Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 ahahahah çok başarılıymış dövme :D çalışıyo direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 ahahaha oyle dövme mi olur lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 meanwhile in heykel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Direk hakkini veriyo dovme. Nolax. Tabi heykel lan baska neresi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 kraliçe elizabeth II bizim peygamberin soyundanmış günlük: http://www.juancole.com/2008/02/burkes-peerage-queen-elizabeth-ii.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 0ne said: Gunluk naber lan. Bak daha yeni basima gelmis bi olayi anlatayim sicagi sicagina. Carsida gidiyorum yaklasik 4-5 metre onumde omzunda kucucuk harflerlden olusan dovmeli bi kiz gidiyo. Bendekide merak iste o gidiyo ben buyuk adimlarla her gecen zaman yaklasiyoruum ve dovmeyi okuyup aynen topuk.... "Neyin pesindesin" yazdirmis..... Arksdaslar yapmayalim boyle ufak yazili dovmeler falan. Dumur oluyoruz sonra.yakismiyo hic size boyle kelime oyunlari falan. ahhahahaha çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 şeye benziyo bu olay,eskiden otobüsle yolculuk ederken kız arkadaşımla mesajlaştığım zamanlarda genellikle yandaki denyo mesajlarımı okumaya uğraşırdı,ben de bir gün ayar olmuştum.yandakinin okuyabileceği bir açıda telefonu tutup mesaja aynen yandaki hayvan mesajlarımı okuyo o yüzden rahat mesaj atamıyorum yazıp yollamıştım,yanımdaki aynı hızla uyumuştu :D ama dövme başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 trollemiş dövmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 bu evden uzak ikinci bayram günnük. sevgiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 kualgim agriiiiiiiiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 noluyo lan buzu kulağına mı kaçırdın asdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 allahtan kulaga kacmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 elmastan daha sert karbon bulunmuş günlük: http://www.sciencedaily.com/releases/2012/08/120816141529.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 BU FORM AKLIMA GELMİŞTİ!!! aslında gelmemişti. kulağımda ne oldu bilmiyorum yahu. su kaçmıştır falan belki. daha devam ederse antibiyotik falan asılıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 c60 bulunalı yıllar oldu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 yok biliniyormuş önceden de, bunu bilimadamları yaratmış kendileri labda yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 kaldı 33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Sevgili Günlük; Dün 87 yaşındaki ananem tarafından troll'lendim. Hem de ne troll Malum bayram ziyareti, muhabbet ediyoruz, birden bire "Binin yarısı dört yüz yirmi beş" dedi. Bi afalladım haliyle neleröleyor diye. Döndü bana, gayet keyifli bir ifadeyle "e dört tane yüz yirmi beş işte" diyip kahvesinden bir yudum aldı. BA DUM TISSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 yine buruk bi bayram geçiriyorum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 o zaman annane ile sarılarak çekilmiş fotonu buraya koyuyorsun heman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 bayramda evde oturmak <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=eLaqXOeNlDA bu şarkı benden sana gelsin günlük, sabahtan beri loopa aldım aralıksız dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Supradyn said: kaldı 33 tasindim la sonunda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Hahagagag çok güldüm, JAwa O.Ç. güncelleme istedi, tamam dedim. Paticik poku yedi acayip bi şeyler oldu. dıklıyorum gelen mesaj 502 bad gateway, iyi de 502 benim işe giderken bindiğim dolmuş, hadi açıklayın bakalım ataistler, bu arada bayramınız kutlu olsun ateistler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 ask hic biter mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar