma riskini alsınlar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 genelkurmay'ın açıklamaları o yönde valla. Ağır sıçtılar, muz cumhuriyetinin muz ordusu olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Genelkurmay başkanının açıklamasını duyunca kahkaha attım zaten abi. Zamanı gelince tüm dünya görecek ne yapacağımızı demiş, mahallede dayak yiyip eve dönerken göstericem olm ben size diyen ergenler gibi of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 hacutlar rusya bogszdan suriyeye gemiler gonderiyormus iyi bir yiginak yapiyo,hic bi seyden korkmuyorumda biyolojik silahlardan tirsiyorum acikcasi dusunsenize savas cikio herifler bi saliyo gazi bokunda bogularak oluyosun ic organlarda disari cikiyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 biyolojik silah falan el bombası değil aga. savaş çıktı diye diploması iptal olmuyor. öyle hurra sallıyorum bombayı durumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Myshkin said: Genelkurmay başkanının açıklamasını duyunca kahkaha attım zaten abi. Zamanı gelince tüm dünya görecek ne yapacağımızı demiş, mahallede dayak yiyip eve dönerken göstericem olm ben size diyen ergenler gibi of. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 liberal said: biyolojik silah falan el bombası değil aga. savaş çıktı diye diploması iptal olmuyor. öyle hurra sallıyorum bombayı durumu yok. yav kim takar diplomasiyi israil lubnanda kullanmadimi? biz basar moskovaya dayanirsak geride kalanlara bi cir cir bombasi ortalik kokudan gecilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ahaha abi saka gibi bi ulkeyiz lan. suriye cıkıp biz dusurduk demese ucagın neden dustugunu bile anlayamayacagız. bi de savas cıksa soyle asarız, boyle keseriz tribine girenler var. neymis hazırda bilmem kac yuz bin asker varmısssdfgfhgfhjhgk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Bence olayın aslını Suriye de bilmiyo, olaylar o kadar absürd şekilde geçti ki bence bizim buralarda düşmüş, biz düşürmüşüzdür heralde diye mal mal atladılar gibi geldi bana^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 valla bu aptallık ve komutan diye imamların basa gectigi ordu boyle devam ederse suriye bizi en ufak bir mudahalemizde yok eder gibi sdfsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 "Uçak uluslararası sularda mı, Suriye karasularında mı vuruldu? Füzeyle mi vuruldu, uçaksavar ateşiyle mi ne fark eder. Sonuçta bizim için müttefiğimizin bir uçağının vurulmuş olması önemli. Türkiye, bu konuda ne kadar çok yüksek sesle konuşursa o kadar inandırıcı olacağını düşündü. Sanırım o yüzden Başbakan’a açıklama yaptırdılar. Bu tıpkı İngilizce bilmeyen birine bağırarak konuşan Amerikalıların durumuna benziyor. Ancak biz, bu tartışılan konularda hiçbir detayı açıklamayacağız..." Al işte... Amerika ezmiş yine bizi böyle açıklamamı olur ? http://www.hurriyet.com.tr/planet/20957617.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 uçağın niye düştüğünü bile bulamadılar yav rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 manevra yaparken düşmüş olabilir mi acaba, hiç iz bulamamaları belki bundandır? Hiç bu olasılığı söyleyen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 düşüyorum ona göre derdi ve koltuğu fırlatırdı. hiçbişey demeden gittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 generalleri içeri attılar, bilim adamlarını sindirdiler, sürdüler aklı başında ne kadar adam varsa yalan ettiler, şimdi boklarında bogulmaya basladilar bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Teodor said: düşüyorum ona göre derdi ve koltuğu fırlatırdı. hiçbişey demeden gittiler. e zaten vuruldukları iddaa edilen yerden sonra 8.5 mil daha gittikleri söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar