reampage Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ben irlanda dublin yaptım tekrar ne olur olmaz, bankalar pounda zorluk çıkarabiliyor, euro kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 said: Next month's big 3DS system update comes with a few cool new features, including YouTube, the Wii U's Miiverse, and a balance combining service that will (finally) let you combine your 3DS funds with your Wii U funds on one unified Nintendo account.123P When the update goes live, all you have to do is sign up for the same username on both systems, and you'll be able to merge your 3DS funds with your Wii U funds to buy games on either platform.P Nintendo announced the news during their Nintendo Direct this morning. Still no word on whether they ever plan on implementing a system for recovering your digital games if you lose your 3DS http://kotaku.com/nintendo-3ds-gets-a-big-update-next-month-1463684684 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Allah belanı versin nintendo, bütün güncellemeler müşteriye kazık atmak üzerine. oo miiverse'ünüzü de alın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 please understand.jpg koyuversin biri. onsuz olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Sam said: Allah belanı versin nintendo, bütün güncellemeler müşteriye kazık atmak üzerine. oo miiverse'ünüzü de alın.. Her yerde olumsuzsun bu aralar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 kanuni, buna nasıl olumlu olalım sen anlat lütfen. region lock kepazeliği yetmiyor, şimdi lock'a da lock atıyor adamlar. böyle rezillik görülmedi, actiblob bile bu kadar sömürmüyor müşteriyi. bir de şaka gibi miiverse filan veriyorlar yanında, sadaka niyetine ciklet verirsen dilenci bile küfreder. müşteri ne yapsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Bu konuda katılmamak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 yok her alanda demek istedim. vizyonda noah da, pc gamingde poe de vs yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 yok noah fena değildi trailer ama comic book deyince 300 geliyor akla ister istemez. poe sardı cyclone scion'a geçince. pc gaming'de karışık durum. bir tek 3ds istikrarlı üzüyor. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Guzel oyunlar teker teker gelmeye basladi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 fiyatı da ona göre güzel ama, 40$ olsa hadi gene neyse. shopto ucuz denmişti ama onlar da kargoyu bindirince aynı fiyata geliyor. fiyatlar da düşmüyor ısrarla. ne eshop'ta, ne diğer satıcılarda. ne bileyim eo4 demosunu oynadım iyi hoş ama 40€ değil oyun. pokemon da 45€ değil ama bir gazla aldık işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 yuh sam pokemona laf etme bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 oyuna laf etmiyorum ama benim için 45€ değil. hayatımda daha bir oyuna o kadar para vermedim. fire emblem dlc'leri iki tane aldım sonra bıraktım almadım. tek map 2€. yok yani ederi o değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ben daha demoyu oynayamadım bravely default un yer kalmadı pokemondan diye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Oyunları kötü değil de, fiyatlandırma politikası çok kötü nintendonun. E-shop'a region lock gelmesi de çok saçma olmuş tüketici açısından bakarsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ha yani mesela bravely default alasım var ama gene 45€ mu ne. eh yani. o kadar zengin değilim doğrusu. 45€ vereceğim oyunun böyle 450 saat gameplay'i filan olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 nedir son gelişme neler oluyor niye shitstorm drama döndü gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 pokemonda var mesela yüzlerce saat gameplay yiyecek potansiyel fazlasıyla ama dediğin gibi pahalı oyunlar ona bende katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 kilide kilit taktı nintendawg. ülkeni değiştiremeyeceksin artık bir kere seçince. pokemon için sevenine vardır da beni o kadar sarmadı gameplay, tahmin ettiğim gibi o bakımdan. oyunu eleştirmiyorum da benim sevdiğim tarz değil 4 katı dimaj, çeyrek dimaj olayları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Aile için imajını yitirir bu gidişle nintendo, belki yitirmiştir bile. Lüks grubuna giriyor, iyi de temsil edemiyor kendini. Wii u desen, adamlar kendileri fiyasko olduğunu söylüyor. Tüketiciler gelen "yeniliklere" çıldırmış vaziyetteyken Iwata-san "pls understand" diyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 SNES'den bu yana gelmis en iyi konsol olan DS'nin ardindan uzucu tabii bunlar. Satislarda PS4'e gecilir buyuk ihtimal zaten, sonra toplarlar kendilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Oyunlar pahalı ama asıl hata ntsc almadık orda oldu, hem daha ucuz oyunlar, hem daha çabuk ucuzluyor, hemde daha çok reseller daha çok rekabet kampanya vs. oluyor geçen playasiada 30 dolardan 3 tane AAA oyun satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 al supercard dstwo kurtul rahata er o zaman sam. gba gbc ds snes vs de vs... 10.000 lerce oyun kusana kadar takil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 earthbound oynayabiliyoruz mu dstwo ile 3ds üzerinden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar