hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ne aldın la 9 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 8 tane promosyonun hepsini aldım bide shinigami aldım eski megamenlerden falanda alıcam ya 2-3€ ya V falan gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 naptın sen yiğen yav? otur oyun oyna ne hala yeni oyun alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 download edip açmadıklarım var daha ya animalcross oynadım mesela 10dakka kadar falan saveletmedi oyunu kapadım onu 10dakka çöpe gitti =. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 valla şu aralar Luigi çok fena akıyor donkey kongda baya iyi legoda giderli fire emblem bitirdim dlc falan alırım belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 benim epi topu 4 oyunum var lan. Zelda, Fire Emblem, Lotr Lego ve Mario Kart :D Ya Tales of Abyss alcam yada Luigi yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 luigi kesinlikle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Tales of the Abyss'i takas ederim bitirince 2-3 hafta beklersen. Yerine vermek istedigin sey varsa tabii. Iki kere oynanacak bir oyun degil zaten, cok fazla oyku ve dialog tabanli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 takas değil de satın alırım istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Oyleyse abi bitirdigim zaman GG ya da Sahibinden'deki en ucuz Zelda fiyatina satarim. 50-60TL oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 konuşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ben direk alırım konuşma onla sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 sen aldıklarını oyna önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 zelda felan kalmadı orda mario kart yine yok hiç bişi yoktu orda ya dur fotoları çektim Kköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 GERGE said: Tales of the Abyss'i takas ederim bitirince 2-3 hafta beklersen. Yerine vermek istedigin sey varsa tabii. Iki kere oynanacak bir oyun degil zaten, cok fazla oyku ve dialog tabanli. ben taliptim ya tale of the abyss'e::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 mecbur pembeyi aldım dsfg. hepsiburadada varmış 199a. kargoda bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Geldi çocuklar, china town çok başarılıymış o döneme göre, yeniden buna benzer bir oyun çıkar mı acaba 3ds'e yada vitaya. arkasında kutuların sadece us only diyordu tırstım ilkin ama çalıştı sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 CHRONO TRIGGER! Oynarken oyunun 1995'de yapildigini da dusun. En sevdigim RPG oyunu, tum RPG'ler arasinda. Covenant of the Plume'da evil olursan oyun kolay, good olursan zor oluyor, onu da belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 oo güzel oyunlar gelmiş amazondan mı aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 evet total arezd ile 7 oyun getirdik onun cihaz ntsc olduğu için 3ds oyunuda aldı o. 3th party süresi dolmadan bir ship daha düşünüyorum ortak olmak isteyen olursa haber veririm. yaklaşık totalde 3-3,5 dollarda kargo ekleyin vericeğiniz siparişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 arkadas kodlarinizi paylassaniza. 349702194777 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?37,6954592,7044126,page=3#msg-7044126 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 dsi mış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 http://snesbox.com/tr/game çok iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 bu konsol neden vatan, teknosa gibi yerlerde yok.elden almak istiyorum da hiç bi yerde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar