dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 3000ler falan dönüyor yahu. bi yer aylık olarak 500dedi O_O bakıcam biraz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 wastyrx said: Mr_Hand said: xaty said: Yamaç paraşütnde atlanmaz ki, yanılttın bizi milli parasutcu arkadasimiz var, seneye onubla ucaktan firlamayi dusunuyoruz zaten =P Burak Çağrı mı adı? O_o Bi de kendini kandırma dasaaa bilmiyoruz öyle birini biz. yok diil. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Ney onun adı söyle de kazaya bi kurban götürteyim seni -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 NolaxThensbane said: @seele sana kolay gelsin @corpy evlenmeyin yahu etrafımdaki herkes evleniyor depresyona giriyorum Q_Q allah tamamını erdirsin hehe @günlük aldım motoru lan sonunda yihuuu evrak işlerini hallettik nur topu gibi chopperım var. Bundan böyle GET TO DA CHOPAAAA diye bagıracam muhahahahaa Ben evlenmiyorum canım ne yaptın ahahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 neden? evliliğe karşı mısın? kötü kız mı oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 yarım saat oldu ezan okunalı hala yemek yiyemedim aç bıraktı arkadaşım beni günlük :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 ben de öğlen 12'den beri yemiyorum da hiç bişi yiyesim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Gel ben sana yemekler yaparım ^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 hasta hasta yatıyorum burda, gel de çorba yap .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 dasaaa said: neden? evliliğe karşı mısın? kötü kız mı oldun? Kardeşim evleniyor ben değil çünkü , evlenmiycem demedim ki evlenmiyorum dedim. Azcık daha zeka , hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 xaty said: hasta hasta yatıyorum burda, gel de çorba yap .) Bulaşır falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Doktor dedik bağrımıza bastık, hastalık bulaşır diyosun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Bunun doktor hasta ilişkileri/gizliliği de yok direk ayıbını ispikliyor başkalarına eren :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 copry said: NolaxThensbane said: @seele sana kolay gelsin @corpy evlenmeyin yahu etrafımdaki herkes evleniyor depresyona giriyorum Q_Q allah tamamını erdirsin hehe @günlük aldım motoru lan sonunda yihuuu evrak işlerini hallettik nur topu gibi chopperım var. Bundan böyle GET TO DA CHOPAAAA diye bagıracam muhahahahaa Ben evlenmiyorum canım ne yaptın ahahahah :D sen evleniyorsun demedim ki kardeşin için söyledim ben alalala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 gunluk dayanamadım hl,ops.force,blue shift kurdum.hl den baslıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Gunluk dayanamadim sevgilime corba yapmaya gidiyorum ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 öff lanet okul 6 ay geçti daha diplomam basılmadı be çerçeveletip asacam böyle ikisini karşılıklı işsiz işsiz oturcam sonra altlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 M&MM&MM&MM&MM&MM&MM&MM&MM&MM&M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Sanirim kulaklarimi bolu daginda biraktim gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 cuma günündeymişiz ya. çarşamba filan sanıyodum ben. gitmiş tarih algım gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Ahaha bende arkadaş bugün; 'pazar buluşalım o zaman' dedi olm çok yok mu lan bi bakiim hangi gündeymişiz diyip öğrendim cuma olduğunu bende salı çarşamba falan diye düşünüyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Karmin'in şu fotoğrafını görünce mind fuck yaşadım gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Gunaydin gunlukcumm <3 uykuyu dusunme hic bugun daha cumartesi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar