Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo 3DS?

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
_ILuVaTaR_ said:

dock ne işe yarıyo ya?

bir de reampage bu kadıköyden ucuz aldıkların 3ds oyunları mı?

ben 3ds'i genelde evde kullaniyorum, masaya ya da yatagin yanindaki sehpaya dock'u koyuyorum, oynamadigim zaman uzerinde duruyor. Rahatlik sadece. Hatta bir tane daha alacagim; bir dock masada dursun, bir dock yatak yaninda. Dock'u tasiyorum su anda.
Mesaj tarihi:
_ILuVaTaR_ said:

dock ne işe yarıyo ya?

bir de reampage bu kadıköyden ucuz aldıkların 3ds oyunları mı?

3DS olan belirli oyunlar var ucuz olan evet zelda, resident evil mario kart 7 genelde 1 seneyi geçen oyunlar sanırım releaseinden ama hala pahalı tabi. var bi 10-20 arası kadar oyun 3ds
Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

super mario bros 2 var mı orda

var ama yan dükkanlarında vardı sanırım aynı adamlar biri 60tan itelemeye çalışabilir yada 70 pazarlık şart soleyin şişman bir arkadaş önerdi felan diyin kürt uzunboyluya sdf.
Mesaj tarihi:
ya ben oaraları bi tavaf edip liste çıkarıcam pazarlık yapıcam group buy için sonmra burda fiyat yazıcam isteyen olursa ucuz oyunları toplarız adam elinde toptan.

vitacılar içidne sadece vita oyunu satan bi dükkan var yazıcıoğlu içinde direk girince karşıda, zaten bilinir orası ya epey.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Mario Bros 2'ye girerim ben. Baska oyun ama ucuza verebilecegi girerim dedigim. Gerci zelda su anda Sahibinden'de 55TL, onu mu alsam diyorum.
Mesaj tarihi:
bu arada entersan biçimde o dediğim adam fire emblemi 30a bırak dediğimde en iyi oyunumu istiosun dedi anca iki tane 3ds oyunu alınca onu bıraktı 30a, hatta bunu oyna bitir 50-60a satarsın internetde dedi.

adam wii oyunları felanda satıyor, epey nintendo içerikli raflar var piyasanın farkında biraz.

şuanda türkiyede en son eu oyunlarda var mesela ama misal fire emblem yeni çıkana 120 tl istiolar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...