Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo 3DS?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Next month's big 3DS system update comes with a few cool new features, including YouTube, the Wii U's Miiverse, and a balance combining service that will (finally) let you combine your 3DS funds with your Wii U funds on one unified Nintendo account.123P

When the update goes live, all you have to do is sign up for the same username on both systems, and you'll be able to merge your 3DS funds with your Wii U funds to buy games on either platform.P

Nintendo announced the news during their Nintendo Direct this morning. Still no word on whether they ever plan on implementing a system for recovering your digital games if you lose your 3DS

http://kotaku.com/nintendo-3ds-gets-a-big-update-next-month-1463684684
Mesaj tarihi:
kanuni, buna nasıl olumlu olalım sen anlat lütfen. region lock kepazeliği yetmiyor, şimdi lock'a da lock atıyor adamlar. böyle rezillik görülmedi, actiblob bile bu kadar sömürmüyor müşteriyi.

bir de şaka gibi miiverse filan veriyorlar yanında, sadaka niyetine ciklet verirsen dilenci bile küfreder. müşteri ne yapsın?
Mesaj tarihi:
yok noah fena değildi trailer ama comic book deyince 300 geliyor akla ister istemez. poe sardı cyclone scion'a geçince. pc gaming'de karışık durum. bir tek 3ds istikrarlı üzüyor. :p
Mesaj tarihi:
fiyatı da ona göre güzel ama, 40$ olsa hadi gene neyse. shopto ucuz denmişti ama onlar da kargoyu bindirince aynı fiyata geliyor.

fiyatlar da düşmüyor ısrarla. ne eshop'ta, ne diğer satıcılarda. ne bileyim eo4 demosunu oynadım iyi hoş ama 40€ değil oyun. pokemon da 45€ değil ama bir gazla aldık işte.
Mesaj tarihi:
oyuna laf etmiyorum ama benim için 45€ değil. hayatımda daha bir oyuna o kadar para vermedim.

fire emblem dlc'leri iki tane aldım sonra bıraktım almadım. tek map 2€. yok yani ederi o değil.
Mesaj tarihi:
ha yani mesela bravely default alasım var ama gene 45€ mu ne. eh yani. o kadar zengin değilim doğrusu. 45€ vereceğim oyunun böyle 450 saat gameplay'i filan olması lazım.
Mesaj tarihi:
kilide kilit taktı nintendawg. ülkeni değiştiremeyeceksin artık bir kere seçince.

pokemon için sevenine vardır da beni o kadar sarmadı gameplay, tahmin ettiğim gibi o bakımdan. oyunu eleştirmiyorum da benim sevdiğim tarz değil 4 katı dimaj, çeyrek dimaj olayları.
Mesaj tarihi:
Aile için imajını yitirir bu gidişle nintendo, belki yitirmiştir bile. Lüks grubuna giriyor, iyi de temsil edemiyor kendini. Wii u desen, adamlar kendileri fiyasko olduğunu söylüyor. Tüketiciler gelen "yeniliklere" çıldırmış vaziyetteyken Iwata-san "pls understand" diyor falan.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
SNES'den bu yana gelmis en iyi konsol olan DS'nin ardindan uzucu tabii bunlar. Satislarda PS4'e gecilir buyuk ihtimal zaten, sonra toplarlar kendilerini.
Mesaj tarihi:
Oyunlar pahalı ama asıl hata ntsc almadık orda oldu, hem daha ucuz oyunlar, hem daha çabuk ucuzluyor, hemde daha çok reseller daha çok rekabet kampanya vs. oluyor geçen playasiada 30 dolardan 3 tane AAA oyun satıldı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...