kozalak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 şimdi şirket telefonu gelecek bana. merak ettiğim şey marketten aldığım uygulamaları her iki telefonda da kullanabiliyor muyum yoksa bir kısıtlama var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 kullanabiliyor olman lazım, sonuçta google hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 kullanabilirsin internetteki gokgle playde yeni bisey yuklerken soruyor hangisine yukliyem diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 cebinde tasican sonucta 2sini de, yüklesen nolur yüklemesen nolur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 ya iyi de paralı uygulamalar var, S II varken neden desire s te oyun oynayayım falan diyorum. o yüzden sordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 eheh hangisinde iyiyse ona kur abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 MrLevie said: kullanabilirsin internetteki gokgle playde yeni bisey yuklerken soruyor hangisine yukliyem diye evet soruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Yüklemesen de olur yani. Programı hesabına alıyorsuni telefona değil. Hesabı bağladığın her alette kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 ok teşekkürler bilgi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 telefona hesabı tanıttım ama uygulamalarımı göstermiyor ya. ne paralı aldıklarımı ne de diğerlerini. atladığım bişe mi var? telefona sim kart takılı değil bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Iki alettende google play e sign in olman gerekiyor. Ben tablet ve telefonda ayni uygulamalari kullanabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 play store girdim fakat diger telefondaki uygulamalari goremiyorum my apps kisminda ya.nedendir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Privhunter said: Iki alettende google play e sign in olman gerekiyor. Ben tablet ve telefonda ayni uygulamalari kullanabiliyorum. ben de diğer telefondaki uygulamaların listesi gelmiyor işte. tek tek tekrar yükleyecem arayıp galiba. cyanogenmoddan mı kaynaklı neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar