Promenader Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 item düşmüyodu ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 fazladan kırmızı essence a talibim..ama karsılıgında item verebilirim..2 common nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ben kırmızı essence'e 6 common falan veririm. ahah dün destroy etmiştim hepsini pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Valla takas ettim hatta bir tane daha kırmızı geldi onuda takas ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 http://steamcommunity.com/profiles/76561198037520136 kutular dısında 2 sayfaya yakın item var. trade teklifi olursa dusunurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 kutuları napıyorsunuz ya? alan/takaslayan var mı onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 bazen tradelerden key gelince acıyorum diger turlu oyle duruyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 2 exort varmı hayrına vercek? yada cantadaki 1den fazla bişi varsa onlardan veririm. wyrm helm of uldorak ve timestopper vamrış fazlalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 itemle esans degisilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Phyx said: http://steamcommunity.com/id/phyxantar/ furion itemlari ariyorum bende olmayan herhangi bisi tradeleyebilirim steam id tugberk bakabilirsin furion itemlarına essence larını alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 furion itemi aramiyorum artik da her hangi bi rare itema 2x essence verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 extra bir soul reaper im var, windrunner itemlariyla takaslayabilirim. steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 windrunner itemları henüz düşmüyor, sadece para ile alınabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Holy said: windrunner itemları henüz düşmüyor, sadece para ile alınabiliyor. hmm. normal matchmaking modundan dusuyor saniyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 tidehunter mythical squiddles'a axe'in bloodchaser arıyorum. http://www.tf2outpost.com/trade/6009822 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 http://steamcommunity.com/profiles/76561198071023294 phantom lancere ne varsa alınır bişey yok bende pek ama phantom oynuyom paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Kırmızı esans fazladan var maviyle takas ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ben mavi verip 2 kırmızı aldım 2 kişiden. mavi çok düşüyodu bana da sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Aynen banada hep kırmızı. 2 tane mavi kaldı doldurayım bitsin şu yumurta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 bana 2 kırmızı lazım 1 mavi bi sarı var takas etmek isteyen olursa "Tekir" i eklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 ne çıktığı belli oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 zaten belli. greevil adında bir kurye. farklı renkleri falan oluyo işte koyduğun essencelara göre. bir de unusual essence şu an muallak onu yapınca yumurta parlıyo ama ne çıkacağı veya nasıl etkilediği meçhul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 sarı varsa alırım fazladan kırmızı var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 bende baya fazladan var, normal itemlara karşılık makul tekliflerle takas edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Backpackte bulunan itemleri nasıl trade ediyoruz arkadaşlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar