Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo 3DS?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rasmon said:

abi ben de almak istiyorum ama öyle kargo margo uğraşamam. büyük hangi marketlerde satılıyor gidip alayım. mario oynıycam sadece zevkli olur di mi. oley.

Hocam 200e alirsin oyunsuz. Yada Kadikoydeki mekani dene orda vardir belki konsolda. Ama Netten al bence yanina da new super mario bros 2 cak akar gider
Mesaj tarihi:
kköyde mario bros 2 var, dedim kaça abi onu yurtdışından getirdik pahalı olur dedi, ama gidip pazarlık yapıcam. bu arada xller düşüyor ya biraz zorlamayla 500e bulunur XL alın almışken
Mesaj tarihi:
reampage said:

kköyde mario bros 2 var, dedim kaça abi onu yurtdışından getirdik pahalı olur dedi, ama gidip pazarlık yapıcam. bu arada xller düşüyor ya biraz zorlamayla 500e bulunur XL alın almışken

mario kart vardı bi tek mario titlelarından ben gittiğimde üç dört gün önce sanırım
Mesaj tarihi:
var var bi yan dükkanında aynı adamlarda yine ama işte dediğim gibi ona yüksek fiyat çekicekler, DS'leri topluorum ben ordan güzel DS'ler kaldı bir kaç tane daha onlarla isticem bakalım bu hafta sonu.
Mesaj tarihi:
Öle süper indirimde yapmıyor ya, normal yani zaten nintendo türkiyenin patlayan ürünleri, fire emblemi iyi aldım ben sadece diğerleri kıvamında biraz ucuz belki, ha bide bu hafta eski animal crossingi 20e felan aldım ama ikinci eldi.

Hatta açtım saveler duruyordu bi garip oldum
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...