Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 tekken ve shinobi gordum bugun 10 euroya, parasızlıktan alamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 2. el oyunlarin herhangi bi sakincasi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Viktor said: tekken ve shinobi gordum bugun 10 euroya, parasızlıktan alamadım :( shinobi burdada cok ucuz 20-25e bulunuyorda tekken iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 aquila said: 2. el oyunlarin herhangi bi sakincasi var mi? Yok aban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 mini arşivim haftaya Chrono Trigger, Grand Theft Auto: Chinatown Wars Valkyrie Profile: Covenant of the Plume Golden Sun: Dark Dawn gelicek, sonrada artık 3dsleri almaya başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 tam bir mühendislik ve tasarım faciası alet ya. ds kartuş oyunu oynarken home menüsüne çıkılamıyor, dolayısıyla oyunu kapatmadan basit bir ekran aydınlığı ayarı bile yapmak mümkün değil. http://i1.ytimg.com/i/0EQQzYs4OYtJeWH34E8gAA/mq1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Bir alet alalım dedik satıcı üç kağıtçı çıktı. Neredeyse 3 hafta oldu gelen giden yok İngiltere'den. 4-5 mesaj attım sadece birine yanıt verdi Track no yu eve gidince vericem dedi dün öğlen hala cevap yok. Cumaya kadar bekler dispute açarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 kaç paraya alıcaktın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 kkk baktın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Sam said: tam bir mühendislik ve tasarım faciası alet ya. ds kartuş oyunu oynarken home menüsüne çıkılamıyor, dolayısıyla oyunu kapatmadan basit bir ekran aydınlığı ayarı bile yapmak mümkün değil. http://i1.ytimg.com/i/0EQQzYs4OYtJeWH34E8gAA/mq1.jpg alet cok kotu ya,vita varken elimi bile suresim gelmiyor.fire emblem oyniyamadim doya doya ki 3ds'i alma sebebim lel.. aletin kotu tasarlanmasi ve gucsuz olmasi oyun gelistiricilerini bile o kadar kisitliyor ki oyunlarinin cogunda kendini belli ediyor.. bu alet 35 milyon satiyor,inanasi gelmiyor insanin.millet yeni mario rehashleri oynamak icin nasil saldiriyor alete. nintendo cok guzel yediyor ama pazara takdir etmek lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ebatden 420 tl ye aldıydım 6. ayın 14'ünde. Paypal'dan ödemeyi yaptım ama gelen giden yok. Dingil satıcıya ilk gün mesaj attım track no için cevap vermedi. Bende gelir nasıl olsa diye sallamadım, baktım gelen giden yok bir daha mesaj attım dün. Akşam eve gidince yanıt vericem şuan bende değil dedi bilgiler. 24 saat geçti gelen mesaj yok. Cuma yapıştırırım dispute u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 yani keşke ufağını alsaymışım ucuza, cidden yanıyorum xl'e o kadar para verdiğime. fire emblem sistem aldırdı ama aldıracak kadar da iyi çıkmadı üstelik. 10$ verdiğim tactics ogre kat kat daha iyi bir oyun ama işte böyle basından ilgi görmedi. bayağı pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ikinci el çok az bir kayıpla satabilirsin dene bence bir şansını, fiyatlar iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 heh yok yapamam, abim çok uyardı, dinlemedim. rahat 20 yıl dalga geçer sonra. :/ kaldı ki smt4 filan sevindirecek diye umudum var hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Pokemon sarıyorsa x&y yi edin bari çıkınca. Sırf onun için gideri var aletin pişmanlğnı geçirir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 gg deki adama baktım rstore'a 3ds ler kalmamış fakat iyi fiyattan rc heliler var. Aldım 50 TL olandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Sam said: yani keşke ufağını alsaymışım ucuza, cidden yanıyorum xl'e o kadar para verdiğime. fire emblem sistem aldırdı ama aldıracak kadar da iyi çıkmadı üstelik. 10$ verdiğim tactics ogre kat kat daha iyi bir oyun ama işte böyle basından ilgi görmedi. bayağı pişmanım. Küçük alınmaz diye gazladın 3 hafta önce, hollandadan xl getirttim. Bu arada oyunlarım gelmedi sadece mh3 ve luigiye bakabildim. Fakat mh3'de hefe bakma sorunu yaşadım, target lock yok mu? Yoksa oynanmaz bu oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Küçüğü daha da kötü ama en azından burada ucuz diye öyle dedim, pişmanlığım daha az olurdu diye. Gerçi onu hiç almazdım, psp go-tier alet o direkt. TBA yüksek profil oyunların tarihi hala belli değil, jp ve us harici dünya için direkt ölü alet şu anda. Beni de başkaları gazladı işte maalesef geç kaldım anlamakta. Aldıktan sonra anlıyorsun oyunları bulamayınca ve kullandıkça donanımın kötülüğünü. Eleştirdiğim kadar varmış, haksızlık etmemişim alete hiç. Ve iyi ki ds almamışım vaktinde, advance wars oynuyorum da 1995 red alert grafiklerinden geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ucuzu kaçırdık ya.. tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Sam said: tam bir mühendislik ve tasarım faciası alet ya. ds kartuş oyunu oynarken home menüsüne çıkılamıyor, dolayısıyla oyunu kapatmadan basit bir ekran aydınlığı ayarı bile yapmak mümkün değil. http://i1.ytimg.com/i/0EQQzYs4OYtJeWH34E8gAA/mq1.jpg ds oynarken home çalışmıyro çunki DS in OS de home diye bişi yoktu, wii ile geldi home menu olayı ki tuşu filanda yoktu DS de, admalar hardware de olsa emulasyon yapıyorlar yani, kotu tasarım değil imkansız onu koymaları sony gibi yapıp butun DS arşivinizi çöpe atın veya store dan yeniden alın diyebilirdi adamlar, iant edip geri uyumlulugu kaldırmadılar yani şu anda DS oyunları burda 5-10 avroya satılıo genelde 2 al üçüncü hediye şeysiyle ki r4 olayına girmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Glatheros said: Sam said: yani keşke ufağını alsaymışım ucuza, cidden yanıyorum xl'e o kadar para verdiğime. fire emblem sistem aldırdı ama aldıracak kadar da iyi çıkmadı üstelik. 10$ verdiğim tactics ogre kat kat daha iyi bir oyun ama işte böyle basından ilgi görmedi. bayağı pişmanım. Küçük alınmaz diye gazladın 3 hafta önce, hollandadan xl getirttim. Bu arada oyunlarım gelmedi sadece mh3 ve luigiye bakabildim. Fakat mh3'de hefe bakma sorunu yaşadım, target lock yok mu? Yoksa oynanmaz bu oyun... MH bariz circle pad istiyor ya ne yazıkki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Evet circle pad baya yardımcı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 2020'de koyarlar onu da artık rakipler neural interface'e geçtiklerinde heh. Viktor said: ds oynarken home çalışmıyro çunki DS in OS de home diye bişi yoktu, wii ile geldi home menu olayı ki tuşu filanda yoktu DS de, admalar hardware de olsa emulasyon yapıyorlar yani, kotu tasarım değil imkansız onu koymaları sony gibi yapıp butun DS arşivinizi çöpe atın veya store dan yeniden alın diyebilirdi adamlar, iant edip geri uyumlulugu kaldırmadılar yani şu anda DS oyunları burda 5-10 avroya satılıo genelde 2 al üçüncü hediye şeysiyle ki r4 olayına girmiyorum işte o yüzden aydınlık ayarı ve pil göstergesi gibi bir handheld'in temel iki ayarının home menüsü gibi bir yere konmaması gerekiyordu. 1989 model gameboy'da bile pil göstergesi ve contrast ayarı aletin direkt olarak üzerinde. os'in içinde saklanacak olaylar değiller. hadi psp'de 2005'te bu mevcut, rakibi kadar yapamamış ama 22 yıl önceki kendi çıkardığı alet kadar da mı olamamış nintendo diye sormak gerekir. ios hadi os içinde gizlemiş ama en azından o ışık sensörüyle ölçüp ayarlıyor otomatik, burada sokağa çıkmayı geçiyorum, evin içinde odadan odaya geçince oyunu kapatıp, ayarlayıp, tekrar girmek gerekiyor, pil yarılandı mı ne oldu onu da göremiyorsun, camları örtülü kamyon kullanmak ayarında dahiyane bir tasarım cidden. ds arşivini store'a koyamadıkları için öyle birşey diyemezler tabii öyle bir sorun var heh. burada ds oyunu diye birşey yok, ne kadar dükkan gezdiysem nintendo rafları kaldırılmış tamamen. 5 yıllık oyun 25$ + kargo ebay'den filan almak istersem de. ondan da vazgeçtim zaten advance wars'u xl'de oynayınca, tam bir facia böyle 22" ekranda 640x480 oynamak gibi. r4 olayı da patlak, son bir ayda iki yeni firmware çıkardılar. iyi ki almamışım onunla uğraşılmaz yani. "aman update etmeyin bekleyin" mesajları kaynıyor nereye baksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 5 dakika surmedi upgrade etmem ki google a girip nereden çekioduk diye aratmak dahil buna adsfafsd Sam sen hiç DS oynamadın, ds lite i bilmiosun yani. ciddi anlamda bataryayı bilmeye veya surekli tsarruf için backgroudn kasmaya gerek yoktu çunki bi şarj boel 1 hafta filan gidiyordu, ipad dahil omrumde kullandığım en şarj dostu alet direk kol saatlerini saymassak 1 hafta filan okula aleti hiç kapatmadan gidip geldiğimi ve şarja baglamadıgımı bilirim the worlds ends with you oynarken, 3ds de sleep mode da şarj bittiğini gordugumde hsurana ugramıstım zaten DS lite baya baya cadillac gibi alet valla, nintendonun yaptığı en iyi alet olabilir dizayn olarak pil bittiği zaman uturuncu ışık yandığında bile sleepe alınca 4 saat filan daha dayanıyordu, 20dk filan daha ekstradan oyantıyordu ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 onlar update çıkaracak da yükleyeceğiz de, sonra nintendo gidecek başka birşey değiştirecek hepten çöp olacak filan. aletin legal ds uyumu teoride var ama pratikte yok gibi. psp'nin klasikleri store'da 5-10$'a satılırken daha kötü oyunların kartuşuna 25$ verilmez yani. valla pilin bitip bitmediğini bile bilmiyorum işte, pil seviyesini göstermeyen bir elektronik alet ne zaman gördüm diye düşünüyorum ve hatırlayamıyorum cidden. 2 tane renkli led koyulmuş, bari onun rengini filan değiştir. led'lerin bir tanesi tamamen işlevsiz zaten spotpass haberi veriyor sadece lol. çok önemli sanki. orada 2 düzine şey okudum hepsi captain obvious içerikli. alt ve üstte çift ekran çok yanlış tasarım zaten, demoların çoğuna baktım ve hiçbirinde tek ekrana sığdırılamayacak birşey görmedim. ya menü ya character sheet tarzı şeyler devamlı açık duruyor ki bunların açık durmasına gerek yok, ana ekranı arabirimden kurtarmaya da yaramıyor çünkü devamlı aynı ekranda tutuyorlar gameplay için gereken arabirimi. sinematik filan girince de ekranın birini duvarkağıdıyla kapatıyorlar tam komedi. 23" tek ekran almak yerine 15" 15" alıp üstüste koymak kadar kullanışlı konsept. neyse gidip advance wars oynayayım piksel piksel heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar