Nekro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 videoyu pauselayınca yüklemeyi durduruyor bildigin ya var mı bu sorunu yasayan? chrome kullanıyorum mozilla falan kurulu degil simdi onda deneyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 öyle. ilerledikçe yüklüyo bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 bozup duruyorlar video playerı zaten. bir gün düzgün bir gün bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 cok sinir bozucu hd video acip mutfaga gitmistim oh ne güzel dolmustur diyodum hiç ilerlememis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 evet malesef değiştirdiler. çözüm olarak pause yapmayıp sesini kısarsanız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 artik videolari parca parca yukluyor... O yuzden geri alincada Tekrardan yuklemeye basliyor ama bazen bug oluo cache ten alio salak sacma bisi oldu ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 evet bırakıp gidince beşte birini falan yükleyip bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 "It's not a bug, it's a feature". Developer'larin en cok kullanmak zorunda kaldiklari cumle olmaya aday resmen. =) Adamlar bu sekilde hepsini yuklemeyerek trafikten tasarruf ediyorlar. Google icin milyon dolarlar anlamina gelen bir tasarruf oluyor ayni zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Bu arada bu yeni özellik hiç sorun değil aslında sunucular yettiği sürece, iyi hatta. 720p mesela 2.5 Mbps bandwidth kullanıyor (WebM ile 2 Mbps). 1080p 4-5 Mbps arası bir şey ama tam bilmiyorum. Sorun yerel sunucu tabanlı. Türkiye'den Youtube çok, çok ama çok kötü çalışıyor. Kablo olsun, ADSL olsun kullandığım tüm hatlar 720p kaldırıyor ama VPN açmadan (PAC dosyası kullanarak YouTube'u proxy'den geçiriyorum aslında) 720p stream alamadım pek. U.S. ip kullandığımda hiç sorunum olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 O konuda Telekom'un baya baya etkisi var diye biliyorum. Youtube ve turevi servislerin onceligi en altta adamlarin sisteminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ISP ile de ilgisi var sanırım. Daha çnce yazmıştım, 3 Mbps kablo, 8 Mbps ADSL'den daha iyi stream performansı veriyor bazen. İkisinin de açık olduğu 2-3 gün boyunca denedim, aynı 720p anime'yi 8 Mbps stream edemiyorken 3 Mbps ediyordu. Belki de Telekom tüm stream (Türkçesi var mı bunun?) olayının önceliğini düşürmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Traffic shaping yada isp throttling diye aratırsan epey malzeme bulursun . TT da altyapıya yatırım yapmamak adına bu yola başvurmuştur 100% . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 20mbit sol ile uzun süre 720p ve üzeri çözünürlükte stream video izleyemedim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Şuradan bir trial alıp dene, izlersin öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Teşekkürler, artık fiber kullanmıyorum 5mbit kabloya geçtim. 20mbit'ten sonra 5mbit biraz koydu ama hiç değilse akk ve stream problemi yaşamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 abi ne olduk millet fiber ister ama bize oyle kosullar sinirlamalar koydular ki kablonet rulz diyoruz resmen, teknoloji teknoloji diye pahali lan, halbuki teknolojinin amaci birseyleri ucuzlastirmaktir yenilik sonucta improvement Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar