Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RMAH geldi

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

bi kimlik ön yüzü verdim bütün tc no vs gibi önemli bilgiler karartılmış olarak bir de kredi kartının isim adres yazan bölümü verdim yine önemli şeyleri karartılmış olarak. gizli soru da vermedim unuttum diye. o şekilde yaptılar =) çok kasmıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Quadrophenia said:

Meov said:

gerçek ekstremi internetten olan html mi? ben htmlden ss attım bilemem ne diyecekelr bakalım diğerlerini kabul etmediler.

PDF felan kabul etmiyorlar maalesef, digital değil basılı olacak fatura. Kimliğini de yanına koyup resmini çekmeni istiyorlar.

abicim alın bir ss pdf den veya html den sağını solunu kesin temizleyin jpg yapıp gönderin ben pdf ten ss alıp gönderdim şak diye kabul ettiler
Sosyal ağlarda paylaş

O değilde hala birileri her satılan itemlden blizzard %15 kesiyor sanıyor ya o bana ilginç geliyor işte. Bir olayı eleştireceksiniz bari doğrusunu bilin.

Blizzard satılan her itemden 1 Euro-dolar kesiyor, o kadar başka birşey kesmiyor. Eğer bu itemin parasını paypala aktarmak isterseniz paypal bu 1 Euro-dolar kesinti üstüne %15 daha kesiyor. Yani 100 dolarlık item satarsanı bliz 15 dolar kesmiyor 1 dolar kesiyor. Paypalda 99 dolar üstünden %15 kesiyor. 84,15 dolar hesabınıza yatıyor.

5 dolarlık iten satarsanız bliz 1 kesip 4 dolara düşürüyor, 4 dolar üstünden paypal %15 kesip 3,4 doları hesabınıza yatırıyor. Hala 250 dolara item satılmasının blizzarda daha büyük kar bıraktığını üstünden yaptığınız teorileri, umuyorumki bir daha gözden geçirirsiniz artık.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Hayır. Blizz önce 1 avro kesiyor, sonra %15 kesiyor, sonra paypal de bi %15 kesiyor.

Kaç item sattın hayatında da bu derece kesin konuşuyorsun, ben söylim SIFIR item sattın. Kaş kez okudun blizzardn FAQ'larını ben söylim SIFIR kez. Benim yazımı okuduktan sonra doğrusunu bulmaya kaç saniye ayırdın, ben söylim SIFIR saniye.

Afferim sana aynen böyle devam et.

said:

kaynak
For Equipment (weapons, armor, accessories, and other unique items)

Transaction Fee (Gold Auction House): 15% of final sale price
Transaction Fee (Real-Money Auction House): $1.00 USD per item / $1.00 AUD per item
Fee (when sending proceeds to PayPal or other authorized payment-service provider): 15% of amount being transferred

@Luriel

Paypal kesintisinden kastımız AH de sattığın itemi paypal hesabına geçirmek için gereken kesinti. Senin söylediğin Paypaldaki parayı kredi kartına geçirmek için gereken birşey. Normal hesaba aktarırsan ekstra bir kesinti yapılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

axedice said:

Hayır. Blizz önce 1 avro kesiyor, sonra %15 kesiyor, sonra paypal de bi %15 kesiyor.

Kaç item sattın hayatında da bu derece kesin konuşuyorsun, ben söylim SIFIR item sattın. Kaş kez okudun blizzardn FAQ'larını ben söylim SIFIR kez. Benim yazımı okuduktan sonra doğrusunu bulmaya kaç saniye ayırdın, ben söylim SIFIR saniye.

Afferim sana aynen böyle devam et.

said:

kaynak
For Equipment (weapons, armor, accessories, and other unique items)

Transaction Fee (Gold Auction House): 15% of final sale price
Transaction Fee (Real-Money Auction House): $1.00 USD per item / $1.00 AUD per item
Fee (when sending proceeds to PayPal or other authorized payment-service provider): 15% of amount being transferred

@Luriel

Paypal kesintisinden kastımız AH de sattığın itemi paypal hesabına geçirmek için gereken kesinti. Senin söylediğin Paypaldaki parayı kredi kartına geçirmek için gereken birşey. Normal hesaba aktarırsan ekstra bir kesinti yapılmıyor.

evet şunu söylemeyi unutmuşum.
Sosyal ağlarda paylaş

Osie16 said:

neçok biliyon sen ya?

paypal %15 falan kesmiyor. biriktir parayı paypal hesabında sonra tek seferde hesaba geçir o sırad 3-5 lira bişi keser

yok hocam , normal dolar hesabı açıp oraya transfer edersen paypaldan onu bile kesmiyor. Gayet bire bir aktarıldı benim hesaba yani sadece 1 haftayı buluyor paranın gelmesi. Ama kredi kartına aktarırsan kesiyor bir miktar birşeyler. Tabi %15 le lakası yok, 500 lire geçirsen maz 10 lira keser.

Edit: Aynı yazmışız :D neyse
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

Osie16 said:

neçok biliyon sen ya?

paypal %15 falan kesmiyor. biriktir parayı paypal hesabında sonra tek seferde hesaba geçir o sırad 3-5 lira bişi keser

yok hocam , normal dolar hesabı açıp oraya transfer edersen paypaldan onu bile kesmiyor. Gayet bire bir aktarıldı benim hesaba yani sadece 1 haftayı buluyor paranın gelmesi. Ama kredi kartına aktarırsan kesiyor bir miktar birşeyler. Tabi %15 le lakası yok, 500 lire geçirsen maz 10 lira keser.

Edit: Aynı yazmışız :D neyse

Aynen :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...