Vodan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Yorumu sizlere bırakıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 tabiki fake. ama başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 paranoyak olmayın beyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 herhangi bir arabanın tamponunda aynı izi bırakırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Selam, Jantın geometrisine bakar :P Bence bisiklet geri geri gelirken fark etmeyip vurmuş! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 ulen daha geçen hafta arka tekerleği mazgala sokup yamulttum T.T madem hayvan gibi aralıklı yapıcaksınız mal herifler bari çapraz yapsanıza mazgalları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Ahah abi dert ettiğin şeye bak! Çoğu kaldırım Atatürk Barajı gibi olduğu sürece, mazgal aralığı en son düzeltilecek şey gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 kaldırımlar dert değil atlanıyo kolayca. hızlı giderken mazgala tekerleğin düşsün göreyim seni :D Neyse ki ön tekerlekle girmemiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 haha haklısın da, ben onu bisikletlilerin sıranın en sonunda olduğunu belirmek için söyledim :) Kaldırımlarımız ne yaşlılara, ne de özürlülere uygun olarak tasarlanıyor, bisiklet ne ola ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Mr_Hand said: ulen daha geçen hafta arka tekerleği mazgala sokup yamulttum T.T madem hayvan gibi aralıklı yapıcaksınız mal herifler bari çapraz yapsanıza mazgalları. abi aynen, eskiden bisiklet sürerken bu arası çok geniş mazgallara kaç sefer tekerleği soktum da takla atıyordum hatırlamıyorum. aşırı tehlikeli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 çapraz geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Selam, Şimdi ben söyleyecektim :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Dün de ben söyleyecektim ama önce gelen lafı geçirmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar