Fin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 eshoptan alıp download ediyorumda friend kodunu nerden veriyor arkadaş nerden download edicek ? download and play bozuk sanırım açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Aldiktan 6-7 saat sonra Nintendo Club sitesinde cikiyor kod, tepedeki bannerlardan birinde. Onu arkadasa vereceksin, gerisini bilmiyorum. Ben arkadasa verdigimde yapti o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 mh3 aldım arkadaş satış koydu vazgeçti fssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 abi satarsın hiç yoktan birine onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 varsa burdan alacak ortaklaşa girmiş gibi yapalım bari ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 bi tane daha oyun alırsam bedava gelcek ordaki buy3 get 4th olaydan 5 tanesini aldım promotion bitmeden lego alayım animal crossing versinde 2 oyunuda sevemedim yalnız ya sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 yaa, sat bizi ondan sonra kal böyle ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 3ds storedan aldım kod mod vermedi bu bana yalnız nası register ediliyoki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ha survey doldurduktan sonra kodu veriyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 kodu kardeşime yolladım ._. su promosyondan 2.kez yararlanılıyor mu ? FAQ'da bulamadım ya :< bide kartlar doldu bişiler almam lazım 2-3 oyunu dl edemedim donkey kongu falan sildim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Iki kez olmuyor. Sunu aldim ben gecen gun, saglam geldi, sahte degil: http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sandisk-32gb-sdhc-hafiza-karti-ucretsiz-kargo-87645277 Daha buyugunu desteklemiyor zaten ama Donkey Kong silinir mi hic? En cok oynadigim oyun su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 oynamadıgımdan silmedim promosyon bitmeden purchase ederken block yoksa dl etmiyor fire emblem donkey kong silmek zorunda kaldım saveim gitmedi umarım backup aldımda data managementta bulamadım QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 DS'deki favoru dovus oyunum buydu: http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/customrobo-arena-ds-sifir-ambalajinda-88188115 Sevecek olan alsin. Bir tane varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 oo çok iyiymiş bu alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Suna bak once: http://www.youtube.com/watch?v=N85TOUdHbuY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 sdhc kart için dedim onu ya 8 tane promosyon oyununun hepsini aldım zaten viktorda sf getircek :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 çok geç kalmışım şu platformlar için, o kadar alınası ve oynanması gereken ds oyunu var, 3dslere bakamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Supercard DSTWO al abi sen DS oynuyorsan, GBA da oynarsin hem. Oyunlarin cogu uretilmiyor artik, korsan oynanir yani. Benim korsan olcutum artik resmi olarak satilip satilmamasi. Covenant of the Plume mesela hala bulunuyor resmi saticilarda ama cogu 2004-2005 oyunu bulunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 supercard dstwo nedir abi r4 kart gibi update gelince kanser etmesin dünya kadar pokemon lego batman saveim gitti mesela onun için düz bi ds yada lite alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Neo SMS4 nedir bide sen aldın mı bundan ? henüz almadıysan beraber sipariş verelim :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 DS alabildiklerimi alıcam zaten, hem acaip pahalı olnanları almıcam, birde yıllardır steam kolaylığı olduğu için box oyun özlemişim, ds ve 3ds kutuların içeriği çok iyi, okumasamda saklanır kutılar. Aral kutuları korsan cd gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 3DS'i guncellemeden once firmware guncellemesi gelmesini bekleyeceksin kart icin, baska yolu yok bunun. Cocuk kilidi koydum ben kendi kendine yapmasin diye. SMS4 de kartlari yedekliyor. Rom yapiyor yani. Gerek yok hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Japonya'da top 20 satis listesinin 12'si 3DS bu arada. Donkey Kong, The Last of Us'in ardindan ikinci sirada; Wii U oyunu yok. Nintendo hep boyle yapiyor zaten, Wii U ile zarar, 3DS ile kar. DS ile hayvani kar edip Wii ile zarar etmisti. TV konsolu olayini biraksalar daha iyi olacak bence Wii U'dan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bu arada shopto pre orderlarda xbox one birinci sırada eheu şimdi baktım ps 4 geçmiş bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 hayda bu gg'deki rstore benim 3ds satışını iptal etmiş, parayı iade etmiş edik: stok bitmiş emenike said: Sayın müşterimiz, Satın almış olduğunuz Nintendo Siyah ürününün resmi Türkiye tedarikçisinin stoklarında tükenmesinden dolayı ürün çıkışınızı sağlayamadığımızı üzülerek bildirmek isteriz. Firmamız bir operasyon firmasıdır ve bu ürünlerin resmi Türkiye tedarikçileri ile yapmış olduğumuz özel anlaşmalar gereği piyasa fiyatı çok daha pahalı olan bu ürünleri sizlere kampanyalı bir şekilde suna bilmekteyiz. Fakat operasyon firması olmamızdan dolayı bu ürünlerde stok tutmuyoruz. Tedarikçi firmanın bizlere bildirmiş olduğu adetlere göre satış açılmasına rağmen yapılan yanlış bilgilendirme sonucunda böyle bir olumsuz durum yaşanmıştır. Şu anda gitti gidiyor havuz hesabında bekletilen paranızın işlemin iptalinin gerçekleşmesi ile alım yaptığınız karta geri yükleneceğini bildirmek isteriz. Tedarikçi kaynaklı yaşanan bu durumdan dolayı çok özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla. xl aldıracaklar bu gidişle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar