copry Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Sevgiliyi bairakip ise gelmek... =(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Yok tam tersi de aynı durum :D Hatta metrobüste kalp krizi geçirdigimi zanettigim oldu. Tatile giderken bütün otobüsü durdurdugum oldu. Çok fena çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 abi adamlar yanımda allah içi iyi olana oruç tutarken yardım eder diyorlar. "hipoglisemi var tutamıyorum ben" dedikten sonra gerçekleşiyor tabii bu. içim kötüymüş abi. lan kimin içi kötü oluyor bu durumda? hmm sonra islam fuck yeah diyince kızıyorlar ama islam'ın müslümandan daha büyük düşmanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 cok sıcak denize gideyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Jude Law yan komşumuzmuş lan. Bugün öğrendim. Hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 günlük 3-5 güne askerlik belli olur. yusufyusuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 12 yıllık arkadaşımın doğum gününü 'iyi ki doğdun fıstık' diye kutladım diye erkek arkadaşı atar yapma girişiminde bulundu günlük verdim kalayı hasta mıdır nedir yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 oha ırz düşmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 way terbiyesiz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 mer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Ya ahaha bana şey diyor şimdi de senin yüzünden ilişkim bitti........,,,,,,,,,...... Engelledim dangalağı ahfgsdka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 wastyrx said: 12 yıllık arkadaşımın doğum gününü 'iyi ki doğdun fıstık' diye kutladım diye erkek arkadaşı atar yapma girişiminde bulundu günlük verdim kalayı hasta mıdır nedir yahu. abi ne kendine güvensiz, kazma herifler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 adam meriç çıktı beyler şaka bi yana amma saçma olaylar birde sıkıldım lan gezdirse ya biri beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Abi kız aradı şimdi de çok özür dilerim mahçup oldum sana falan fişman dedi. Denyo ya yaktı kendini sfhagdjkas Meriç derken olm kız 12 yıldır arkadaşım ara ara toplaşırız tüm sınıf arkadaşları olarak benle ne alakası var adamın derdi başkaymış onu görüp bana sarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 still meriç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 hep senden ötürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Oldu, iyi günler size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Günlük. Gepgeniş yol varken saz arkadaşlarıyla 7-8 kişi yanyana giderek don-atlet kıvamında kıyafetiyle bisiklet yolunu kapatabilecek kapasitede bi dangalağa rastladım. Hızlı gidiyodum, zil falan çaldım, dibine kadar girdim, fren yaptım, bisiklet ışığımı görüp fren sesini duyunca "haydarinnaa" modunda arkasına dönüp bana baktı. "Yavaş gitsene" dedi. O an herifin salaklığını algılayamadım bile. "Bisiklet yolundasın." dedim sadece. Gerzeğin verdiği cevap ne peki? "Konuşma lan!" Küfür ettim geçtim. Abi bu insanlar niye bu kadar salak ya? Kavga etsem ne olacak, durup laf anlatmaya kalksam anlamayacak, kapasite yok zaten. Niye yaşıyosun sen ya nohut beyinli herif! Nefret ediyorum bazen insanlardan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 hala unutamamışım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 istanbul-izmir yolunda 34 plakaların birbirine sellektor yaparak (cevirme var yavas gıt kanka) uyguladıgı dayanısma ornegini baska yerlerde kullansak muasır medenıyetler sevıyesıne cıkarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=LHj0ANZ7MMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Mr_Hand said: "Bisiklet yolundasın." dedim sadece. Gerzeğin verdiği cevap ne peki? "Konuşma lan!" Küfür ettim geçtim. abi işin kötüsü bu gerizekalı babası peçeteye silesice insanlar senden sonraki bisikletliden falan çıkarıyor acısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 insan gorunumlu hayvan cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 gunluk bugun akrablarla guzel bi gun gecirdik ozlemisim ya askerden donusumu kutladık.cok guzel oldu. @mr_hand abi o tur herifleri hic takma.inan degmezler.orada sinirle agzını burnunu kırsan ayıcıgın harcadıgın efora acırsın. memlekette istemedigin kadar fazlalar.ve durumu anlatmaya calıssan anlamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 telefona alismam cok kisa surdu lan cok uyumlu bir insanım valla microsoft 1 ben 2 masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar