Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi adamlar yanımda allah içi iyi olana oruç tutarken yardım eder diyorlar.

"hipoglisemi var tutamıyorum ben" dedikten sonra gerçekleşiyor tabii bu. içim kötüymüş abi.

lan kimin içi kötü oluyor bu durumda? hmm

sonra islam fuck yeah diyince kızıyorlar ama islam'ın müslümandan daha büyük düşmanı yok.
Mesaj tarihi:
12 yıllık arkadaşımın doğum gününü 'iyi ki doğdun fıstık' diye kutladım diye erkek arkadaşı atar yapma girişiminde bulundu günlük verdim kalayı hasta mıdır nedir yahu.
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

12 yıllık arkadaşımın doğum gününü 'iyi ki doğdun fıstık' diye kutladım diye erkek arkadaşı atar yapma girişiminde bulundu günlük verdim kalayı hasta mıdır nedir yahu.

abi ne kendine güvensiz, kazma herifler var.
Mesaj tarihi:
Abi kız aradı şimdi de çok özür dilerim mahçup oldum sana falan fişman dedi. Denyo ya yaktı kendini sfhagdjkas

Meriç derken olm kız 12 yıldır arkadaşım ara ara toplaşırız tüm sınıf arkadaşları olarak benle ne alakası var adamın derdi başkaymış onu görüp bana sarmış
Mesaj tarihi:
Günlük.

Gepgeniş yol varken saz arkadaşlarıyla 7-8 kişi yanyana giderek don-atlet kıvamında kıyafetiyle bisiklet yolunu kapatabilecek kapasitede bi dangalağa rastladım. Hızlı gidiyodum, zil falan çaldım, dibine kadar girdim, fren yaptım, bisiklet ışığımı görüp fren sesini duyunca "haydarinnaa" modunda arkasına dönüp bana baktı. "Yavaş gitsene" dedi. O an herifin salaklığını algılayamadım bile. "Bisiklet yolundasın." dedim sadece. Gerzeğin verdiği cevap ne peki? "Konuşma lan!" Küfür ettim geçtim.

Abi bu insanlar niye bu kadar salak ya? Kavga etsem ne olacak, durup laf anlatmaya kalksam anlamayacak, kapasite yok zaten. Niye yaşıyosun sen ya nohut beyinli herif! Nefret ediyorum bazen insanlardan ya.
Mesaj tarihi:
istanbul-izmir yolunda 34 plakaların birbirine sellektor yaparak (cevirme var yavas gıt kanka) uyguladıgı dayanısma ornegini baska yerlerde kullansak muasır medenıyetler sevıyesıne cıkarız.
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:

"Bisiklet yolundasın." dedim sadece. Gerzeğin verdiği cevap ne peki? "Konuşma lan!" Küfür ettim geçtim.

abi işin kötüsü bu gerizekalı babası peçeteye silesice insanlar senden sonraki bisikletliden falan çıkarıyor acısını.
Mesaj tarihi:
gunluk bugun akrablarla guzel bi gun gecirdik ozlemisim ya askerden donusumu kutladık.cok guzel oldu.

@mr_hand
abi o tur herifleri hic takma.inan degmezler.orada sinirle agzını burnunu kırsan ayıcıgın harcadıgın efora acırsın.
memlekette istemedigin kadar fazlalar.ve durumu anlatmaya calıssan anlamazlar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...