Joker Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 arkadaşlar yazında hangi classlar ağlayabilir, ona göre tartışma çıkmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Barbar kolay geldi diye DH oldum ben. Buyrun burdan yakın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Ekran dışından öldürülmenize kimse bir şey demiyor zaten. Ekran büyütülsün, gördüğümüz zone artsın, herkesi ışık yolu uzaktan keselim diyenle tartışılıyor. Gerçi onların da algısı fiks "ağlıyorsunuz" seviyesinde olduğu için iş kendi aramızda hasbihale döndü ya, önemli değil, alışılageldik bir durum. Bir de yani şu yanlış. DH ile karşılaşmıyorsunuz neden DH'nin op olmasıyla ilgileniyorsunuz gibi bir algı var. Şöyle bir durum söz konusu. Bugün ben AH'den item alıyorsam o item 95% bir ranged class tarafından düşürülmüş oluyor, çünkü melee'den daha rahat, daha kolay şekilde progress etmiş oluyorsunuz. Oyunun bir aspect'i diğerinden üstün tutması bu yüzden sıkıntı yaratıyor işte. İki seçenek sunuyor a) Ranged oyna b) Ranged'in düşürdüğü loot'u satın al (kısıtlı bir güruhun erişebildiği loot olduğu için de daha fazla para öde) Ben de sıkıntımı dile getiriyorum o zaman abi sorun değil. Ben de beni gören her mob'un altına sıçarak ölmesini ve hepsinin level 63 item düşürmesini istiyorum. Bunu böyle inanarak anlatsam, savunsam "ha ok, bize ne, barbarın problemi mi" diyeceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Abso senin durum çok ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu saptırma. Ekran görünürlüğünü konuşuyoruz. Ad3m sana demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Sorieno said: Ben de sıkıntımı dile getiriyorum o zaman abi sorun değil. Ben de beni gören her mob'un altına sıçarak ölmesini ve hepsinin level 63 item düşürmesini istiyorum. Bunu böyle inanarak anlatsam, savunsam "ha ok, bize ne, barbarın problemi mi" diyeceksin? http://s3.amazonaws.com/satisfaction-production/s3_images/41121/care_meter_inline.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 pvp gelince çok fena seks dönecek forumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 PvP geldiğinde haklısnız oturup range melee ayarını tartışırız ama şu an benim ekran dizaynı ile sıkıntımı zaten OPsunuz demek saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Joker said: Sorieno said: Ben de sıkıntımı dile getiriyorum o zaman abi sorun değil. Ben de beni gören her mob'un altına sıçarak ölmesini ve hepsinin level 63 item düşürmesini istiyorum. Bunu böyle inanarak anlatsam, savunsam "ha ok, bize ne, barbarın problemi mi" diyeceksin? http://s3.amazonaws.com/satisfaction-production/s3_images/41121/care_meter_inline.jpg bütün melee classlar cares. adam haklı gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Ekran görünürlüğünde bişe yok sende sorun puhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 İyide barbar derdini söylemiyorki çıkmış DHyi tartışıyor :P Bizim milletin genel sıkıntısı bu zaten. Kendi değil diğer insanların işleri ile daha çok ilgilenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Adamın açtığı topic başlığı sorunluysa biz barbarlar ne yapalım birde rangelerin çöküşü yazmış nereye çöküyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Of sosyolojik tespit de geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Direk barbar değilde sıkıntı Ranged vs Melee.Kendimden örnek vereyim günlerce act1 farmdan sonra act2 yi ıkınarak bitirdim.Mantık aynıdır diye act2 farmladım yok yani ne para eden item var ne bana göre birşey.Act3 bambaşka zorluk bakımından paran yoksa sıkışıyorsun hani AH kasmicam lan demiştim ben DİREK YALAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Absolut said: bombilo said: su yok off-screendeki adam beni öldürüyor diye ağlayan rangeler varya, melee oynasalar monitörlere filan kafa atarlardı. imza; barbardan dh'a geçen mutlu adam Bana ne barbardan ya anlamıyormusunuz. Ben DHyim DHnin sorunu beni ilgilendirir yani barbar meleede cok iyi diye çıkıp ağlıyormuyum; hayır. DH OPmuş bühüüüüüüü. DH ile karşılaştığın bir yer olur seni ezer o zaman eyvallah ama sadece kıskançlık yaptıgınız şu an. Ama ekran dışından öldürülmek bir sorun ve bunu dile getiriyoruz. okumadin herhalde, bende barbar ve DH oynadıgımdan bahsediyorum. ha ben ayrıca barbar kotu diye aglamıyorum, bir DH olarak DH OP diye ağlıyorum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Lind3r0th said: Adamın açtığı topic başlığı sorunluysa biz barbarlar ne yapalım birde rangelerin çöküşü yazmış nereye çöküyor ? Basbaya çökuyor, bi okuyun yazıyı bilader. Repair cost artacak işte 7-8 katına çıkabilir. Şu an tum dhler death-zerging yaparak kesiyor act 3'te elite packlerini. Haliyle 10 dakkada bir 100k repair parası vermek can sıkar. Ha ben yatmadan kesiyorum diyen varsa alından öperim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 madem probleminizi söylüyorsun "biz kesemiyorsak onlar da kesemesin" yerine "biz de daha rahat farm yapalım" de yani, dhlerin daha kolay farm yapıp meleelerin yapamamısını dhleri nerfleyerek çözebileceğini falan mı zannediyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Kazandan çıkanı içeri çekerler bunlar birbirine yardım edip çıkmak yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 E bunun cevabı verildi zaten, o zaman da "oyun dumbed down oldu" deniyor dedik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 death-zergle farm mı yapılır ya 2 kere ölünce 30 sn bekliyorsun tyrael olmayan yerlerde healthler resetleniyor zaten. onla uğraşana kadar towerda yukardan kes daha iyi. mortar rangei artacak ama genel olarak her şey nerflenecek her türlü rangelere de daha rahat olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Sorieno said: E bunun cevabı verildi zaten, o zaman da "oyun dumbed down oldu" deniyor dedik? oyunu dumbed down yapmayacak difficulty böyle ayarlanmaz. "bi vuruşta herkezi öldürsün" demek zorluk seviyesi değildir, saçmalıktır. ai'side çok zayıf yaratıkların. ai sini artırarak zorlaştırsalar çok daha güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 En başından beri ne diyorum ben zaten? Şu kadar yazıdan sadece DH OP : ( okuduğunuz için şu noktaya gelmemiz 20 mesajı alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 vah canım ne kadar uzuldum, death-zerging bitecekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Cahil işte sanki kendi repair parası artmıyor hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Narius said: death-zergle farm mı yapılır ya 2 kere ölünce 30 sn bekliyorsun tyrael olmayan yerlerde healthler resetleniyor zaten. onla uğraşana kadar towerda yukardan kes daha iyi. mortar rangei artacak ama genel olarak her şey nerflenecek her türlü rangelere de daha rahat olacak. Bunu ben sölemiyorum zaten röportajda Wyatt Cheng sölemiş. said: Many melee players respond "increased repair costs seem fine" because they haven't been using death-zerging as a tactic. Melee can't easily death-zerg an enemy down, but ranged can. I don't think the answer is to make death-zerging more attractive for melee; I'd rather make death-zerging a less profitable strategy for ranged. belli ki dhlerin büyük bir kısmı bu taktiği uyguluyor ki repair costların artmasının başka bir nedeni olamaz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar