Cons Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Cons#2542 gem almadan sorunuz. auction house a para yedirmeyin, aradan %15 i çıkaralım. konu gemse sektörün lideri biziz. ayrıca 6 proplu fışt weapon ve büyücü sopası craft edilir. sevgiyle kalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 büyücü sopası nedir heya allahim. büyümü yapiyon sen pis satanist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 odun mu sopa? maun filan sa iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 meşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 özür dilerim büyücü sopası değil büyücü kaynağı off hand olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 fişt weaponun baz dmgı kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 bu arada flawless starlarda falan 100k civarı fark ediyor en az benden alırsanız gemleri........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 off hand'in türkcesi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 210 golden talon işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Seele said: off hand'in türkcesi nedir? sol el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Aysel Şengöz - Ev Hanımı Cons'tan aldığım tüm gem'ler patladı. Abv. Hasan Yücel - Mali Müşavir Cons'tan 500k'ya 6 tane flawless square aldım, aynı akşam tahtakale'de 300k'ya bırakanı gördüm. Utansın kendinden bu herif. Gangren - Paticik Alan Yetkilisi Yeni doğan çocuğum oynar diye 2 - 3 tane gem aldım, daha eve götürürken arka koltukta patladılar. Ban hammer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 adam sol el demis. oynayan solaksa sag el off hand olur. bu yönü ile hic bir bilimsel dayanagi yok su söylenenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 beni bilen bilir boğazımdan haram lokma geçmez bu iftiraları atanlarından sırtından gömleğini alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Seele said: adam sol el demis. oynayan solaksa sag el off hand olur. bu yönü ile hic bir bilimsel dayanagi yok su söylenenin. solak olanlar büyücüdür ve yakılmalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 gerçi zaten büyücü kaynağı satıyoruz o zaman sağ el oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Gemci Cons, Eski Ziraat Bankası Karşısı, Alibeyköy, İstanbul'da. Gemci Cons. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 vanq katana kaça kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 +15 Vang lazımdı birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 bi güncel fiyat yap bakalım sattıgının %15 eksigi kadarda ben sana satiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Seele said: off hand'in türkcesi nedir? boştaki elin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 nebula diye bir serverda ultima oynamıştım. serverda kesmediğim yaratık kalmadı. fencer dım. +15 short spear bir tek bir adamdan düşüyordu. onu kesiyordum. arkadaşlarımın arkadaşıydı. arkadaş oluyordum ara ara aadamla. sonra kesiyordum. short spear çıksın diye. gm düplemişti herife. serverda bir tek ondan çıkıyordu silah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 haydari said: nebula diye bir serverda ultima oynamıştım. haydari said: nebula diye bir serverda haydari said: ultima oynamıştım. haydari said: nebula diye bir serverda syntax error. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 adını yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ultima online diye bir oyun vardı eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 spompas said: bi güncel fiyat yap bakalım sattıgının %15 eksigi kadarda ben sana satiim ok 1615k den flawless star emerald sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar