knox Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 eh seninkide laf mi simdi ya, FE, pokemon ve BD T-rated oyunlar abi smt M abi Mature yani nasil onersin orda hedef kitlesi 12 ve alti olan bir konsol sonucta bunu sende biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Ratinge göre öneri nedir abi, review yazıyorum, survey dolduruyorum, biliyor yaşımı şirket. Etrian odyssey filan önersin bari. Alakalı tek oyun yok listede. Paso maryo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 yarıyıl hediyesi alayım diyorum yeğenime. teknosa'nın internet sitesinden baktım 199tl ve 299tl'e var. vita falan düşündüm ama biraz pahalı gibi vita bunun yanında. ilkokul 2'ye gidiyor. sevebileceği platform oyunları vs var mı ? internetten satın alma vs olayları kolay mı ayrıca. bakındım ama türkiye'de pek oyunu yok gibi. doğubank, sirkeci'de vardır belki ama dolanmak istemiyorum çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Bunu alırsan sonra oyun oyun diye sürekli peşinde koşturur distribütor yok oyunları ya digital yada ithal etmek zorundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 bunun yerine psp daha mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 mani said: yarıyıl hediyesi alayım diyorum yeğenime. teknosa'nın internet sitesinden baktım 199tl ve 299tl'e var. vita falan düşündüm ama biraz pahalı gibi vita bunun yanında. ilkokul 2'ye gidiyor. sevebileceği platform oyunları vs var mı ? internetten satın alma vs olayları kolay mı ayrıca. bakındım ama türkiye'de pek oyunu yok gibi. doğubank, sirkeci'de vardır belki ama dolanmak istemiyorum çok. internette biraz zorlarsan doğubank ayarında kaçak satan yerler bulabilirsin. bu cihaz türkiye için biraz zahmetli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 TR'de daha ucuz abi cihaz yurt dışında göre öyle bir olayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 valla ya çocuk oyunsuz ya babası parasız kalır. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 O değil de topic'i ben açmışım benden başka herkes almış aleti onu farkettim. Hala daha bakıyorum alsam mı almasam mı diye sdlfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Hemen satayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 valla cocuk mocuk fire emblem ile zelda oyunlarindan aldığım haz hele iş sonrası çok güzel geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar