Remus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Son bi haftadir ne ponny lvl nede siegebreakerden item dusuremez oldum :( 400 mf'le piniata aciyorum chest aciyorum full mavi dokuluyo bulutlari aciyroum 1 tane mavi dusmuyo, Bazen elitlerden bi iki item dusuyo o kadar onlarda satilmiyicak tipte itemlar oluyo. Benmi sanssisizm yoksa hotfixmi geldi loota. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 mf 250yi aşınca oyunun kodu terse doğru işliyo, 400mf aslında 50mf ye falan tekabül ediyo malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 500ü geçince de tekrar yukarıya doğru gidiyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 yup nerf oldu sanirim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 act1 de kasarken 3 4 valor yapınca rare yağıyordu resmen act ksaıyorum şimdi valorlu falan daha 400dps üstü silah görmedim. 5x valor var yine rare çıkmıyor öyle aptal bir durum var ya ben çok şansızım ya bişi var repair parasını zor kasıyorum yani. gerçi dün bir plan düşmüş o güzel paraymış baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 rmah geliyor ya ondandır; çok yaşa kapitalizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Kesin birşeyleri hotfixlerken bozdular yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 loot bitmis. eto'da bitmis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Valla bana dün 48 lvl 0 mf DH ile 35 lvl legendery item ve bir kaç sarı düştü.inferno 15 mf barbarlada butch a giderken bayağı bir sarı düştü hatta daha iyi olmuş gibi geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 bana da iki gündür nerf var gibi geliyor, 150 mf ile rare düşmüyor ne boss'lardan ne pack'lerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 bana da öyle geldi valla, patır patır sarı düşüyordu şimdi hep mavi hep mavi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Var bişiler. Dün 2-3 defa 5NV varken rare atmadı Ponyler. Act 3'de de yine 2-3 pack sadece mavi attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 act1 de bu kadar çok 50li lvl itemi görmüyordum şuan 5x valor var üstümde act3 1 2 rare çıkıyo hepsi lvl 55 valorsuz %87 mf var zaten valorlu %167 falan oluyor ama var bişi yani iyi ki tek tük olsada plan düşebiliyor onlar para ediyor yoksa dusen armorlar silahlar falan hep 55lvl şeyi 3 gündür act3 kasıyorum durum böyle 20 30m eden itemler düşsün demiyorum da abi en azından lvl50 itemi düşmesin götümüzü yırtıyoruz 5x valor yapıcaz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 demiyim demiyim diyorum da başlık nasıl bi faildir ya öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 MF ye nerf gelmis olabilir onca ustumu degistirecem diye oluyorum mavi atıyor salak poniler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Ben şuna inanıyorum loot sisteminde. Biraz maç izlerken ki totem inancı kıvamında ama... Sabit bir mf ile sürekli oynamak. Oyuna başladığımdan beri sabit olarak %19 mf ile oynuyorum. Ne mf itemi değiştiriyorum ne birşey yapıyorum(Nadir olarak chest açarken yapıyorum bazen). Her item upgrade ettiğim de üzerimde mutlaka bir tane %19mf olmasına dikkat ediyorum. Tabii Nep oluyor işte kese kese giderken. Dün 2 tane Legendary düştü 2 saat içerisinde. Toplamda 10 tane düştü. 4 Tanesi babacan. Diğerleri de ah de okutulacak tarzda. Ama ben biraz işin zevkindeyim. O yüzden satmıyorum, koleksiyon yapıyorum:) İlk legendary hikayem lvl 58 de hell act2 de 7m lik yüzük düşerek başladı. Bir süre deneyebilirsiniz siz de. Ama azimli bir farmcıyımdır. 1 saat kasıp bırakmam asla. Bu arada kolay olarak ulaşabildiğiniz herşeyi nerflediler bence. O yüzden yeni yerler keşfetmeye çalışın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 act 4 farmliyim diyorumda ordada bosslari tek kesmek kasiyo 5 valorla kessende mavi dusuyo sadece. Azmodan mi denesem acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Bana sadece 1 tane legendary düştü bosslardan şimdiye kadar. O da act4 te Izkatu farmlarken. Diğer hepsi saçma sapan şeylerden düştü. Boss farmlayacağına bulduğun en küçük chesti farmlamak daha makul bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Ne yazdım ya. Nerf var mı yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 var 5xvalor ile 4pack elit kestim 3 maviden başka bişi görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Ben bi fark göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 mavi itemler azalmış gibi ama oyuna gireli 1 -2 dakika oldu 6 mavi eleman 3 sarı eleman çıktı ve accayip altın attılar .1 sarı eleman kestik çok az gittik 3 mavi 1 sarı onları keserken bır de baktık 3mavi 1 sarı biraz ilerde takılyor ..keza diğer npc ler de oyle altın attılar.15 dakkada belkıde 70 k altın topladık /hell bölümü/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Demin bi pony lvl attim 240mf ve 370mf le hem elit kestim hem bulut actim (pinyata cikmadi). Sonuc bulutlardan 370mf le daha iyi itemlar dustu ama hepsi mavi. Elitler icin daha cok kesmem lazim ama 370 mf'le rare daha cok dustu ama hepsi trash. Eskiden 100+ statli rareler duseken simdi hepsi 100- silahlarada bi -200 dps cakmislar gibi yada 2 gundur sansim dondu :( ne guzel alistiydim 1k'lik weapon dusurmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 walla bende 300mf ile pony'de babaları alıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Ben Pony yapmayı bıraktım. Champ unicornlar lvl 52 mavi atıyorlar. Pinatadan lvl 55 mavi düşüyor +xp'li. Severler. Act 4 yapmak da luzumsuz diye üşünüyorum. Act&Zone specific drop yok oyunda ve Act3=Act4 aynı ilvl diye biliyorum. Kalanı zaten random roll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar