recaikutan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 sipeyskeyk said: Abi gidip suriye çöllerinde amerika'nın taşeronluğunu yaparken öleceğime ülkemi satıp keyfime bakmayı tercih ederim valla. Suçsa suç. AMA SONRA ADIMIZ YORGO OLURDU KARDEŞŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 yoo muhammed filan olurdu en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 uuu çok ince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 aquila said: yoo muhammed filan olurdu en fazla. MUHAMMED YORGO LOLOLOPYAN olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 vazgectim, seni dogdugun an bogarlardi, adin madin olmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 aquila said: http://forum.paticik.com/thumbnails/71b/d21/649/6b8/955/f7d/b97/064/d81/a42/e3_450xNULL.jpg kanka hangi tusla kaldiriyoduk ucagi? dust kuruyom panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 http://i.imgur.com/M0xaq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 taşeronluk da ne rezil bir müessesedir... hamallık gibi bişeydir hattı zatında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 sipeyskeyk said: Ben olsam yancılık yapardım çocuğa. İyi çocuk o. Biraz kafası karışık sadece, ama genelde doğru konuşuyor. Ezber bozanmak her zaman zordu. Kalıplaşmış, buzlanmış beyinlerin aksi düşünceleri dile getirince tepki gecikmiyor. Ne de olsa 80 yıllık şartlanmalar var, söylenen yalanlar var. 18 yaşına kadar M.E.B kitaplarından başka bir şey okumamış, düşünce dünyaları, yargıları bu kitaplar ekseninde ilk defa oluşmuş insanların ülkesi burası. Düşmanlığı da dostluğu da bu kitaplardan öğrenmişler sonra gidip bir gün bu "düşmanın" kafasına sıkmakta da bir sakınca görmüyorlar. Rakel Dink'in çok sevdiğim bir sözü vardı; "Bir bebekten katil yaratan karanlığı sorgulamadan hiçbir şey yapılamaz." Sorgulayınca da tepene biniyorlar her yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Adam iki paragrafta bir 100 sene önce diktatörlük vardı diye diye demokrasi neferi oldu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ya bu nası bi hükümet ya tatile çıkıyolarmış bu hafta dan sonra adamlar imza toplamışlar mecliste, eğer acil durum oluşursa 20 saat içinde mecliste olunucakmış, şey gibi nöbetim var ama mevzi yi terk ettim maç izliyorum çatışma çıkarsa basarlarla bi alo dersiniz hemen koşarım ben merak etmeyin ülke emin ellerde, ülkeyi savaşa sok sonra tatile çık pehhh. belki şuan pilotlar akdenizde bi yerlerde can çekişiyolar boşver hafta sonu tatilimiz başlıyo nasıl olsa şehit oldular işte cennet önlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 RTE van minüt olayından sonra yurda döndüğünde monşerler diye eski dış işleri diplomatlarına laf sokmaya çalışmıştı. Dış politikada diplomasi yerine Kasımpaşa kabadayı atarı ekolüne geçersek ve götü Amerika'ya dayarsak tabi elinde modern silahlar olan sınır komşumuzla böyle savaşın eşiğine geliriz. Bir kaç sene evvel ciddi anlamda ticaret yaptığımız, diplomatik ve sosyal ilişkilerin üst düzeyde olduğu Suriye ile gelinen bu durum şişirildikçe şişirilen Davutoğlu'nun balonluğa yeni anlamlar katmasını sağladı. Hiç yoktan iyidir. Dış politikalarda kıstasımızı don değiştirir gibi diktatör değiştiren ortadoğu halklarının bizim liderlere bakış açısından biraz uzaklaştırırsak sanırım Türkiye'nin dış politikalar konusunda Cumhurbaşkanının twitter ofisinden twitt atmaktan öteye gidemediğini görebileceğiz. Bıçak kemiğe dayandı, angajman kurallarını değiştiriyoruz falan bir sonraki olay için edecek söz bulamayacak başbakan. Suriye'ye bir büyükelçi gönderilsin ilerde geri çekilmek üzere. Yoksa çok pis köşeye sıkıştı. Edecek son laf olarak oğlum bak git diyecek canlı yayında Esad'a işte o zaman televole seviyesine inmiş olucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 sipeyskeyk said: Kazaniom kazaniom ben para kazaniom diyip durmussun da kardes sen kac para kazaniyorsun cok merak ettim ? Benim yillik gelirim 1.5m dolar civari gercekten cok merak ettim aylik nekadar para yapiosun ? ben bu halde girelim savasa diyorum karnimi doyurayim yeter gerekirse rangerover imi hibe ederim orduya sorun degil benim icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 sosyal medya uzmanısın heralde 1.5m kazanıyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Davutoğlu türkiyenin gelmiş geçmiş en kötü dış işleri bakanı falan heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Yıllık 1.5 milyon dolarlık gelirinle sen gir Suriye'ye abisi, tutan yok. Biz kendi işimize bakalım, gölge etme yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 hamsilipilav said: Davutoğlu türkiyenin gelmiş geçmiş en kötü dış işleri bakanı falan heralde. +1 1 tek danayı güdemez, bırak koskoca Türkiyenin düşişleri bakanlığını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Redeagle said: Yıllık 1.5 milyon dolarlık gelirinle sen gir Suriye'ye abisi, tutan yok. Biz kendi işimize bakalım, gölge etme yeter. Yeni is kappilari demek savas kapitalizim tarafindan bakin biraz olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 silahı üreten biz miyiz niye savaş çıkınca bize iş çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 throine said: sipeyskeyk said: Ben olsam yancılık yapardım çocuğa. İyi çocuk o. Biraz kafası karışık sadece, ama genelde doğru konuşuyor. Ezber bozanmak her zaman zordu. Kalıplaşmış, buzlanmış beyinlerin aksi düşünceleri dile getirince tepki gecikmiyor. Ne de olsa 80 yıllık şartlanmalar var, söylenen yalanlar var. 18 yaşına kadar M.E.B kitaplarından başka bir şey okumamış, düşünce dünyaları, yargıları bu kitaplar ekseninde ilk defa oluşmuş insanların ülkesi burası. Düşmanlığı da dostluğu da bu kitaplardan öğrenmişler sonra gidip bir gün bu "düşmanın" kafasına sıkmakta da bir sakınca görmüyorlar. Rakel Dink'in çok sevdiğim bir sözü vardı; "Bir bebekten katil yaratan karanlığı sorgulamadan hiçbir şey yapılamaz." Sorgulayınca da tepene biniyorlar her yerde. abi 10penny vereyim de şu konuyu uzatma ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 söyleyince de, ben öyle bir şey demiyorum diyor. meb e dink e nasıl geldiniz ya şu konuda, ne güzel suriyeye falan saldırıyorduk. suriye ile "SAVAŞ" yapılabileceğini zannedenler var, sınırdan gireriz şamda dururuz, suriyenin ne gücü var askeri olarak falan? ama mesele o değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 mani said: RTE van minüt olayından sonra yurda döndüğünde monşerler diye eski dış işleri diplomatlarına laf sokmaya çalışmıştı. Dış politikada diplomasi yerine Kasımpaşa kabadayı atarı ekolüne geçersek ve götü Amerika'ya dayarsak tabi elinde modern silahlar olan sınır komşumuzla böyle savaşın eşiğine geliriz. Bir kaç sene evvel ciddi anlamda ticaret yaptığımız, diplomatik ve sosyal ilişkilerin üst düzeyde olduğu Suriye ile gelinen bu durum şişirildikçe şişirilen Davutoğlu'nun balonluğa yeni anlamlar katmasını sağladı. Hiç yoktan iyidir. Dış politikalarda kıstasımızı don değiştirir gibi diktatör değiştiren ortadoğu halklarının bizim liderlere bakış açısından biraz uzaklaştırırsak sanırım Türkiye'nin dış politikalar konusunda Cumhurbaşkanının twitter ofisinden twitt atmaktan öteye gidemediğini görebileceğiz. Bıçak kemiğe dayandı, angajman kurallarını değiştiriyoruz falan bir sonraki olay için edecek söz bulamayacak başbakan. Suriye'ye bir büyükelçi gönderilsin ilerde geri çekilmek üzere. Yoksa çok pis köşeye sıkıştı. Edecek son laf olarak oğlum bak git diyecek canlı yayında Esad'a işte o zaman televole seviyesine inmiş olucaz. suriye ile sınırlar kalkcak,vize kalkcak deniyordu,medya o kadar pofpofladı ki bu olayı,şimdi okyonus ötesindeki eli kanlı emperyalist devlet önümüze bir et parçası attı diye 1000 senelik komşumuzdan olacaz. ama ekönömi iyiyi gidiyor kemalist darbeciler,postal yalayıcıları saf dışı edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 pilotlarda çoktaaaaaaaan öldü onu söyleyim,hala arıyoruz vs. diye halkı,basını oyalıyorlar,açıklamaya yemiyor bi tarafları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Editor said: sipeyskeyk said: Kazaniom kazaniom ben para kazaniom diyip durmussun da kardes sen kac para kazaniyorsun cok merak ettim ? Benim yillik gelirim 1.5m dolar civari gercekten cok merak ettim aylik nekadar para yapiosun ? ben bu halde girelim savasa diyorum karnimi doyurayim yeter gerekirse rangerover imi hibe ederim orduya sorun degil benim icin trasty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar