BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 "And the band played on..." said: Ziarenko, hep ne demiş?: Patla! "Ashes to ashes, dust to dust..." Ve BlackRose günün son ışıklarıyla uzayan gölgesini de yanına alıp gözden kayboldu...Ağzında bir çalı parçası, elinde bir kamyoncudan arakladığı sahte kehribar tespih...Arkada "show must go on" çalıyordu... Detaylı bilgi için bkz ;* BlackRose Hakkında - 18.03.2001* Bir Taşın Dramı - A Sequel To BlackRose - 26.04.2001* Legion of the BlackRose - 01.11.2002 Not: Evet sonunda çöplüğüme geri döndüm. İşim işim güzel işim...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Artık patlatma =P.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 senin işde zor be kaç para kazanıyon :) lol türküz heralde valla chemical cılık oynuyon resmen kolay gele[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki: horasınki gerçek, o esas yılan Wendigo, 26 Ekim 2004 00:16 tarihinde demiş ki: kılıbık mıyım? sanırım evet ;)=
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 oi! the night of the exploding black! dynamite no black versus amakakeru ryu no hirameki! and the band played on.. hayırlı olsun site bu arada, takipçisiyiz.. inşaatı emin ellerde.. 8-) başlığı görünce bir an dedim "hayırlı saatlerde olsunlar, iki yıldır ses seda, gür nida yok idi".. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 oyunculuk , atmosfer, herşey tamam ama özel efekt olmamış.nerede dinamitler ? nerede patlamalar ?[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
tunca Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 euhaeuah patlama anınıda çekseydin keşke =) edit: çekmişin galba ama pek anlaşılmıyo =) [Bu mesaj tunca tarafından 26 Ekim 2004 20:40 tarihinde değiştirilmiştir]
athea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ehu chilakcim =] ozlemisiz foto threadlerini de seni de =] devamini beklioruz efenim, patlatiniz, devam, devam! =p
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: arcane, 26 Ekim 2004 20:34 tarihinde demiş ki: oyunculuk , atmosfer, herşey tamam ama özel efekt olmamış.nerede dinamitler ? nerede patlamalar ? ? abi yukardaki resimlerin içinde patlatmaları göremedin mi ki =p (5 ve 6ncı resimler) neyse daha yakından çekecem de korkuyorum bi tarafımda patlayacaklar diye, bazen belli olmuyor nereye taş atacağı mesela geçen gün bir atım yaptık, güya kendimizi güvenceye alıp çinko çatının altında bekliyoruz 100 metre ilerde, neyse attık bir süre sessizlikten sonra çotaaa diye kafa kadar bir taş çatıyı delip ayağımızın dibine düştü, yanımdaki dwarflarla bir süre bakıştık, kimse tek kelime etmedi, dağıldık görev yerlerimize... ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 26 Ekim 2004 20:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mix Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 iyi güzel de, bir "üzgünüz..." bakışı yok mu?[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 hmm evet o eksik kalmış yarın ilk iş onu da eklerim söz...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 şu masterı tamamlayayım bende dağları patlatacam! ayrıca çok güzel yol yaparım :)[signature][hline]i love this game! tractor pulling
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 hoca sen niye paso dağ taş patlatıyosun ya bina falan yapsana :)
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 olabilir aslında ama bu şeye benziyor, beyin cerrahına "hoca sen biraz da beyin yerine insanların gözünü deşsene" demeye ;) pek benzer bir örnek olmadı gerçi, onlarda uzmanlık var, inşaat mühendisliğinde ise maalesef bu o kadar kesin sınırlara sahip olmadığı için aslında çok geniş bir spektruma yayılıyor meslek, belli bir süre bir konu üzerinde gidince de diğerleri köreliyor gibi bir şey, ortaokuldan beri altyapı işlerinin içindeyim, kanalizasyon borularının içinde büyüdüm, durumumun ne boktan olduğunu anlayın işte ;) bu arada resimler küçüktür ama farkedemeyenler için not; tıklayınca büyür o resimler =) hani belki ondan görememişsinizdir diye düşündüm ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 26 Ekim 2004 21:56 tarihinde değiştirilmiştir]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 gelecek sayıda; Lav silahıyla nasıl dağ delinir. (ketenciler köyü - Rize'den canlı bağlantı)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 valla inşaatta kalırsam yanına gelicem be alırsın dimi :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Qui Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Ailecek severek patlıyoruz blekçim: show must go on![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 istersen dağlaar dağlaaar yerinden oynaar oynaaar ehehe güzel çekmişsin sağol said: karakedi, 26 Nisan 2001 23:33 tarihinde demiş ki: ya ben daga taşa acıdım walla, ne alaka diye sormayın ne bilim acıdım işte. rahat bırakın şu dagı taşı ya... :-p
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 benim şöyle bi teorim var eğer parçalanacak taşın üstüne delik açıp dinamiti yerleştirdikten sonra üzerine çok ağır bir blok koyarsan (mesela bi iş aracının kepçesi önce sağlamlaştırılır sonra kepçeye taş doldurup dinamitin üstüne bırakılabilir) çok daha etkili olur diye düşünüyorum sana soriyim yalanmı diilmi:)[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Basınç olarak kesinlikle doğru chemical.. Sıkıştırılmış bomba tahribatı..[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.''
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Patlayıcı izniniz var mı bakem :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: BlackRose, 26 Ekim 2004 21:54 tarihinde demiş ki: olabilir aslında ama bu şeye benziyor, beyin cerrahına "hoca sen biraz da beyin yerine insanların gözünü deşsene" demeye ;) pek benzer bir örnek olmadı gerçi, onlarda uzmanlık var, inşaat mühendisliğinde ise maalesef bu o kadar kesin sınırlara sahip olmadığı için aslında çok geniş bir spektruma yayılıyor meslek, belli bir süre bir konu üzerinde gidince de diğerleri köreliyor gibi bir şey, ortaokuldan beri altyapı işlerinin içindeyim, kanalizasyon borularının içinde büyüdüm, durumumun ne boktan olduğunu anlayın işte ;) görememişsinizdir diye düşündüm ^_-[/b] yani hangi alanda çalışacağını bi kez seçip o şekil devam etmek lazımmı diyosun? o zaman köprü vb. tarzı işlerde çalışan adamlar naapsın? kaç yılda bi köprü yapılıyo hehe
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 bence o ağırlık olayını denemek lazım ehe[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: Absolut, 26 Ekim 2004 22:08 tarihinde demiş ki: Patlayıcı izniniz var mı bakem :) o olmasa direk pekeke ile aynı kefede yargılanıyosun ki zaten :) benim taşıma ruhsatım bile vardı, hatta onun sayesinde bir Desert Eagle .50 AE'm bile oluyordu da bazı şerrefsizler yüzünden güvenlik soruşturmam kaybedilmiş gibi yapıldı, engellendi :) chemical dediğin olabilir ama şöyle söyliyim, geniş bir alanda, yaklaşık 100-150 delik aynı anda patlıyor, bazen adi kapsül (fitil ile ateşlenen cinsinden) bazen de elektrikli/numaralı kapsül kullanıyoruz, dolayısıyla 100 tane tıkaç lazım o bağlamda ;) zaten deliklerin tamamı anfo (amonyum nitrat) ve ince malzeme ile tıka basa doldurulup iyice sıkıştırıldığı için bahsettiğin sıkışmayı elde ediyoruz zaten bu sıkışmayı sağlayamazsak hem gerekli parçalama etkisini sağlayamıyoruz hem de patlamanın fırlattığı taşlar 1-30 km arasında bir mesafeye fırlayabiliyor, yani zaten bu işin özünde o deliklerin iyice doldurulup sıkıştırılması yatıyor said: EagleEye, 26 Ekim 2004 22:14 tarihinde demiş ki: ...o zaman köprü vb. tarzı işlerde çalışan adamlar naapsın? kaç yılda bi köprü yapılıyo hehe zaten iş köprü, yol, bina diye sınıflandırılmıyor, mesela pek çok açıdan köprü inşaatı ile bina inşaatı birbirini kapsar, eğer köprü çelik olacaksa o zaman çelik birleşim tecrübesi gerekir, hayatını betonarme bina yaparak geçirmiş birinin ciddi bir hazırlık yapması gerekir böyle bir yapımda çalışması için, hazırda bu tecrübeye sahip birileri varken de şansı pek olmaz, aynı şekilde isterse bir inşaatçı hayatını asma köprü inşaatlarında çalışarak geçirmiş olsun , eğer altyapı tercübesi yoksa yine aynı ön hazırlığa ihtiyacı olabilir ama yani başta da dediğim gibi öyle geniş bir alan ki, bazen öyle insanlara rastlarsınız ki bu engin denizin her yerinde kulaç atmıştır, mesela Sezai Türkeş ve Fevzi Akkaya (STFA) böyle mühendislerdir, mesela babam varken ben 2 kere 2 kaç eder sorusuna cevap vermem çünkü adamdaki tecrübe onun etki alanından derhal çıkıp çay molası vermemi gerektirir, hemen hemen her konuda bişeler bilir ya da tecrübe etmiştir vs vs vs.... rüzgar öyle esti diye dünyada ilk defa yapılan bir şeyde de çalışabilirsiniz, bilmemkaç katlı integralleri, diferansiyel denklemleri, plak teorilerini bir kenara bırakıp dize kadar çizme ile kanalizasyon çukuruna da inebilirsiniz, ama en kötüsü bir doğrultuda gidip o çukurdan ömür boyu çıkamamak da olabilir (a.k.a. ben :)) bu arada yanlış anlaşılmasın, kanalizasyon çukuru derken içine edilmiş hali değil elbette, içine edilmeye hazır, temiz hali ;) [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 26 Ekim 2004 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 medeniyetin temelini atıyorsunuz bir bakıma black, tüm zamanların en büyük buluşu alafranga tuvalet seçildiyse sizin sayenizde oldu bu, kolaysa o kanalizasyon olmadan yolunu bulsun.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 kanalizasyon borusunda ne varmış canım benim babamda sahil yolundaki kanalizasyon atık borusunu döşemede çalışıyordu ehehe süperdir o borular içinden araba bile geçer içine girip yürüdüğümü hatırlarım çok zevklidir kaykay parkuru gibi koşup tırmanır geri düşersin:P[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Öne çıkan mesajlar