hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 gerge ve r4 oksimoron değil mi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Bulamadigim oyunlar icin kullaniyorum, baska yapacak bir sey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 tam olarak nasıl oluyor update dosyamı kopyalıyoruz içine biri kablo kesin demiş falan hiç bişi bilmiyorum :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 aynen ya şu işi biri anlatsa da öğrensek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 ahaha GERGE'ye bak warez, korsan kursları veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 adamın wares tutosu bile legit as balls oluyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 abi ben de almak istiyorum ama öyle kargo margo uğraşamam. büyük hangi marketlerde satılıyor gidip alayım. mario oynıycam sadece zevkli olur di mi. oley. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 sadece mario oynamak istersen 20 yıl felan yeticek content var sanırım. pokemon ve mario oynamak istersen ömür boyu oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Rasmon said: abi ben de almak istiyorum ama öyle kargo margo uğraşamam. büyük hangi marketlerde satılıyor gidip alayım. mario oynıycam sadece zevkli olur di mi. oley. Hocam 200e alirsin oyunsuz. Yada Kadikoydeki mekani dene orda vardir belki konsolda. Ama Netten al bence yanina da new super mario bros 2 cak akar gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 kköyde mario bros 2 var, dedim kaça abi onu yurtdışından getirdik pahalı olur dedi, ama gidip pazarlık yapıcam. bu arada xller düşüyor ya biraz zorlamayla 500e bulunur XL alın almışken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 izmirdeyim ben. kargo falan hevesim kaçıyo ya. direkt gidip parayı verip açmam gerek kutuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Abi izmirde var mı bilmiorum böle dükkan ama istanbulda bile yok, bir iki tane var. Bas kargoya 2-3 güne al oyna 2-3 de mario söle yanına bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 reampage said: kköyde mario bros 2 var, dedim kaça abi onu yurtdışından getirdik pahalı olur dedi, ama gidip pazarlık yapıcam. bu arada xller düşüyor ya biraz zorlamayla 500e bulunur XL alın almışken mario kart vardı bi tek mario titlelarından ben gittiğimde üç dört gün önce sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 var var bi yan dükkanında aynı adamlarda yine ama işte dediğim gibi ona yüksek fiyat çekicekler, DS'leri topluorum ben ordan güzel DS'ler kaldı bir kaç tane daha onlarla isticem bakalım bu hafta sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 age of empries alcaktım 35 istedi o an çok geldi kasmadım da indirime falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Öle süper indirimde yapmıyor ya, normal yani zaten nintendo türkiyenin patlayan ürünleri, fire emblemi iyi aldım ben sadece diğerleri kıvamında biraz ucuz belki, ha bide bu hafta eski animal crossingi 20e felan aldım ama ikinci eldi. Hatta açtım saveler duruyordu bi garip oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 online oynana mario kart var mı ? herhangi bi zelda var mı stylusla oynananlardan istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 ooc vardı bitti, ama hamsilipilavda satıyor ooc. zelda. mario kartında sonuncuyu ben aldım galiba. kalan 3ds oyunlar çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 zelda satıyordum da vazgeçtim. kadıköyde mario kart vardı ben gittiğimde başka düzgün bişi yoktu ama gelmiştir belki bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 monster hunter'a giren var mı, alıcam şimdi eshoptan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 download and play disabled o redeem keyi nereye yazıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 hmm nintendo club olabilir http://www.nintendo.co.uk/NOE/en_GB/club_nintendo/incentive_friendship_redeem.jsp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 gg deki 200 liralıklardan tam almaya karar vermişken kalmadı ya pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Pembe kalmış sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 ciks olursun güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar