NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 lanet olsun dostum portakal suyu mu seni lanet olası zengin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 acayip canım sıkılıyor ya. hani o kadar sıkılıyor ki bişi yapasım da gelmiyor. loopa girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 wastyrx said: Nakil listesine giricez yarın bence 1 ben olmalıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Çok mükemmele doğru gidiyorum dimi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 cell-o-can neden beni uzuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 pati harbiden ozlemsm seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 sevgilinden mi ayrıldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 yoo 12 aydır giremedim de patiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 sevgili günlük, günü birlik ev kiralama olayı çok hoşuma gitti, dayalı döşeli kocaman televizyon var her odada klima falan ne oluyor dedim kendi kendime. çok keyifli vakit geçirdim çok ama çok eğlendim, bunu arada bir yapacağım zira kafa dinlemek için bire bir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Sevgili günlük, Şu saat oldu ben hala çalışmaya başlamadım. Yeni ayakkaplarım da ayağıma vuracak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Pederin seveni çok sanırım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Bugün etimesgut oruç tutmuyo günlük sabahtan beri nonstop çalışıyorum hala içerisi hasta dolu .. İyi oldu ama özlemişim de kahvaltı yapmaya fırsat bulabilirsem daha da iyi olucak. Hadi öptüm cicim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 yemin ediyorum insan değilim. akşamdan sabaha hazırlanır mı lan bu. http://i.imgur.com/yu7iV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Günlüüüüüğğğğkk!!1 haftaya bodrum - dalaman - dalyan falan diyoruuuuuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 öğle yemeğim günlük: http://img204.imageshack.us/img204/8881/fot0070.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 sabahtan beridir burnuma civciv kokusu geliyor çıldıracam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Norak said: öğle yemeğim günlük: http://img204.imageshack.us/img204/8881/fot0070.jpg diet mi yapıyon bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 yok, bu normal hali :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 günlük çok süfer oldu lan. Tavana astım mı opereyşın inişiyetıd. mişın akomplişd. falan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 google adsın merkez sitesini blockladım günlük lolo hiçbi reklam çıkmıyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Ren said: yemin ediyorum insan değilim. akşamdan sabaha hazırlanır mı lan bu. http://i.imgur.com/yu7iV.jpg orası kısa devre yapar gibi sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 misler gibi bi işim varken ağır sanayi ölürüm boşver diyerek çıtkım bi haftadır iş bulamıyorum lan kimsede geri dönmüyor QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=qGA5vdCKja4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Bayamda akcaya gidicem gunluk , umarim bilet kalmistir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 bayramda işe gidicem ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar