trolcn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Merhabalar, Abdest aldım üye oldum. Önerdiler geldim. Saygılar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 [ Mesaj Yaz ] hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 hoşgeldin bebişim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 trollcan ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 aboo. hakketen öyle galiba. sen yazınca dikkatimi çekti şimdi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trolcn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Fistan said: trollcan ? Hb +1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 pati olan yerde abdest tutmaz. hg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Hosgeldin , sinirsiz su tarifesine gir yol yakinken kate upton topaklarimizdaki arkadaslardan gerekli bilgileri ogrenebilirsin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 bundan sonra her konu açarken ve kaparken abdest almalısın, yoksa mesajlarını kimse okumayacaktır Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 desturun varmı gardaş Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 destur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 troll cin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prisontable Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 -Hoşgeldiniz vizeniz var mı? -O da n dmk? -Hangi ülkedensiniz? -Hngsndn olmk lzm? -Tr olcn. -Tm cnm öpt. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trolcn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 prisontable said: -Hoşgeldiniz vizeniz var mı? -O da n dmk? -Hangi ülkedensiniz? -Hngsndn olmk lzm? -Tr olcn. -Tm cnm öpt. -Vizede nedir gardaş. abdest aldıkya -ha? -Ugandaya yakın -Avrat -ibnem pazevenk gibim birşey -çok şekersin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 hos geldin,fazla durmazsin ama sen. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trolcn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Bullbird said: hos geldin,fazla durmazsin ama sen. nasıl yani, işim yok benim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 işin yok mu? o zaman bu foruma niye geldin? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trolcn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Qualance said: işin yok mu? o zaman bu foruma niye geldin? üzüyorsun ama beni :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 hiç sevmedim lan seni. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Dersimize bir üsttekini alıntılamayarak başlayabiliriz, hepsi bu kadar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 bismillah selam elhamdulillah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trolcn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 küheylan said: hiç sevmedim lan seni. :)-D sev beni, ince davran azcık koklaş ne bilem lan ayu! sevmezsen sevme :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.