goldbären Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 tercihlerinizi, o elit zevklerinizi, gurme damağınızdan geçmeyi hakedenleri anlatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 evde ucuz makinada yapıyorum filtre benim şıkkım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 menengiç akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 3-5 çay kaşığı neskafe gold'u boş bardağa koyuyorum kaynar suyu üzerine döküyorum dudak payı kadar soğuk süt ekliyorum şekersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 adam her sene kahve anketi aciyor. http://forum.paticik.com/read.php?13,5331607,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 stalker being stalked olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 bu sene beşinci mesajda patladık dasaaa:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 cay iciyorum. harareti aliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Tamamen sütten olduğu zaman tadını seviyorum, kalorisiz içeceksem suyla içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 yiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 fitil yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 French press sadece, ama ankete olmadığından anketörün aslında pek kahve içen biri olmadığını söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Çayciyiz gardas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Öküz gibi içiyoruz ondan sonra uyuyamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 fotosentezle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 GERGE said: French press sadece, ama ankete olmadığından anketörün aslında pek kahve içen biri olmadığını söylüyorum. LOOOOLLLLL yorumun yapılmasına gülüyorum yorumun içeriğine değil. @gold: dear gold. yazın biralar, şaraplar etc gibi konular kışın ise kahve gibi konular üzerinde "uzmanlarımızın" değerli görüşlerini almalıydık bence. kaç oldu bu 5. mi? kısmi bir still sleeping durumu devam ediyor gerçi ama yine de farklılaştırmak da gerek. öyle değil mi kuzum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 geçenlerde 50liralık frenç presimle şirketin kaç yüz liralık makinesinden daha güzel gahve yapabildiğimi anladım. lanet olası beyaz adam bu sefer başaramamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 komikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 3ü1arada. çok zorlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ceykıps 2 si bi arada sut+kahve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 şurada jardin kahvelerinin üstünde strength guide var. şöle bişi tatlı tuzlu ekşi acı ve sağdaki de fermante, isli kavrulmuş etc., kuru altında da şu var işte. güzel iş çıkartmışlar. gördüğüm en iyi paketlerden birisi gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 eve gelen kiz ne yaparsa onu iciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 sütlü türk kahvesine hiç birşeyi değişmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Ren said: eve gelen kiz ne yaparsa onu iciyorum. abi o kız değil, adam kahveci eve geldiğinde poposundan kahve çıkartmıyor yanında fincanda getiriyor parayı sekse değil kahve için veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 çay süzgeci ile french press yapıyorum. yalnız cafe crown ice mı ne vardı böyle soğuk sütle yapılan toz karışımdı o güzel gidiyodu yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar