Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 covenant of the plum'da iyi mi oldun, kotu mu? Ilk oynayisimda kotu bitirmistim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Ben biraz kaotic bir tutum sergiliyorum sanırım, sin durumuna göre niyeti bozuyorum arada :) evil'a doğru bi kayma var ama yadsınamaz bir şekilde ^^ Sen memnun musun bitirme sırandan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Evet. Evil daha kolay oldugundan dusmanlari filan ogretiyor rahatca. Bir de o kadar yikimin ardindan good guzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 uc son var bu arada, dengeli son var birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Sam said: evet, geçen gün yaptım. lart okuyucuyla pc'ye atıp, gene pc'den yeni karta yüklüyorsun. sadece klasör yapısının aynen korunması lazım. nintendo sağolsun yan sanayiye çalışıyor, 3 tane savegame için adamlar kart okuyucu aldırdı. PLEASE UNDERSTAND!!! 2ds ngage-tier ya. ben alsam mezarıma taşırım o sırrı. şimdi şunu tam anlatabilir misin ya hangi klasörü taşıyacağım? pokemonun save'ini karttan alıp başka karta geçirmeye çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 O yok. Tum karti oldugu gibi degistirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 herşeyi kopyala yapıştırıyorum o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Ayni oyunu iki karttan oynamamaya dikkat et sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 büyük hafızalıya geçirip öbürünü silcem zaten işte bakalm nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ESHOP'ta Resident Evil yüzde elli indirimli bi senedir aklımda o oyun alıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Evet bütün içeriği cp yapman lazım, eksik kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 steamworld dig aldım bende 3ds için steamden almadığım iyi olmuş grafikleri gayet iyi 3ds'de 3d tabi pek belli olmuyor. müzikler ve atmosfer çok güzelmiş. 6 dolar oldğunu düşününce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 3ds e terraria falan gelse aslında çok iyi olmaz mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Dedim ben sana 3DS oyunu o, PC'ye sonra portlandi diye. Yillardir PC oyuncusuyum, tek ogrendigim sey var dersem o port'lardan mumkun oldugunca uzak durmak gerektigi, ozellikle elinde portun dogal ortami varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Boneslark said: 3ds e terraria falan gelse aslında çok iyi olmaz mıydı vitaya geliyor bunlar starbound sanırım oda gelicek vitaya, vitadan güzel hamle oldu bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Bravely default um henuz gelmedi elde 3 oyun var ama ben steamworld dig i indirdim ona akiyorum. Bagladi bayagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ilginc bir sekilde ocarina of time'i 3ds de 3d yi actigimda cok daha rahat oynayabiliyorum. diger oyunlarda pek manasini gormemistim. super olmus olay. kendimi daha oynayabilir becerebilir buldum bir anda. 2d ye dusurunce nevrim donuyor. vay anasini sayin oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 poke x, steamworld dig, chrono trigger, zelda link between worlds 2013 de bitirdigim ve oynadigim yegane oyunlar. hepside konsol yemisim pici'yi. anca mmo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 4 saatte bitmese oyun alıcaktım bende onu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Platform oyunlarin hastasiyim. 3DS'de cok playform oynamadim ama su platform oyunu hayatim boyunca oynadigim en iyi 3-4 platform oyunundan kesinlikle. Alin, hic dusunmeden alin: http://riskysrevenge.shantae.com Ozunde DSiWare ama sonra diger platformlara da portlanmis. iOS'la platform oynanabilecegine inanmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Boneslark said: 4 saatte bitmese oyun alıcaktım bende onu ama 5:13 de bitirdim kisa bir oyun konu falanda yok grind fest ama zaman gecirtti iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 7 dolara bence iyi ya arada açıp takılırım biraz ben o 5 saati 5 güne çekerim. asıl şu devil survior : overclocked var 21 dolar eshopta US elim gidiyor fena yarın son gün, metacritic easyde bile oyun çok zor demiş. Devil Survior : Soul Hackers var bide oda 21 dolar veriglerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 5 saat değil ya ben bi 15-20 saat oynadım bunu :D bitmedi herşeyi unlockladım hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Devil Survivor en iyi Shin Megami Tensei oyunlarindan, ama evet, zor. Tekrar tekrar oynanabilen bir oyun, farkli sonlari var. Ama alisildik Shin Megami Tensei oyunlarindan farkli biraz. SRPG direk bu. Ama Shin Megami Tensei ve SRPG fani olan benim icin holy grail gibi bir sey direk. Kesin al derim. DS'de cok oynadim ama 3DS versiyonunu da alacagim ben de bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 iyi sana güvenip alıyorum o zaman zorluğu aslında hem iyi hem kötü çünkü zor oyun uzun oyun süresi demek ama bir yandan srpg tecrübem yok gibi bir şey. Neyse indirim varken alayım. SMT4'üde draqianudan alacağım. yoksa 29 dolar oda çok uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar