Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo 3DS?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eh seninkide laf mi simdi ya,

FE, pokemon ve BD T-rated oyunlar abi

smt M abi Mature yani nasil onersin orda hedef kitlesi 12 ve alti olan bir konsol sonucta bunu sende biliyorsun.
Mesaj tarihi:
Ratinge göre öneri nedir abi, review yazıyorum, survey dolduruyorum, biliyor yaşımı şirket. Etrian odyssey filan önersin bari. Alakalı tek oyun yok listede. Paso maryo.
Mesaj tarihi:
yarıyıl hediyesi alayım diyorum yeğenime. teknosa'nın internet sitesinden baktım 199tl ve 299tl'e var. vita falan düşündüm ama biraz pahalı gibi vita bunun yanında. ilkokul 2'ye gidiyor. sevebileceği platform oyunları vs var mı ? internetten satın alma vs olayları kolay mı ayrıca. bakındım ama türkiye'de pek oyunu yok gibi. doğubank, sirkeci'de vardır belki ama dolanmak istemiyorum çok.
Mesaj tarihi:
mani said:

yarıyıl hediyesi alayım diyorum yeğenime. teknosa'nın internet sitesinden baktım 199tl ve 299tl'e var. vita falan düşündüm ama biraz pahalı gibi vita bunun yanında. ilkokul 2'ye gidiyor. sevebileceği platform oyunları vs var mı ? internetten satın alma vs olayları kolay mı ayrıca. bakındım ama türkiye'de pek oyunu yok gibi. doğubank, sirkeci'de vardır belki ama dolanmak istemiyorum çok.

internette biraz zorlarsan doğubank ayarında kaçak satan yerler bulabilirsin. bu cihaz türkiye için biraz zahmetli...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...