Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo 3DS?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
download edip açmadıklarım var daha ya
animalcross oynadım mesela 10dakka kadar falan saveletmedi oyunu kapadım onu 10dakka çöpe gitti =.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Tales of the Abyss'i takas ederim bitirince 2-3 hafta beklersen. Yerine vermek istedigin sey varsa tabii. Iki kere oynanacak bir oyun degil zaten, cok fazla oyku ve dialog tabanli.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Tales of the Abyss'i takas ederim bitirince 2-3 hafta beklersen. Yerine vermek istedigin sey varsa tabii. Iki kere oynanacak bir oyun degil zaten, cok fazla oyku ve dialog tabanli.

ben taliptim ya tale of the abyss'e::o
Mesaj tarihi:

Geldi çocuklar, china town çok başarılıymış o döneme göre, yeniden buna benzer bir oyun çıkar mı acaba 3ds'e yada vitaya.

arkasında kutuların sadece us only diyordu tırstım ilkin ama çalıştı sorunsuz.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
CHRONO TRIGGER!

Oynarken oyunun 1995'de yapildigini da dusun. En sevdigim RPG oyunu, tum RPG'ler arasinda. Covenant of the Plume'da evil olursan oyun kolay, good olursan zor oluyor, onu da belirteyim.
Mesaj tarihi:
evet total arezd ile 7 oyun getirdik onun cihaz ntsc olduğu için 3ds oyunuda aldı o.

3th party süresi dolmadan bir ship daha düşünüyorum ortak olmak isteyen olursa haber veririm. yaklaşık totalde 3-3,5 dollarda kargo ekleyin vericeğiniz siparişe.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...