Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öcalan'a şartlı ev hapsi

imamizer

Öne çıkan mesajlar

Komutan said:

Bu olayda gundem yaratmaya calisan hukumet degil basin.

Arinc durduk yerde bu aciklamayi yapmiyor. Bir gazeteci sorunca cevap veriyor. Verdigi cevapta da bunun ancak PKK silah biraktiktan sonra yapilabilecegini soyluyor. Bana kalirsa gayet makul bir cevap, pek de onemli degil.

Başbakan olsun, arınç olsun, cumhurbaşkanı olsun hiç şüphen olmasın öyle kafana göre soru sordurtmazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:

Bu olayda gundem yaratmaya calisan hukumet degil basin.

Arinc durduk yerde bu aciklamayi yapmiyor. Bir gazeteci sorunca cevap veriyor. Verdigi cevapta da bunun ancak PKK silah biraktiktan sonra yapilabilecegini soyluyor. Bana kalirsa gayet makul bir cevap, pek de onemli degil.

:D
Sosyal ağlarda paylaş

Seleph said:

di said:

Yapsinlar ya sahane olur. Cezaevinde olunca kimse dokunamiyor, eve neyim cikarirlarsa hic belli olmaz, bir gece ansizin gelebilirler misafirlige.

Askerin elinde hacut daha ne kadar ansizin gelebilirlerki?

PKK'nin katlettigi insanlarin yakinlarindan bahsediyorum ansizin gelebilirler derken.

Askeri bolge sayilan bir ada vs sehrin ortasinda bir apartman dairesi. Hesabini sen yap.

Ha korumasiz birakmazlar pek tabi ama ne yalan soyleyeyim olsa uzulmem.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
bekir bozdağ, aihm'in kararını tanımayız, yeniden yargılama olmaz, dedi.
selahattin demirtaş ise "karar özgürlük demek" dedi.

said:
"Karar özgürlük demek"
Barış ve Demokrasi Partisi Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş kararı değerlendirdi.
Hakkari'de konuşan Demirtaş AİHM'in ihlal tespiti yaptığını vurguladı.
Demirtaş, AİHM "Sayın Öcalan'ın ömür boyu ağırlaştırılmış müebet hapis cezası ile hapishanede tutuluyor olmasını bir ihlal olarak tespit etmiş durumda. Yani şartlı tahliye imkânını mutlaka hükümetin bir yasa değişikliği ile tanıması gerekiyor... Sonsuza kadar, ölene kadar hapis cezası diye bir ceza ölüm cezasından farklı değil. Bu nedenle AİHM bu konuda bir ihlal tespiti yapmış durumunda... Türkiye'nin bu koşullarla artık yeni düzenlemeler yapması gerekiyor." dedi.

kaynak

aihm kararının haberi

said:
"Öcalan 'kısmen haklı' bulundu
AİHM, İmralı Cezaevi'ndeki tutukluluk koşullarını şikâyet eden PKK lideri Abdullah Öcalan’ı 'kısmen haklı' buldu ama tazminat öngörmedi. Öcalan'a şartlı tahliye olasılığı olmadan ömür boyu hapis cezası verilmesinde ise ihlal olduğuna hükmetti."
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

her bu konu açıldığında ben aynı şeyi soruyorumda
bu adamı kim korucak abi
şehit ailelerinden birinin canlı bomba yapıp evi uçurmucanı kim garantilicek yada çekip vurmucanı
çünkü bildiğin kahraman ilan edilcek öldüren adam
kim vuracak ki? şimdi bile en ufak bi laf etsen faşist, ırkçı ve barış düşmanı ilan ediliyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

riza_calimbay said:

BonePART said:

her bu konu açıldığında ben aynı şeyi soruyorumda
bu adamı kim korucak abi
şehit ailelerinden birinin canlı bomba yapıp evi uçurmucanı kim garantilicek yada çekip vurmucanı
çünkü bildiğin kahraman ilan edilcek öldüren adam
kim vuracak ki? şimdi bile en ufak bi laf etsen faşist, ırkçı ve barış düşmanı ilan ediliyosun.

hrant dinki vuran gibi biri vurucak
maşa olur yada deli olur farketmez ama o adam çıkarsa yaşatmazlar bence
ayrıca adamı çekip vuran adama faşişt denmesini pek umursayacağını düşünmüyorum
içerde abileri bakar ona
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...