Wolas Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 wizardım gel görki elit geldimi direk topuklardayım heleki über bişi çıkarsa diyorumki başka bir class açayım allah yarattı demeden alayına gider koyayım bazıları derki monk aç resist dengelemeden kurtarırsın biri der deamon hunter aç kiteın dibine vurursun vanish ata ata devam edersin falan bende dedim bu böle olmaz patiye sorayım oylama sonunda bişi açıp kasayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Wizard..topuk..gılass.. pilis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 wizard QQ? lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 barbar aç ağzına burnuna vura vura gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 wizarda devam et valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 borbor şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 valla kurtarmıyo buffla 55k atak var ağzımı yuzumu kırıyolar teleporter, waller, mortar kesebıldıgım cok az elıt var act3 den bahsedıyoruz tabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 dh rahat ya hala. barbarian da rahat patch öncesine göre. ama wizard ile kesemiyorsan bence bi de melee dene daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 gearin yetmiyo bariz, ha sanki diger sınıfları acınca blizzard gearları yanında hediye ediyomus gibi olmus topak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 vizırd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 monk var ankette asljfhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 doktor ankete bile girememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 dün 5 elitten 4u mortar 5. mortar+reflect dmg çıkınca wizardı bırakman doğal hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Düşük gearla elite farmlamak için wizard en rahat class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 suraya bi wizard gelsin de statlarını solesın bende bileyim ha o stata gelince kesebilicem diyim 150 hit dmg 30 hit şanş 55k buflı dps 17k hp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 doktorun hastası wizardın ustasıyım ama gel gorki 2side act3 de yalan otesi .. Monklada gectim act3 e mid gear oldugu icindir ki 900 resistle agzımı kırdılar daha merdiveni cıkamadan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 kasmadıgım wh ile barbar kaldı onlarada bakıp son yorumumu yapıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 patchden sonra monkun barbarın ağzı kırılmıyor. 600res ile dünyaları tanklıyorsun hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 öyle bisey yok, sadece 600 resist yetmez tek başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 32k hp 45k dps var enchantress kullanıyorum patchten sonra kesemediğim sadece invul minion var oda passliyorum uğraşmak istemiyorum act 3 ten bahsediyoruz bu arada resistlerde 200 300 arası bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 shippy video paylasabilirmisin neyi yanlıus yapıyoruz ? bide sanırım wizard dan bahsediyoruz dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ya valla int stackleyip sadece hydrayla bıkmadan usanmadan kitelanılacak başka türlü olmuyo göğüs göğüse çarpışamıyoruz dokundurtmadan kesilcek vortex falan oldumuda elimiz teleportta olcak vortex+1 vuruş yapsa bile illusionist olduğundan direkt kaçılıyo teleport cdde olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 aynen 600 resistle monk alayına gider act3 de tanklıyo. hydra kite sonsuza kadar yaptıkdan sonra kesiliyo ama saatler suruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Wolas said: suraya bi wizard gelsin de statlarını solesın bende bileyim ha o stata gelince kesebilicem diyim 150 hit dmg 30 hit şanş 55k buflı dps 17k hp Hp'yi 30k'ya yaklastirman lazim. 17k ile surekli tek yersin. Sorun orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 tek yemıyorum gayet 2 yıyorum 500hp regen buffsız 300 resist var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar