Masakari Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Glatheros said: xl kutusundan şarj aleti çıkmıyor mu? Yok çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Normalinden dock bile cikiyor, kotuymus o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 fiyatı kısmak için ne yapacaklarını şaşırmışlar. apple tv'den hdmi kablosu çıkmayınca sövmüştüm, bir de burada sövdüm. hadi gameboy classic zamanında adaptör ayrıydı da yıl 2013, dohtor bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 HDMI cikmasa daha iyi bence. Kablonet kutusundan cikti, bir ay sonra bozuldu. Hangi aldigim kutudan cok bulunan bir kablo ciksa en fazla 5-6 ay dayandi bende bozulmadan once. Hic koymasindan, fiyat dusursunler. Zaten bir kablo aldiriyor. Nintendo ayip etmis ama, benim dock'um bile var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Ekran kartında bile çıkıyo hdmi artık lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 dock da 20€ gene bir yarım oyun parası da ona verdim cuk oldu. http://fox.mmgn.com/mmgn/news/normal/iwata-isn-t-sold-on-cloud-gaming-1095464.jpg thank you iwata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 docku cars gearla çöpe attım sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 ben xl'in sıkıştırılmış bir paketini aldığımı sanıodum o yüzden sarj çıkmadı die düşündüm adamlar veridler felan dedim. vay hibne nintendo, bugun sarj aletsiz konsol satan yarın tekersiz araba satar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Cars paketinden cikmiyor dock, asil kutunun derinliklerinden cikiyor. Nasil attin onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Ben amerika'dan aldım xl kutudan sarj aleti çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Amarigalılar isyan edince reggie kendi cebinden koydurdu. Avrupa ve japonya zaten çok ödüyor biraz daha ödesinler dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 amerikan sarj aleti farklı sanırım priz felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 böylece gergenin OMG NINTENDO TÜKETİCİLERİNİ DÜŞÜNÜR BEST DEVELOPER <3<3<3 teorisi de suya düşmüş oldu kötüler kervanında yerin ayrıldı. istediğin zaman geçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Fdn6UOqdL9A hadi KOP KOP KOP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 dock baya iyi ya normalden çıkan. shoptodaki indirimler çok şık oluyor bide lego lotr gömdüm geçen 40 küsür liraya mesela kargo dahil. ama yakalamak lazım işte. abi bu animal crossing ilginç bişiye benziyorda dediğiniz kadar sarıyor mu hakikaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Lego lotr dün steam'de 7,5$'dı. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 hehe biliyorum da kendimi zor tuttum almadım 3DS'de var zaten diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 GBA'da Third Age vardı mükemmel bi oyundu. PS2'de olan Third Age'de efsaneydi zaten bence çooook underrated kalmış bi oyund oda ama gameboydaki de baya iyiydi bu tarz bi 3DS oyunu yapsalar çok mu şey istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Animal Crossing araliksiz oynarsan bayar. Acip, oynayip, kapatmak icin ama bir bir bakiyorsun sonra 400 saat olmus, 2-3 yil gecmis, hala oynuyorsun. Degiyor yani. Once bir oncekini deneyin ama isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 şarj bitince napıyonuz kalem pil mi takıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Sarj ediyoruz. DS'in kalem pil aksesuari vardi ama 3DS icin var mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 yok xl için dedim onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 dock ne işe yarıyo ya? bir de reampage bu kadıköyden ucuz aldıkların 3ds oyunları mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 _ILuVaTaR_ said: dock ne işe yarıyo ya? bir de reampage bu kadıköyden ucuz aldıkların 3ds oyunları mı? aleti koyuyorsun duruyor işte güzel bişi de bu kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 duruyor ama şarj ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar