Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 aquila said: meh herşeyi bırakıp hayallerinin peşinden koşmalısın sende akila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Tebrik ederim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 abi hayallerim cok surreal asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 tebriks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 millet azimli arkadaş. biz de hala bohem yaşayacağız diye gezelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 mezun oldun ne verdiler 20gramlık diploma. 4yıl= 20 gram gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Tebrikler ve geçmiş olsun. Auditte öğrencilik hayatını çok arayacaksın sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 tebrikler bu arada olm ulu orta yerde maas fln soylenmez. ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 ben hala "bilmemneyden dolayı mezun etmiycez sizi" demelerini bekliyorum notlar acıklanır her birinden gecmis olurum ozaman bu topicte denoyla mutlulugu yan yana yasarım! e&y icinde daha once de konusmustuk benim bi arkadasım abartısız 8 ayda 2 ay ekstra maas aldı extra mesaiden. kolay gelsin kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Bıktım anasını satayım mezun olanlardan.Olamıyorum lan ben.Olamayın sizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 screwy said: e&y icinde daha once de konusmustuk benim bi arkadasım abartısız 8 ayda 2 ay ekstra maas aldı extra mesaiden. kolay gelsin kısaca. peki ben ekstra mesai istemiyorum düz maaşımı alayım ben diyebiliyor musun? önemli olan burası dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 yok iste tatsız olan kısmı o. illa ekstra calısıyosun. ama e&y calısaanlarının %80 ini ilk 1-2 sene sonunda daha iyi maaslı(cogunlukla 2x) yerlere yolluyor. dayanırsa iyi kazanır ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 nispeten iyi bir bankaya müfettiş yrd olmak ile bu big4'a girmek hemen hemen aynı yetkinliği istiyor gibi sanki ama hangisi daha verimli bilemedim bi türlü hadi bunu tartışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 oha helalgrats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 big 4 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 ernst and young, pricewaterhouse, deloitte, kpmg dörtlüsünden oluşan denetim firmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 neyi denetliyo bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 hea eger calısmaktan cekincen yoksa big4. su saydıklarınızdan e&y ve deloitte de calısan arkadaslarım oldu. cok cektiler. hakkaten hayatsız gibi calıstılar ama iste biri mesela akyatırıma gecti ordan maası ikiye katlarken mesaiyi yarıya dusurdu 1 sene sonunda. ama hakkaten calısmayı sevmek lazım ben yapamam mesela haftada 6 gun hergun 14 saat(zaman zaman boyle ve daha fena oluyo yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 İyi zombi taklidi yapmak gerekiyor. Herkes yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexadecimal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 modern kölelik stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 issizlik daha iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 olm moralimi bozmasanıza lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 tam işe başladığın gün gw2 çıkar hiç oynayamazsın inşallah işten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 sekter olmaz öyle şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Helal reis. Hangi departmaninda olacaksin E&Yun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar