reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 http://spor.milliyet.com.tr/fenerbahce-ye-uefa-dan-buyuk-mujde/spor/spordetay/22.06.2012/1557418/default.htm milliyet said: Futbolda şike davası kapsamında dosyası UEFA'ya gönderilen Fenerbahçe'ye müjdeli haber geldi. Fenerbahçe'nin 2012-2013 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceği Varşova'daki toplantı sonrası açıklandı. Gerekçeli karar TFF ve Fenerbahçe Kulübü'ne gönderildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 pek güven olmaz uefa'ya şuan için demiş kararı bekliyo bence onlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 eee ne ülkeye nede fenerbahçeye ceza geldi aziz uefa tarlalarını da ekmiş heralde masq ve benzeri arkadaşların onca emeği boşa mı gitti şimdi ? sağdan soldan alınan , çok güvenilen onca istihbarata noldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 henüz olay kesinleşmemiş hala ceza gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Beyler bu karara 3gün içinde uefa disiplin kurulu itiraz etmesse birşey olmaz.Zaten Şenes Erzik de dün dedi bitti artık hayırlı olsun diye. Ayrıca hala Fenerbahçe'nin ceza alma ihtimalini beklemeke de çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Şenes Erzik yalanladı yalnız, ben öyle bir şey söylemedim dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Yoo nerde o yalanlama kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 yalanladı haberi hiçbir yerde geçmiyo yalnız, yani bi tek bbc türkiyede mi ne var. herkes kafası rahat davranıyo, demek ki sıkıntı yok gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 http://www.bbc.co.uk/turkce/haberler/2012/06/120622_uefa_fenerbahce.shtml said: Erzik, BBC Türkçe'nin soruları üzerine, kendisine atfedilen ''Artık Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesi için önünde bir engel kalmadı. Bu iş bitti'' ifadelerini ise yalanladı ve bu ifadeleri kullanmadığını söyledi. timsaha girdiniz yine quotefest olur ceza gelirse aman diyim sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Beyler bakın sıkıldım artık bu kuyruk acılarınızdan.Fenerbahçe gidecek Şl'ye merak etmeyin. Gerçeklerin eninde sonunda ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır.Geliyoruz gümbür gümbür yıkılmadık yıkamadınız yıkamazsınız. Korkmayın bu kadar.Sadri Şener kılıklı olmayın böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 fener ceza almasın şlye de gitsin eyvallah da ortada sürülmüş tarlalar varken gerçek ortaya çıkar gibi cümleler kurmayın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Kaldı ki, ortada ceza alan futbolcu/yöneticiler var lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Abi ben hala güveniyorum bunun yapmadıklarına ve bunu da söylüyorum Fenerbahçe'nin geçen sene ki bu sene ki maçlarında kalp krizinin eşiğinde idik öle şike varsa sokuyum yapıcakları şikye. Göz var izan var sahaya yansıyan birşey yoksa şike yoktur bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 orta yuvarlağın kendi yarı sahasına bakan diliminden bir takım serbest vuruşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar