_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 pakedi açarken denedim bu neymiş diye de bi fonksiyonu yok gibi geldi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 _ILuVaTaR_ said: dock ne işe yarıyo ya? bir de reampage bu kadıköyden ucuz aldıkların 3ds oyunları mı? ben 3ds'i genelde evde kullaniyorum, masaya ya da yatagin yanindaki sehpaya dock'u koyuyorum, oynamadigim zaman uzerinde duruyor. Rahatlik sadece. Hatta bir tane daha alacagim; bir dock masada dursun, bir dock yatak yaninda. Dock'u tasiyorum su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 abi düz dock işte şarjı ona takıyorsun aletide koyuyorsun nası bi işlev bekliyordun ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 _ILuVaTaR_ said: dock ne işe yarıyo ya? bir de reampage bu kadıköyden ucuz aldıkların 3ds oyunları mı? 3DS olan belirli oyunlar var ucuz olan evet zelda, resident evil mario kart 7 genelde 1 seneyi geçen oyunlar sanırım releaseinden ama hala pahalı tabi. var bi 10-20 arası kadar oyun 3ds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 super mario bros 2 var mı orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Kablo tak çıkar gerekmiyor, masaüstünde dururken şarj olurken de oynadım öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 bende yatağın yanındaki sehpada tutuyorum kolaylık oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 hamsilipilav said: super mario bros 2 var mı orda var ama yan dükkanlarında vardı sanırım aynı adamlar biri 60tan itelemeye çalışabilir yada 70 pazarlık şart soleyin şişman bir arkadaş önerdi felan diyin kürt uzunboyluya sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 şişman önerdi kürt uzunboyluya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 ya ben oaraları bi tavaf edip liste çıkarıcam pazarlık yapıcam group buy için sonmra burda fiyat yazıcam isteyen olursa ucuz oyunları toplarız adam elinde toptan. vitacılar içidne sadece vita oyunu satan bi dükkan var yazıcıoğlu içinde direk girince karşıda, zaten bilinir orası ya epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mario Bros 2'ye girerim ben. Baska oyun ama ucuza verebilecegi girerim dedigim. Gerci zelda su anda Sahibinden'de 55TL, onu mu alsam diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 zeldaya ve marioyu 90a bırakır kanımca, ha ama kur yükseldi 2 haftadır at pazarlığına gelmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 bu arada entersan biçimde o dediğim adam fire emblemi 30a bırak dediğimde en iyi oyunumu istiosun dedi anca iki tane 3ds oyunu alınca onu bıraktı 30a, hatta bunu oyna bitir 50-60a satarsın internetde dedi. adam wii oyunları felanda satıyor, epey nintendo içerikli raflar var piyasanın farkında biraz. şuanda türkiyede en son eu oyunlarda var mesela ama misal fire emblem yeni çıkana 120 tl istiolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 50-60'a satarsin bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 bitirince burdan birine paslarım o bitiri geri değişiriz felan yani piyasa pahalı şu takas imkanı ikinci el imkanı varken değerlendirmek lazım biraz daha otursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Mario 2 yi bitirince satacam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Ben alirim direk, yabanciya gitmez hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 zelda oot satabilirm bende gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Animal crossing isteyen varsa 35 euroya gonderebilirim carsambaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Viktor said: Animal crossing isteyen varsa 35 euroya gonderebilirim carsambaya Ben istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Ankara'ya gelmis benimki ama yarin postaci cikmaz =( Gamesrocket'de 35 Euro'ya satiyor ama tukenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Animal Crossing konusunda konusup birbirlerimizin sehirlerini ziyaret edelim, bu online ozellik cok iyi olmus yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/560/431/957.jpg lol çok iyi şeyler dönüyor smash bros anonsundan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Cok iyi olacak o oyun. Bur de Mario Kart'a iyice sardim ben, her gun online oynuyorum kesin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Animal crossing beles kodum bu oglen geldi, oyun cok iyi iyiki kartus almamisim cunki her gun 20-30 dakika oynanacak direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar