sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Mümkün müdür? şu resimdeki kulaklığımın jak girişi istenmeyen sebeplerden dolayı perte çıktı. bunu tamir edebilme şansı var mıdır. Mesela kabloyu ordan kesip başka bir jak ve yuvası kabloya lehimlenerek tamir etmek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 o şans var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Orjinali gibi olmaz ama lehimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 yapılırda cok urasırsın seyi dene o ucu temizcene kes baska bi kulaklıgın jakınıda kes kabloları birbirine bagla jack ucunu lehimleyemessin cunku yada ujack ucunu bıcakla plastik kısmını kazı icindeki meal kısmı cıkar ordan lehim yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Kablo bağlamak cızırtı yapar ilerde. Çok pahalı bişey değilse yenisini al ya uğraştığına değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 pek kolay değil malesef hele elin yatkın değilse. Başka bir jak bulup ona bağlayabilirsin, içinden 4 tane kablo çıkacak ikisi toprak diğer ikisi ses olmak üzere dışları yalıtkan bir kimyasal ile kaplı ya su zımparasıyla çok narin bi şekilde kazıycan yada çakmakla yakıcan ama kablonun iç kısmını karartmadan. Sonra ayrı ayrı lehimleyip birbirlerine değmeyecek şekilde bantlıyıp bir araya getircen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Nomsar alet pahalı bişey ya işte yoksa tamir etmek istemem tabi. ECCI PR401 şu link ten göreceğiniz üzere en iyi kulaklıklar listesinde 9. elektrikçiye falan versem halleder mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 zor da olsa gitmesine izin vermelisin. orada bir sorun oluştuysa ne yaparsan yap eskisi gibi olmuyor. yenisini al derim, sennheisher'lar bile 30 liradan başlıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 peki ya garanti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Tamirciye götür diyeceğim de uğraşırlar mı bilmiyorum. Çünkü harcadığı vakte değecek bir para istese OOO USTA COK DEDİN 2 KABLO LEHİMLEMEYE şeklinde tepki veriyor bir dünya tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 elesso said: peki ya garanti? Garanti kapsamında bakmazlar muhtemelen, kullanıcı hatası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 10 liraya yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 kablo ustleri galvanize oldugu icin oyle patch yapayim kurtulayim olmaz, duzgun bi 3.5mm jack alip oraya makaronla baglanirsa mis gibi olur. 5-10 lira hakkidir dendigi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 -Deno- said: zor da olsa gitmesine izin vermelisin. orada bir sorun oluştuysa ne yaparsan yap eskisi gibi olmuyor. yenisini al derim, sennheisher'lar bile 30 liradan başlıyor yani. ağlıycaktım, yazmayın böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Selam, KHaRoN said: kablo ustleri galvanize oldugu icin oyle patch yapayim kurtulayim olmaz, duzgun bi 3.5mm jack alip oraya makaronla baglanirsa mis gibi olur. 5-10 lira hakkidir dendigi gibi. En güzel çözüm bu. Piyasada kaliteli jack zor bulursun, kaplamalı falan ben hiç denk gelmedim. Ucuz kaplamalı (Çinli abiler yapmış): http://www.ebay.com/itm/1-1-8-3-5mm-Audio-Stereo-Headphone-Cable-Mini-Gold-Socket-Jack-Plug-Connector-s-/170860475168?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item27c813f320 Kaliteli, pahalı (Almanyaaaa): http://www.ebay.com/itm/Viablue-T6s-Gold-Plated-1-8-3-5mm-Stereo-jack-plug-connector-High-quality-1pcs-/120925277122?pt=UK_Sound_Vision_Audio_Cable_Terminations&hash=item1c27b54bc2#ht_892wt_1139 Detay Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Bildiğimiz jack için at denmişya git elektronikçiden al. Bende samsung tel kulaklığı gibi absürt bir jack diye konuya girdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Selamlar, hallettim kulaklığı. Verdim elektrikçiye, çok temiz işçilik yaptı. Başka bi kulaklığın aynı renk jakını benim kulaklığın kablosuna lehimle birleştirip sıkıntılı bölgelere sıcak makaron sardı. yeni gibi duruyor ve şunu diyebilirim. Özlemişim böyle kaliteli müzik dinlemeyi ^^ Sansa Clip + ve ECCI PR401 win win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar