wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Sen ne iş yapıyorsun throine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1091295&CategoryID=77 kalbime dokandı ağlamış yine :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 türkiye dizisi iyi fikirmiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 feto bitsede fetonun kankileri var. bunlar tr den ayrılmadan önce 3 arkadaş şimdi ayrılcaz ama döndüğümüzde şeriatı da beraberimizde getirme suretiyle döneceğiz diye yemin etmişler demek ki tayyipte o ışığı görememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 aente said: throine said: Ardeth said: Düzenli olarak foruma girerim, Gedin almanyada olduğunu, porşede çalıştığını hatta mühendis olduğunu bile ilk defa öğreniyorum. Hadi bana "Ardeth sürekli bilim adamı tribi yapıyosun" desen neyse de sdfs belirtmek istedim ya hafıza sorunum var ya da GEd'in bu "konudan bağımsız" dediği yazıları hep bana denk geliyor? bir değil iki değil ahah. GEd said: iki sınavı baz almıyorum. Yormayalım birbirimizi anlıyorum bachelor öğrencisisiniz. Okulda epey uzun zaman geçirdim arada ki farkı görebilecek kadar. Neden diplomdan vazgeçtiklerini, ne amaçla bachelora döndüklerini, neden bazı profların bazı bölümlerde diploma geri dönmeye çalıştıklarını. Sizin üniversitelerinizde öyle olmamış olabilir bunu da yazdım ısrar etmeyelim, ben iki tarafı , modelleri, sınav değişimlerini gördüm yazıyorum. Sallamıyorum kafamdan yani. Diyorsanız ben diplom okuyordum sonra bizim okulda bachelora geçince çok geberdik bittik, tamam diyim. Şunuda ekliyim konudan bağımsız : YABANCILAR Bürosu kadar mal bir kuruluş olamaz. Ben okulu bitirdim Porsche de yeni teknolojiler üzerine geliştirme mühendisi olarak çalışıyorum (Porsche nin 3 sene sonra arabalarında kullanacağı teknolojiler). İşimden, iş arkadaşlarından, maaşımdan her bir şeyden memnunum ama kaldı ki bu yabancılar bürosu bana hayatı zindan ediyor ve keşke bu lanet olası yere gelmeseymişim diyorum hala durup durup ve dönmeyi düşünüyorum. Ardeth said: "Ardeth sürekli bilim adamı tribi yapıyosun" hazır konusu açılmışken EVET ARDETH ÖYLESİN. :p vay arkadaş Ged'e bak işinden tam 3 satır bahsetmiş, attığı havadan odamın perdesi havalandı, ayıptır günahtır, anamız bacımız Tofaş'ta, SsanYong'da çalışıyor, çoluk çocuk bisiklete biniyor, hiç mi utanman yok Ged, yazık. ahahahhahahahhah sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 haahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 yalnız adam türkçeyi unutmuş resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 peki ya adam ağladığında arkasından sanki alkış efekti girer gibi ağlama seslerinin yükselmesi? sanki espiriden sonra giren alkış gibi sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 off yine ağlamış ahah ayrıca sürpriz olmadı neden gelsin adam keyfi yeridne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 ağlarken bile esprili kişiliğini öne çıkarmış. "hatta "44 yaşındayken belki beni asarlar" diyordum, "44'te asmadıklarına göre 55, o da 11'in katı.." dedim" said: of ne drama yalnız, ne acıklı konuşmuş büyük tiyatrocu. bi de arkada da birileri ağlıyo hıçkırıyo falan herhalde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 adam ülkeye gelmeyi teslim olarak görüyor. bu arada 11 in katı ne ya? oha adamla aynı tarzdamıyım lan yoksa. 11 baya ugurlu benım ıcın sdsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Sitkomun ağlayanlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Bella said: ağlarken bile esprili kişiliğini öne çıkarmış. "hatta "44 yaşındayken belki beni asarlar" diyordum, "44'te asmadıklarına göre 55, o da 11'in katı.." dedim" said: of ne drama yalnız, ne acıklı konuşmuş büyük tiyatrocu. bi de arkada da birileri ağlıyo hıçkırıyo falan herhalde sdf ühühühühühü hoca efendi ağlattı :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 feto sendin aşkım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 çok enteresan bi adam bu ya. şöyle bi video yapmış amerikanlar hakkında, görünen o ki bu adamı anlayamayanlar bi tek bizler değiliz http://www.cbsnews.com/video/watch/?id=7408418n&tag=segementExtraScroller;housing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 bi rusya anladı o da ...tiri çekti gülen okullarına zaten hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 "roket adam" said: çok enteresan bi adam bu ya. şöyle bi video yapmış amerikanlar hakkında, görünen o ki bu adamı anlayamayanlar bi tek bizler değiliz http://www.cbsnews.com/video/watch/?id=7408418n&tag=segementExtraScroller;housing Bu vidyo fetonun bariz reklamını yapmış, üstü kapalı övmüş ne anlamaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 e yani adamlar anlaşmıştır bostondan bir image maker şirketle yapmıştır bunu. tek yapan bunalr değil ki esad da bostondan bir şirkete biz çok medeni bir anlayışa sahibiz reklamı yaptırıyordu bu olaylardan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 koca cbs de feto reklamı yapıyorsa kapatıp gidelim ülkeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 konu ile ilgili haberlere falan bakarken birantın şu yazısına rastladım hahah http://www.hurriyetdailynews.com/fortunately-we-have-not-closed-gulen-schools.aspx?pageID=449&nID=22761&NewsCatID=405 said: When I was invited to become one of the judges in the International Turkish Olympiad, I was initially surprised. I was also a bit embarrassed because I never considered myself to be an expert in Turkish songs and folk songs, but I could not turn the offer down because I did not want to offend my interlocutors. they have lots of money and power I have always been a supporter of Fethullah Gülen schools and the competitions they organized. Because I oppose those who said “these schools should be closed, they are a source of reaction,” I have suffered many troubles. Birantın da sırtını kaşıyolarmış baya bilmiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Birandin ne mal oldugu yillardir biliniyor zaten.Dogan medya bilmem kac milyar dolar cezayi yiyince,tum kanallari ister istemez muhalefet yapmayi birakti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Ne kadar korkak bir adammış feto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Ardeth said: konu ile ilgili haberlere falan bakarken birantın şu yazısına rastladım hahah http://www.hurriyetdailynews.com/fortunately-we-have-not-closed-gulen-schools.aspx?pageID=449&nID=22761&NewsCatID=405 said: When I was invited to become one of the judges in the International Turkish Olympiad, I was initially surprised. I was also a bit embarrassed because I never considered myself to be an expert in Turkish songs and folk songs, but I could not turn the offer down because I did not want to offend my interlocutors. they have lots of money and power I have always been a supporter of Fethullah Gülen schools and the competitions they organized. Because I oppose those who said “these schools should be closed, they are a source of reaction,” I have suffered many troubles. Birantın da sırtını kaşıyolarmış baya bilmiyodum http://i.imgur.com/DOZBl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 ya o gurbettekiler derken bana diyo bence, feto ustune alinmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=5exAPyicOME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar