Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo 3DS?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla arattim bu oyunu mother 2 cikti snes icin cekip bakayim, gba icin mother 3 varmis elimde (cekmistim torrentden 300-500 tane GBC oyunu aralarinda varmis calisiyor.

calismayan gormedim ki zaten.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Evet, guzel de oluyor. O SoC cok hos yani. Dragon Quest IX oynuyorum ben tekrar ama su anda, super oyun.

Sam, kesin seversin sen, WRPG ile JRPG'nin karisimi gibi ama hala DQ oldugu da belli.

http://coolrom.com/roms/snes/907/Earthbound.php
Mesaj tarihi:
gerge, dq'nun yenisi çıkacaktı sanırım 3ds için, ona bakarım belki.

kanuni, yok ya o kadar eski oyunlar açmıyor. :/ ds oyunları bile işte ancak bazısı, vp cotp aldım en son o güzel mesela. henzü bitiremedim gerçi yarım kaldı, bakacağım tekrar bir ara.
Mesaj tarihi:
3ds gecmisim cok az ama 3ds deki oyunlarla ds arasinda fark goremedim ben acikcasi. hatta gba ile bile yok arada fark. oyunlarin havasi vs si hep ayni zaten hatta 3d oyunlar yerine 2 ve 2,5d oyunlar cok daha hosuma gidiyor. 3d ler rezalet (3d den kastim pcdeki 3d)

3d kapali bende hep..
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Evet. DS oyunu o, eskilerin remake'i degil. DS exlusive DQ oyunu. Ikinci kere oynuyorum su anda, cok saglam oyun. Famitsu 40/40 vermis zaten, oradan bile belli imbalik.

Patty's Pub, an inn from the game, has opened as a tourist destination in Akihabara.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
cidden amerika'dan almak lazımmış, bütün düzgün oyunlar eshop'a geldi zaten. avrupa kartuşları da ucuzlamıyor kesinlikle. stokta bitiyor ancak. kit gibi alet. alsan zarar, satsan zarar.
Mesaj tarihi:
abi 550'ye sattım burda içinde pokemon vardı, 590a getirio çocuk rune factory ile beraber...

ayrıca sam :

http://www.play-asia.com/etrian-odyssey-iv-legends-of-the-titan-paOS-13-49-en-70-6ds3.html NTSC tabi

http://www.play-asia.com/code-of-princess-paOS-13-49-en-70-5kpx.html

2 hafta öncede SMT oyunları indirimdeydi.

NTSC ftw
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

bu rune factory nedir allah askina cozmeye calisiyorum videolar izledim heh bilemedim. :D

simulation rpg vs.. ds icin cekeyim sunu bi.

Herkesin tarzı değil ama eğlenceli benimde merak ettiğim bir tür animal crossing sevdim ama çok çabuk bıraktı beni mesela, bu onun action vari olanı. questler var işte.
Mesaj tarihi:
bir videoda gordum simdi..

btw

YS hosuma gitti onlari oynuyorum bu aralar. su jrpg tarzi dovus bir yerden sonra ust uste cekilmedi..

Chronodan sonra golden sun basladim baya ilerledim ama o dovus sistemi ust uste hic cekilmiyormus onu anladim.

daha aksiyon vari ys buldum guzel gibi. zelda serisi var birde.
baska bu tarzda dinamik combat barindiran neler var el konsollarinda. illa nintendo olmasida gerekmiyor. ps1=psp=ds=3ds=gba vs olabilir.
Mesaj tarihi:
Monster Hunter 3 var combatı biraz dertli diyorlar, ikinci uzatma pad lazım circle pad pro o olmadan eziyet oluyormuş oyun. Ama onun dışında epey sevilen bir action tür oyun 3DS için.

Zelda var dediğin gibi onun dışında world ends with you sanırım aradığın oyun
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...