Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 herşey yolunda gidiyor ilüzyonu var, en basitinden sosyal güvenlik çökmüş durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 bira olmuş 4 lira, ne her şey yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 herşeyi satıp bende iyi tutarım ekonomiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 bu en peki http://www.haberturk.com/gundem/haber/750988-baskana-el-kaide-sorusturmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 kendi bacaklarına sıkıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 milli görüş içinde de yüzlerce fraksiyon var onu geçtim bi sürü major tarikat var cogunun öğretileri birbirinden farklı cübbeli ahmetin bi çok tarikat hakında yorumları war youtubeda onnarında cevapları war onnarda en az sol fraksiyon kadar bolunuk ak partinin olayı yıllardır ortada dolasan %25lik kararsız kesimin oyunu bi adımda toplamıs olması türk halkı zaten genel olarak muhafazakar bi grup eğitimsizlikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 yalnız şu muhafazakar kelimesini çok hatalı kullanıyoruz. değişime karşı olan demek muhafazakar, bişeyi koruyo sonuçta. bu bakımdan bakınca muhafazakar takılan tayfa chp falan. akp resmen - farklı açılardan da olsa - devrimsel - tepeden - takılıo heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 ilk mesajdaki düşüncelere bir anlam veremedim, adam ülkeyi yönetiyor ağzına geleni söylediği amerikanın NY eyaletinden. buraya gelip terörist başı mı olacak sanıyosunuz? RTE açık açık diyor feto gel ülkeyi burdan yönet başka nasıl bi açıklaması var bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 deiğişime karsılar anlamınd akullanuıyorum 2000li senelre uyum saglayamayan sehirleşme kültürüne uyum saglayamayan kitle hakkınd akonusuyorum istanbulun gobeğinde köyde yasıyor gibi yasayan kitle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Suark said: bu en peki http://www.haberturk.com/gundem/haber/750988-baskana-el-kaide-sorusturmasi 4-5 aya başlar delil toplama örterler üstünü hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 ehehe öle de nie açtılar ki en başıdnan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 biri açar diğeri kapatır çok sorun değil bu ülkede hehe tabi eğer efendilerinden izinsiz bir şey yaptıysa yakarlar o zaman orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 gelsin no problem hatta bence halife ünvanı verilsin diyanet işlerinin başına geçsin artık müslümanların da lideri olsun dünyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 amaç o zaten. ben hala bugüne kadar kimsenin ben halifeyim diye çıkmamasına şaşıyorum zaten. müslümanlar bu kafayla 10-20 halife üretirdi bugüne kadar gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Ardeth said: amaç o zaten. ben hala bugüne kadar kimsenin ben halifeyim diye çıkmamasına şaşıyorum zaten. müslümanlar bu kafayla 10-20 halife üretirdi bugüne kadar gibi geliyor. gelenlerin bası ezildi o yuzden cıkmıyor yoksa etraf mehdiden geçilmiyor ki al bak harun yahya bile mehdiyim diyor bide halifelik daha dogrusu kabul edilir halifelik hala osmanoglu ailesinde adamlar pek ilgilenmiyo ama teorik olarak halife hala en yaslı osmanoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 halife benim! ilk siz kabul edin gerisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 hasan mezarcı geldi aklıma. öldü mü yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 hurriyet yazarları da dünden satmış davayı. ertuğrul , hocanın ucaktan inip yürüyeceği yeri önceden yalayarak temizlerim imajı vermiş. helal olsun lan, valla helal olsun ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 hürriyet leş gazete zaten ne davası. Hep öyledi gene öyle olacak. bu arada havalimanında eylem yapmak yasak ahahah toplanamaz insanlar öle dsdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 bir fırıldak döndürüyorlar ama bakalım çıkar yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 tayipin seçilmesindeki en büyük destek doğandan gelmiştir zaten. ek: Atatürk'süz 'Hatıra para' tedavülde ve türkçe olimpiyatları http://gundem.milliyet.com.tr/ataturk-suz-hatira-para-tedavulde/gundem/gundemdetay/15.06.2012/1554220/default.htm?ShowPageSkin=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Ölsede hem o hem biz hem ülke rahatlasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 yav islam camiasında öyle bi anlayış yok "osmanlıoğlu ailesi münafık, dinsiz, allahsız" deyip halifeliği kaparlar bu kafayla yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 throine said: hasan mezarcı geldi aklıma. öldü mü yoksa? hastayım dedi dedi inanmadık, bak ne oldu şimdi :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 throine said: şu gülen'i efsaneleştiren, devleştiren aslında ulusalcı-kemalist tayfanın kendisi. ağızlarından düşürmüyorlar, her gece ulusalcı-kemalist tayfanın wet dreamlerini süslüyor, kafalarına düşen yağmuru fethullah'tan bilecekler neredeyse. cemmattin kendisinden çok ulusalcı-kemalist tayfa reklamını yapıyor. bu durum en çok cemaate yarıyor, insanlardaki güce tapma güdüsüyle kendilerine kolaylıkla taraftar buluyorlar öyle ki en azılı heretic bile cemaatçi olur bu kadar reklama. lol Hayatında yurtdışına çıkmamış yurdum insanı mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar