Marty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 adama yazik ya daha once bin tane sunum yapmistir kesin. alet bi takildi adam yutkunmaya basladi, sakliyo falan aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 dasaa dövmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 fanboy olan dövmüş mü oluyo, baya iyimiş kurallar haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Acıyorum sana babacum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 fanboy değil tüketiciyim de ben sıkan, bağnaz, atan tutan tüketici değil ürün çıktıktan sonra deneyen tüketiciyim işte. arada öle bi fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 bırakın da geçmişi "windows mobile" olan bir firmaya istediğim gibi bağnazlık yapabileyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 laorx haksızsız ve sana laflar hazırladım. ama üşeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=EHCRimwRGLs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 tamam öldüm hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 axedice said: Acıyorum sana babacum. http://2.bp.blogspot.com/-gmaiaReLxrE/TWVpmbqFnLI/AAAAAAAAAxA/iLtA1HnEOVc/s1600/self+pity.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Norak said: http://www.youtube.com/watch?v=EHCRimwRGLs bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 acı gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 aga bu nedir harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ÇOK IYI KULLANICIYIM BEN, YORUMUMU SAKLARIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 acıdım la yazık la ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Hepimiz microsoftuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=2w8rypZQDbg&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 win98 sunumunda bill gates ve diğer herifin sunumdaki cool'luğu ve hazırcevaplığı olayı çok güzel bitiriyor ya. bu adamlar sahneden çekilmiş, ortaya 2012 surface sunumundaki gibi sıfır kredilik seçmeli dersin zorunlu sunumunu yapan mühendislik öğrencileri kadar isteksiz ve enerjisiz bu cins herif gelmiş. üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 adamin enthusiasm dan uzak oldugu dogru ama fena idare etmedi acikcasi, bir lazaridis veya gates degil tabii o ayri. Urunu de boyle seylerden dolayi yermek hayli komik, sunum sikintilari hep oluyor. Sirketin ne kadar buyuk olduguyla alakasi yok, bu naneyi tum buyukler yedi ayri ayri zamanlarda merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Flassh said: laorx haksızsız ve sana laflar hazırladım. ama üşeniyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 adamlar bi kere oldu tuttu diye paso viralini yapıyolar "ahahey error verdi aletimiz" diye 1000 yerine 100000000 kişi paylaşıyo. öğrenin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Hakikaten herkes öğrendi etti. Düz sunum olsa kimsenin bakmayacağı videoyu alakasız alakasız insanlar paylaşıyor Facebook listemde en basidinden. Ben gayet umutluyum, tanıtımda çıkan sorun da umrumda olmaz açıkçası çünkü zart diye piyasaya sürmeyecekler. En azından mantıken sürmemeleri lazım. Kaldı ki software bir sorun gibi, çözülmeyecek bir şey değil yani. Alet elinde kalsaydı ayrı tabi sdf. Fanboyluktan bir farkı yok haterlığın, ikisi de işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 viral etkisi yapiyor diye planli viral marketing diyemeyiz. cok bariz fail oradaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 kömple kurmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 konu resmen viral virali olmuş viralception viral içinde viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar