senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ben 25yıldır hiç kesmedim. bıyıklarımı görmeniz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 bıyık sakal hep sıkıntılı zamanlarda oynamak icin bırakılır haci herhangi bi karizma puani fln yoktur bilin istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ahah aynen. simdiye kadar sinavlarda oynarken yoldugum sakallar kose olan 5-6 kisiyi net pis sakalli yapmaya yeter fgdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 hakket zor bu iş şuan sağ tarafı kaçırdım sol tarafı kesmek zorunda kaldım kesincede bi boka benzemedi sokucam snaırsam kople kesmek zorundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 aquila said: handlebar yapicam ben ama cok mainstream oldu =/. oyle yapabilsem yaparim ben sakalim cikmiyo o kadar. anca tecavuzcu biyigi birakabiliyorum, yine utanmasam onla da gezerim de gozum alismadi, bi de komik duruyo tecavuzcu biyigi o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 geçen gün iş dolayısıyla 8-9 aylık keçi sakallarımı kestim.kendimi yolunmuş tavuk gibi hisssetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Kate UPton'un bıyıkları konmadı mı buraya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 http://media.tumblr.com/tumblr_lak2rjjTmk1qdfxbj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 ezdim dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Uclarini kesip yollasna reis bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 1 yıllık filan o foto ya kesiyim dediydim keserken bi foto aldım öylesine almanyadayım valla o şekil kesersem alırlar içeri acımazlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 nedanko said: aquila said: handlebar yapicam ben ama cok mainstream oldu =/. oyle yapabilsem yaparim ben sakalim cikmiyo o kadar. anca tecavuzcu biyigi birakabiliyorum, yine utanmasam onla da gezerim de gozum alismadi, bi de komik duruyo tecavuzcu biyigi o da var. tecavüzcü bıyığı +1 tom selleck'siz geçmeyelim. bi ara mouse bulursam tom selleck bıyığını izzet altınmeşeye falan koyayım bakalm ne oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 bıyıginizi bırakın donerse sizindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 hipster bıyığı bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 abi güzelim bıyık konusunu kirletiyorsun. biz senin salonunun ortasına gelip kakamızı yapıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Tom Selleck size gülüyor ve acıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 fearhot guzel adeta burt reynolds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 bu kondu mu? http://thecount.com/wp-content/uploads/kate_upton_mustache.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Geç bile kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 eski reyiz hallerim. en az 5 yaş yaşlı gösteriyordu beni. http://i.imgur.com/VpXba.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 iki haftadir biyik birakiyorum, akila handlebar diyince gaza geldim yine, bu sefer ki denemem duzgun gidiyor, daha handle bar olmadi tabii hipster biyigi gibi duruyo su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 3 gün aralıklarla caps alınıp bıyığın gelişimi konusunda bilimsel bi çalışma yapılabilir. herşey kod, sayı, sys değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar