DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Haberler said: Ankara'da metro inşaatında göçük Ankara'da Hava Kuvvetleri Komutanlığı önündeki metro inşaatında göçük meydana geldi. Bir kişinin göçük sonucu oluşan çukura düştüğü belirtiliyor. Ankara'da İnönü Bulvarı üzerindeki metro inşaatında göçük meydana geldi. 1 kişinin göçükte oluşan çukura düştüğü bildiriliyor. Şahsı arama çalışmaları devam ediyor. Olay Hava Kuvvetleri Komutanlığı önündeki metro inşaatında sabah saatlerinde gerçekleşti. Kaldırımda yaklaşık 2 metre çapında çukur oluştu. Göçük sırasında kaldırımdan geçen bir kişinin çukura düştüğü belirtiliyor. Göçük sebebiyle İnönü Bulvarı trafiğe kapatıldı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi çağrıldı. İtfaiye ekibi göçüğe düşen kişiyi kurtarmak için çalışma başlattı. http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/_Cover/120622_metrog.hlarge.jpg Milli kütüphane kızılay arası 1 saat 15dk kadar sürüyor. Eryaman kızılay 45dk iken 2saat sürüyor otobüs ile.
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konya yolu, dikmen caddesi, güvenlik ayrancı, çetin emeç hepsi tıkanmış durumda bende işe gidemedim evdeyim :)
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 izmir metrosu 10 yıldır çöküyo be hatta geçen ege ünviersitesi kısmı yine çöktü
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 İnsan ölmüş olabilir, esas konu trafik değil sanki.
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Bende bu metro ne zaman biter diye sormaya gelmiştim yukardaki mesajdan sonra utandım gidiyorum.
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 bakalim muteahhite ne gibi bir yaptırım gelecek ha ama pardon ya açılım inşaat bilmem kimin bilmem kimiydi dimi pardon ozur ozur
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 melih gökçek te kazmış olabilir oraları keza kendisi bir köstebek.
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 melih gökcekten dünyadaki göçük fotoğraflarını yayınlamasını bekliyorum.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 http://www.nachi.org/images10/Guatemala-Sinkhole.jpg Millette böyle çöküyor, bizim bir adam boyu çökmüş bir şey mi? Biza karşı laf olsun diye büyütüyorlar sadece.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 metro inşaatında göçük oldu diyorlar da, inşaat değil ki orası, ankara'nın bir parçası. 10-12 senedir kazılı duruyor orası, her yer şantiye gibi, ankaralılar alışkın. şu olay istanbulda olsa 10 ay boyuca gazeteler sürekli haber yapardı. bakın görüyorsunuz biz ankaralıların ne de kadar da sakin ve anlayışlı olduğunu.
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 sakinlikten değil o. hepsi kabullenmiş artık kaderlerini.
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 akşama gidiom işte. istanbulda homeless olarak yaşadım biraz da ankara da homeless olarak yaşayayım.
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ahah o metro inşaatına en az 20 kere girmişliğim vardır. allahtan kafama düşmemiş :)
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 dasaaa said: anqara anqara güzel anqara şimdi bunu azerice oku
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 anqara anqara qaşen anqara yaqşı falan da olur. kazak iseniz caqşıh oluyor.. biraz daha doğuya gidince çıqşarı falan olacak bence o.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Ankara'nın çoğu kamu görevlisi. Ondan böyle halk.
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Şuan Eskişehir yolu tamamen trafiğe kapatılmış durumda göçme ihtimali varmış. Şuan Balgat-Kızılay arası yürümeyle 20dk taksi ile 2 saat sürüyor.
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Yalnız oraların altında olduğu gibi ana doğalgaz hatları var. O yüzden onlarca itfaiye ve ambulans bekliyor bence. Ufacık hata Ankara da baya bir boşluk yaratabilir.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Ben okula nasıl gideceğim şimdi? Tek yol orası.
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 LoL... "Teknik nedenlerden dolayı "Canlı Yayın Kameralarımız" geçici bir süre için hizmet dışıdır." Mobesaları kapatmışlar pisliklerini millet görmesin diye.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ kameraları kapatacak kadar düşmeselermiş keşke. bildiğin göçük sonrası çukur olmuşlar yahu.
Öne çıkan mesajlar