reampage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Abi 2d içinde ben ergonomik olarak çok başarılı olduğunu düşünüyorum, circle padın ekranın yanına denk gelmesinden belli çünkü en çok sıkıntı orda 3dslerde. ama göbek üstü yastık ile oynamak en rahatı hele action based bir oyun oynamıyorsan zaten aleti kasmadığın için sıkıntı olmuyor. 2DS birde çok ucuz ya 3DS vs 3DS XL arasında çok az fark var am 2DS 99 dolardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 lanet olsun ya, yunan sübvansiyonlarını ödüyoruz resmen paramızla. canım amerika pff. http://www.youtube.com/watch?v=ap75HASYTSo bir daha da region lock'lu alet alırsam ne olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Odeme derken :) Saka saka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 İrlanda dublinden sonra Canada Albertada huzuru buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Zelda ne keyifli bir tur.. El konsolu icin yaratilmis resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Ntsc 3ds'imi satmaya inandım; taşıma çantasını, circle pad pro'yu ve hatta pokemon y'yi de kutusuyla satıyorum. Buraya da haber edeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ya mario promotion kodu geldi giriyorum 3-4 kez hata verdi supporta mail atalı 1 haftayı geçti hay abv. DSTWO alıcam şerefsizler bir daha eshoptan bişi almam beter olsunlar. şimdi bu DSTWO'da kernell sorunu nasıl update hemen geliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 abi dstwo sadece ds oyunları için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 r4 ten farkı ne abi o zaman dstwo'nun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 snes ve nes emülatörü var içinde, çarçabuk güncelleniyor bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Ewwwwwww no thnaks :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 gba da var, sirf gba icin aldim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 31 aralık'a kadra starları claimleyin bu arada bitiyor 6k star oldu hiçbişi yollamıyorlar gerçi tr'ye heueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 nasıl bitiyor ya? silecekler mi? alacak birşey de yok ki hani, hep çöp çöp şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ha ok baktım 0 stars will expire diyor. survey'leri yaptım da işte store'da bişi yok 2350 star için. game card case filan var da fiziksel almıyorum oyun zaten. 450€ karşılığı puana bir anahtarlık veriyor adamlar. 1350€ harcarsam game watch alabiliyorum! http://th08.deviantart.net/fs71/300W/f/2012/336/3/4/aw_yiss_by_salvador_rudy-d5mss1s.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Geçen mail gelmişti nintendo network id yi etkinkeştirenlere mario bros verecez diye onu takip edin o vakit starlardan bir şey çıkmıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ya 3ds xlı register ettim ordan gelen kodu girince hata veriyor sdfsdf idyemi verecekler ? 8bit olanı verirler eshopta 3.99€ oyunlardan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Super Mario Bros. Deluxe veriyorlarmış nice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 o olayı fire emblem gazıyla alanlara değil de animal crossing gazıyla alanlara yaptılar ya. ne kadar erken alırsan o kadar kazıklıyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Super Mario Bros. Deluxe bu arada cok iyi bence. En iyi Nintendo oyunlarindan. Bedavaya veriyorlar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Ben aldigimda 3 oyun alana 4. oyun, Monster Hunter alana da bir Monster Hunter daha hediyeydi. 100 Euro verip Fire Emblem, Animal Crossing, Monster Hunter ve Donkey Kong almistim ben. Cok ucuza gelmislerdi yani. Promosyonlar oluyor hep yeni alanlar icin, onlari beklemek iyi. Mesela 27th November - 13th January arasi alanlari su anda beles Mario Land 3D geliyor. Bu arada eShop'da super bir oyun cikti, alacagim: Shinobi III: Return of the Ninja Master SteamWorld Dig'de de indirim var, bugun alirim onu da. Super Mario Bros. 3 de cikti, gelmis gecmis en iyi Mario oyunu bence. Tek rakibi DS'in New Super Mario Bros'u ama yine de Bros. 3 gecer onu. Son olarak EDGE de cikmis. Cooook iyi elestiriler aliyor oyun 3DS versiyonunun elestirileri gelmeden almayacagim. Bir ay boyunca 1.99 Euro gerci, alabilirim her sekilde. Bu arada cikmis diyorum ama aksam 4-5 gibi cikacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Eshop kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 pokebanklar çıkıyor indirimler var eshop iptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Aksam 4-5 gibi cikiyorlar, simdi degil. Pokebank hazirligi filan diye bir maintenance koymuslardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar