Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 throine said: devlet eliyle sanat olmaz, özgürlük bir kere yalan oluyor, devlet memurusun yasalar seni kısıtlıyor devletin sana uygun gördüğünden başka bir şey yaratamazsın çünkü paranı o veriyor onun istemediği bir şeyi yapamazsın. sanatçının salla başını al maaşını konumuna getirilmesi demek bu. throine said: "devlet memuru" sanatçı olayı bir kere yanlış. devlet eliyle sanat icra edilmez ki? nerede özgürlük, istediğin gibi yaratmak? devlet tiyatrolarında baya sağlam oyunlar oynanmışken ve baya sağlam aktörler yer almışken, "devlet eliyle sanat olmaz, özgür olmaz" demek çok abes. özgür bırakırsan ve devlet sadece destek sunarsa, gayet de devlet eliyle sanat olur. ha akp'nin yaptığı gibi her şeye yasaklama ve sınırlandırma getirirsen tabii olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 forgiver said: devlet memurunun özel sektörde işi ne 2. iş yapmaıs yasak istifa etsin çalışsın böyle iş mi olur mölletvekkilleri de devllet memmuru sayıllıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Ben memur diyorum valla sorarlarsa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 throine said: devlet eliyle sanat olmaz, özgürlük bir kere yalan oluyor, devlet memurusun yasalar seni kısıtlıyor devletin sana uygun gördüğünden başka bir şey yaratamazsın çünkü paranı o veriyor onun istemediği bir şeyi yapamazsın. sanatçının salla başını al maaşını konumuna getirilmesi demek bu. nasılsa özel tiyatrolar yasalardan muaf, istedikleri oyunu perdelerler bi ceza veya uyarı da gelmez dimi hayır bir de oynayan şikayetçi değil, izleyen şikayetçi değil goygoycu tayfası "AMA DT'LER ÖZGÜR DEĞİL!!!" diye fırlıyor ortaya. memlekette heryeri özgürleştirdiniz de bi tiyatrolarda mı devlete bağımlılık sorun oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 kithnos_1 said: 30% çokmuş ama , 20% vermeleri lazım zaten gelir vergisi falan ? vergilerin üstüne ek bu muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 throine said: "devlet memuru" sanatçı olayı bir kere yanlış. devlet eliyle sanat icra edilmez ki? nerede özgürlük, istediğin gibi yaratmak? şu lafı yıllardır söyleyen bir kaç kişi vardı( fakat onlar şakirt kafası gibi lololololo kar getirmiyor kapansın mantığında değildi) sonra tayyip geldi tiyatroculara laf etti hemen kabullendiniz 2dkta milletin argümanını, nasıl bir yavşaklık bu şakirtlik anlamıyorum aynaya falan bakınca kendinden iğrenmiyor musun bu yavşaklıkla? ayrıca fizban banhammerın sadece konudışı için vurabilir mi? d3 için lazım pati bana lsdglk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Flassh said: throine said: "devlet memuru" sanatçı olayı bir kere yanlış. devlet eliyle sanat icra edilmez ki? nerede özgürlük, istediğin gibi yaratmak? şu lafı yıllardır söyleyen bir kaç kişi vardı( fakat onlar şakirt kafası gibi lololololo kar getirmiyor kapansın mantığında değildi) sonra tayyip geldi tiyatroculara laf etti hemen kabullendiniz 2dkta milletin argümanını, nasıl bir yavşaklık bu şakirtlik anlamıyorum aynaya falan bakınca kendinden iğrenmiyor musun bu yavşaklıkla? Sözlü saldırıda bulunmadan bir topikte bir konuyu tartışamıyor musun? Ben devlet tiyatrosu diyorum adam konuyu bırakıp benimle uğraşıyor yavşak şakirt diyor. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 yavşaklığa, yavşaklık denir üzgünüm. hayır az çok öğrendik artık yaptığın yorumlarla nasıl bir karakterin olduğunu o yüzden direkt diyebiliyorum bende yavşaklık yapsam banada yavşaksın diyebilirler sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Flassh said: yavşaklığa, yavşaklık denir üzgünüm. hayır az çok öğrendik artık yaptığın yorumlarla nasıl bir karakterin olduğunu o yüzden direkt diyebiliyorum bende yavşaklık yapsam banda yavşaksın diyebilirler sorun değil İnternette tanımadığın insanlar hakkında tahminler yürütmek, hatta bu anonimliğin verdiği güçle karşındakini aşağılamak, hakaretler savurmak çok sık rastlanan bir şey. Ama bir kişi gerçekten de yavşaksa bile bu benim olur olmaz her topikte tartışılan konuyu bırakıp insanlara sözlü saldırıda bulunmam gerektiği anlamına gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 tartışılan konuyu bırakıp alakasız yok yere yavşak şakirt demedim ki, tayyipin tiyatroculara çıkışından önce duymamış bile olabileceğin bir lafı direkt yıllarca savunuyormuş gibi kabullenmenden dolayı dedim. tayyip tiyatroculara kızsın, devlet eliyle tiyatro mu olur cart curt tayyip sezaryane kızsın, doktorlar hep sezaryan yapıyor kaka tüh tayyip eczacılara kızsın, çok para kazanıyor yok çok hep devlet, sömürüyorlar diye atlıyan çok var senin gibi sosyal medya da dolu sorsan ne tiyatroya gitmiştir ne doğum hakkında bir bilgisi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konu başlığını görünce bende başka türlü sandiydim siyasi trol çıktı tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ben de başta parayı verene dizi de oynatcaklr diye bekledim ki çok değil 10 seneye falan o da olur gerçi belki olmuştur bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Flassh said: tartışılan konuyu bırakıp direkt sana alakasız yok yere yavşak şakirt demedim ki, tayyipin tiyatroculara çıkışından önce duymamış bile olabileceğin bir lafı direkt yıllarca savunuyormuş gibi kabullenmenden sonra dedim. Beni ne kadar tanıyorsun ki böyle konuştun? Adımın baş harfini bile bilmiyorsun, hayatında hiç görmemişsin, sesimi duymamışsın ama buna rağmen ne olduğumu tam olarak neyi savunup neyi savunmadığımdan, karakterime kadar emin olduğunu sanıyorsun ve büyük oranda da yanılıyorsun zira elinde bu tahminlerinin doğruluğunu sınayacak bir şey yok. Ben her zaman meritokrasiden yana oldum yani insanlar kendi kişisel becerileriyle, azimleriyle, bilgisiyle istedikleri statüye ve yaşam standartlarına kavuşacaklar. Takdir edersin ki böyle bir düzende 3-4 milyonluk hazineden geçinme devlet memurunun yeri yoktur, en fazla bir kaç yüzbin olması gerekir. Onlar da daha çok eğitim, sağlık, güvenlik, denetleme ve düzenlemede kurumlarında görevli olacak. Böyle bir toplumda devlete sırtını dayamış, ömür boyu her ay maaş ödenen bir sanatçının yeri hiç mi hiç yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 seni burada yazdıkların kadar tanıyoruz abi ne bekliyosun %100 yandaş yorumlar yapan birini sosyal demokrat mı bilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ben de meritokrasiden yanayım ve en yetenekli insanlar gönül gözü açık insanlar olduğundan hepsinin toplumun her alanında en önde olması gerekiyor. throine haklı problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 RTE: İnsan öldürmek kötü bir şey. throine: Evet haklısın, bence de kötü bir şey. Random Paticik üyesi: abi adam %100 yandaş, şakirt yavşak çünkü RTE ile bir konuda aynı fikirdeler. Cidden yaptığınız şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 adam öldürmek ve tiyatro yasaları siz konuyu çekmeyi iyi bilirsiniz!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 goldbären said: adam öldürmek ve tiyatro yasaları siz konuyu çekmeyi iyi bilirsiniz!!!!!!!! Haluk Bilginer'de eline fırsat geçse devlet tiyatrolarını kapatacakmış. %100 yandaş abi çünkü RTE ile bir konuda aynı fikri paylaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 bana da mahsunun filminde cemaat liderli başrol versinler ben de öyle demeçler veririm hem de aksiyon dergisine veririm. yetmez türkçe olimpiyatlarında sinan çetinden güzel ağlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 "Devlet eliyle sanat mı olur, hani özgür yaratış" (bkz. tövbe haşa, yaratmak allaha mahsustur ehe) falan diye ağlamak size mi kaldı ben onu anlamadım, siz mi oynuyorsunuz? Bu durumdan memnun olmayan adam bırakır devlet tiyatrosunu, memnun olan da senaryoyu kendi yazmadan saf oyunculuk yeteneğiyle oynar. Köylerde orada burada da insanlar 3 TL'ye tiyatroya gitmeye devam edebilir böylece. Yok siz padişah RTE gibi iki-üç tane temeli olmayan, dışardan güzel görünüp içi boş olan argümanın altına saklanıyorsanız, "yandaş tiyatrocuyu biz her türlü yürütürüz, Atatürk'çüler kültürlüler de bizden maaş tırtıklamasın kendi işlerini kursunlar, köydeki halk da kültürü napacak çocuk yapıp bize oy atmaya vakti artar işte tiyatrosuz" diyorsanız; evet, yavşak cahil şakirtin önde gidenisiniz demektir. Devlet eliyle ihale, devlet eliyle basın, devlet eliyle adalet falan hepsi oluyor da tiyatro hatalı olmuş işte, tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 tiyatro ne abi, sinema varken, 2012. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 PATİCİKTE OYNANAN TİYATROYU AKİT GAZETESİ ORTAYA ÇIKARDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 İŞTE O TWLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 goldbären said: bana da mahsunun filminde cemaat liderli başrol versinler ben de öyle demeçler veririm Büyük sanatçı ateist olduğu halde bir cemaat liderini bile başarıyla canlandırabilendir, erkek olduğu halde sahnede bir kadını, yahudi olduğu halde Hitler'i canlandırabilendir. Bundan mı rahatsız oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar