Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo 3DS?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fiyatı kısmak için ne yapacaklarını şaşırmışlar. apple tv'den hdmi kablosu çıkmayınca sövmüştüm, bir de burada sövdüm.

hadi gameboy classic zamanında adaptör ayrıydı da yıl 2013, dohtor bu ne.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
HDMI cikmasa daha iyi bence. Kablonet kutusundan cikti, bir ay sonra bozuldu. Hangi aldigim kutudan cok bulunan bir kablo ciksa en fazla 5-6 ay dayandi bende bozulmadan once. Hic koymasindan, fiyat dusursunler. Zaten bir kablo aldiriyor.

Nintendo ayip etmis ama, benim dock'um bile var yani.
Mesaj tarihi:
dock da 20€ gene bir yarım oyun parası da ona verdim cuk oldu.
http://fox.mmgn.com/mmgn/news/normal/iwata-isn-t-sold-on-cloud-gaming-1095464.jpg
thank you iwata.
Mesaj tarihi:
ben xl'in sıkıştırılmış bir paketini aldığımı sanıodum o yüzden sarj çıkmadı die düşündüm adamlar veridler felan dedim.

vay hibne nintendo, bugun sarj aletsiz konsol satan yarın tekersiz araba satar
Mesaj tarihi:
böylece gergenin OMG NINTENDO TÜKETİCİLERİNİ DÜŞÜNÜR BEST DEVELOPER <3<3<3 teorisi de suya düşmüş oldu

kötüler kervanında yerin ayrıldı. istediğin zaman geçersin
Mesaj tarihi:
dock baya iyi ya normalden çıkan. shoptodaki indirimler çok şık oluyor bide lego lotr gömdüm geçen 40 küsür liraya mesela kargo dahil. ama yakalamak lazım işte.

abi bu animal crossing ilginç bişiye benziyorda dediğiniz kadar sarıyor mu hakikaten?
Mesaj tarihi:
GBA'da Third Age vardı mükemmel bi oyundu. PS2'de olan Third Age'de efsaneydi zaten bence çooook underrated kalmış bi oyund oda ama gameboydaki de baya iyiydi bu tarz bi 3DS oyunu yapsalar çok mu şey istiyorum.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Animal Crossing araliksiz oynarsan bayar. Acip, oynayip, kapatmak icin ama bir bir bakiyorsun sonra 400 saat olmus, 2-3 yil gecmis, hala oynuyorsun.

Degiyor yani. Once bir oncekini deneyin ama isterseniz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...