throine Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Ardeth said: yok ondan demedim ülkede sürekli olay çıkıyor harbiden bir şey mi gizlemeye çalışıyorlar manasında dedim onu yanlış anlamışsın son yılların en büyük sivil katliamı yaşandı ve şu an kimseden bunun hesabını soran olmadı. gizlenmeye çalışılan başka ne olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 O da olabilir ama Türkiyede üzerinden süre geçmiş (ki Türkiye için süre demek 1 hafta demek heheh, devrilen trenler bile 1 haftada unutulmuştu) her şeyi gizlemeye çalışsalar 1003492390 tane gündem yaratmaları gerekirdi. Türkiyenin geçmişinde ne olduğu belli olmayan tonla pis olay var. Bu üzerini örtme olayları genelde yakın zaman içersinde yapılacak şeyler için yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 throine said: Ardeth said: yok ondan demedim ülkede sürekli olay çıkıyor harbiden bir şey mi gizlemeye çalışıyorlar manasında dedim onu yanlış anlamışsın son yılların en büyük sivil katliamı yaşandı ve şu an kimseden bunun hesabını soran olmadı. gizlenmeye çalışılan başka ne olabilir ki? herşeyin sorumlusu benim diye itirafta bulunan bir gavat var ondan sorabilirler hesabını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Ardeth said: O da olabilir ama Türkiyede üzerinden süre geçmiş (ki Türkiye için süre demek 1 hafta demek heheh, devrilen trenler bile 1 haftada unutulmuştu) her şeyi gizlemeye çalışsalar 1003492390 tane gündem yaratmaları gerekirdi. Türkiyenin geçmişinde ne olduğu belli olmayan tonla pis olay var. Bu üzerini örtme olayları genelde yakın zaman içersinde yapılacak şeyler için yapılıyor. uludere tartışılırken gazetedeki kimi insancıl yazarlar her gün bu olayı irdelerken kürtaj, tecavüz sakızını verdiler milletin ağzına. başarıya ulaştığı paticikteki tecavüz, kürtaj topiklerinin artışından bile anlaşılıyor. ilk sakız çiğneye çiğneye küçülmüşse yenisini verir rte. yeter ki gazeteler, köşe yazarları uludere katliamını konuşmasın, sıkıştırmasın. bu olay büyük bir olay, tek yazıyla gazetedeki işinden oluyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 valla kürtaj konusunu bilemem sakız meselesi olabilir gerçekten de ama tecavüz meselelerini bu bağlamda değerlendiremezsin. olayın içinde çürümüş bir hukuk var ki bu gayet ciddi bir problem, sakız meselesi değil. zaten bunu rtenin de saldığını sanmıyorum ortaya herhalde gidip de hakime "tecavüzcüleri salın" diyecek hali yok (umarım heh). kısacası bu da ciddi bir sorun, bu ülkenin tutuklama süreleri ve bu tahliye kararları ile ilgili garip sorunları var. sanıklar suçlu suçsuz aynı uzun tutukluluk sürelerinden geçiyor sonra suçlu olanlar üstüne bir de komik indirimler alıyorlar böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 edit:konu bu değil dağıtmayım. özalın ölümünün araştırılması doğru ama geç kalınmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 kenan evreni sorguladıkları gibi yaparlarsa pek şans yok gibi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ölünün arkasından konuşulmaz ddk ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Ardeth said: valla kürtaj konusunu bilemem sakız meselesi olabilir gerçekten de ama tecavüz meselelerini bu bağlamda değerlendiremezsin. olayın içinde çürümüş bir hukuk var ki bu gayet ciddi bir problem, sakız meselesi değil. zaten bunu rtenin de saldığını sanmıyorum ortaya herhalde gidip de hakime "tecavüzcüleri salın" diyecek hali yok (umarım heh). kısacası bu da ciddi bir sorun, bu ülkenin tutuklama süreleri ve bu tahliye kararları ile ilgili garip sorunları var. sanıklar suçlu suçsuz aynı uzun tutukluluk sürelerinden geçiyor sonra suçlu olanlar üstüne bir de komik indirimler alıyorlar böyle. yalniz, gercekten sucsuzsa bile bir an once suclu bulunmak daha karli gibi. bir an once sucun belli olursa indirim iyi hal falan derken cikiyosun. (son tecavuzculer ornek, 14 yil ceza; oo 2 yil zaten yatmissiniz diyip saldilar) obur turlu yillarca yatiyosun sonucu beklerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Genelkurmaydan ismini veremeyeceğim bir akrabam söyledi. ay sonu giriyormuşuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 bunu sana söylediyse genel kurmayda olmaması gerekiyormuş :/ savaş planlarının gidip yiğenine anlatan adam tam umut sarıkaya karikatğrğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ayşe tatile çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Özal öleli 20 sene oldu, yeni mi araştırmak akıllarına gelmiş lol İyi madem Fatih'in mezarı da bi açsınlar bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ben ayaklarımdan ve tek kolumdan özürlüyüm. benim interneti kullandığımı bile bilmiyor zaten aklına bile gelmemiştir birilerine söyleyebileceğim. bütün gün evde kös kös oturuyorum sanıyo. capsımız var kendisiyle verebilirim ama siz şimdi hem benle dalga geçersiniz hem de adamı ifşa edersiniz. yüzünü sansürleyim desem anlamı kalmıcak vs. gülün siz tabi dalga geçiyorum sanıyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ben yalan söylüyorsun demedim zaten akraban kimse onu eleştirdim bu işlerde istisna olmaz bunu da sana söylediyse dedikodudur muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 akikikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 özal'ın öldüğü gün şüpheler vardı zaten, ilk defa sanki kendileri yapmış gibi çıkmasınlar. zehir dediler, ama fazla üstünde durmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 nesi supheli lan? olmemis mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ölmemiş abi en son sen kalmıştın söylemediğimiz şimdi sen de öğrendin hayatına devam edebilirisn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 esrarrrr perdesiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ben elvis'i gördüğüme göre turgut özal da yaşıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 throine said: Ardeth said: yok ondan demedim ülkede sürekli olay çıkıyor harbiden bir şey mi gizlemeye çalışıyorlar manasında dedim onu yanlış anlamışsın son yılların en büyük sivil katliamı yaşandı ve şu an kimseden bunun hesabını soran olmadı. gizlenmeye çalışılan başka ne olabilir ki? Sunu unutma o sivil dediklerin kacakcilardi,ve buyuk ihtimal dockalari agir silahlari karakolun birinin karsisina tasimakti gorevleri buyuk ihtimal bu olaydsn oturu ilk kez devleti takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 AHA trolle karsi anti-troll geldi. o bizim istedigimiz troll degil, bizim ihtiyacimiz olan troll. DININININI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Hayir arkadas islamciyim tarikatci veya cemaatci degilim.kul hakkina cok dikkat ederim kigeride saydigim iki bilesim mahvetti islamida devleti de insanida...devletci de degilim ama,bazilari zorla devletci yapacak beni orada 1asker sehit olsa askeriyenin eksikliginden dem vuracak adamlar,katirlarla elektronik 100 kiloluk docka ucaksavarlari getiren kacakcilar oldugunde ikiyuzluluk yapiyor el insaf yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 topici okumadım.malum şahısların iddiaları "özal'ı da ergenekon öldürdü " seviyesine geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar