Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 PayPal'ın bankamatik kartı diye söylediği şey debit kart olsa gerek o halde, standart bankamatik değil. TR de var mı, hangi banka veriyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paracard = Debit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 20m goldu 24 euro'dan sattım ucuz mu oldu acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 son bir haftadır kriz AHyi de vurdu. hiç bi yerde bişey satamıyorum. set item düşüyor en ucuzunu koyuyorum hala duruyor yok arkadaş olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Quadrophenia said: PayPal'ın bankamatik kartı diye söylediği şey debit kart olsa gerek o halde, standart bankamatik değil. TR de var mı, hangi banka veriyor bilmiyorum. debit kart zaten bankamatik karti demektir. tum bankamatik kartlari debit karttir, turu ne olursa olsun. Pos makinasindan gecirilerek ya da sanal pos uzerinden provizyon alabilen versiyonlari ise maestro (mastercard in sistemi) ve Visa Electron (visa nin sistemi) logoludur. Mastercard ve Visa logolari ise kredi kartlarinda olur. ancak bazi debit card larda da goruyoruz. En son baktigimda (baya yillar once) paypal Maestro logolu debit card lari kabul etmiyordu, degisti mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 bir de paypal in uzerinde kendi logosu olan ve MasterCard logolu (maestro degil) kendisine ozel bir debit card i da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 söyle güzel bir rmah-paypal tutosu verebilcek var mi ? yüzlerce sayfayi okutmayin. simdi yeni paypal hesabi acıcam,bunu battle.net'e nasl ekliyoruz,parayi paypal'a nasl yönlendiriyoruz, paypal hesabi tr olunca sorun oluyor mu, kullancagm kredi,banka karti nasl olmali gibi bilgileri güzelce ve duzgunce yazabilcek var mi ? ilk satısımdan kazancagm para ile dürüm ayran akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Aranizda gold ile ya da euro uzerinden satis yapabilen var mi son bir haftadir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 piyasa takılar üstünden hayli hareketli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Itemlara mal gibi yüzlerce dolar veren insanlarla tanışıp alnının çatına kafa atasım geliyor, içimden geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Adamın parası var veriyor, şahsen hiçbir maddi kaygı taşımıyor olsaydım ben de verirdim itemlara yüzlerce dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 battle net hesabina yatan parayi gercek paraya cevirebiliyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 hesabındaki gerçek para zaten çevirirsinde % lose fazla olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 battle net hesabındaki parayla item alıp tekrar satarsın bu kez paypal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 bi%15 daha kayip olmadan aktarabiliyomuyuz acaba diye sormak istemistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 battlenet balancedaki para orda kalıyor kesintiye razı falan da olsa aktarılmıyor o para.anca 250 euronun üstünde para olursa sanırım sistem sana soruyor nereye aktaralım bu parayı diye çünkü balanceın sınırı maks 250 oyro. zaten kesinti sadece paypale gönderince var, item satıp balance seçtin mi sadece 1 euro gidiyor item başı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 balancedaki parayla item alamıyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar